- Reaksiyon puanı
- 13,063
Kerimcan Durmaz veya Murat Övünç gibi kişilerin davranışlarını bende takdir etmiyorum. Ancak olayı eşcinselliğe indirgemek bence yanlış. Bu kişiler eşcinsel olmasaydı, aynı davranışları sergiledikleri zaman daha mı kabul edilebilir olacaklardı veya ses edilmeyecek miydi? Sonuçta eşcinsel olmayıp, cinsiyeti üzerinden çok daha fazla prim kasan kişiler de mevcut.
İnsan cinsiyeti üzerinden prim kasabilir onun kendi terciği çok güzel kızdır giyet minileri dekolteleri takipçi kasar veya çok yakışıklı kaslı bir erkektir onlar ayrı yada erkek çok uç şeyler ekstrem olaylar yapar eşcinsel değildir bunlar olağan şeyler ( Gençtir istediğini yapar. )
Şuan eşcinsellik dedi mi ilk kriter Kerican durmaz gibi konuşmak onun gibi giyinmek sanan gençler çocuklar oluyor toplumda. Sağda solda Tİktokta o tarz olamaya çalışan gençlere bak ilk yaptıkları o kıvamda konuşmaya çalışmak saçını onun gibi yapmaya çalışmak o tarz ses tonu ile zorlama hareketler ile video çekmektir.
Tekrar söylüyorum herkesin kendi tercihi ama bunu abartma çabaları bana hoş gelmiyor. ( İlerde çocuğunu olursa ve bu tarz hareketler yapıp videolar çekerse ve sizde ben tasrif ederim diyebiliyorsanız sorun yok.)