Aşk 101 dizisi için savcılık kararı belli oldu

emrejan6363

Asistan
Reaksiyon puanı
105
Doğru karar vermiş savcılık. Kimse zorla açtırmıyor netflixi. İsteyen izler, sakıncalı gören izlemez.
Diziyi izledim. Çok başarılı bulmadım ancak izleniyor, sıkmıyor. 2.sezonu çıktığında devamını izler miyim onu bilemiyorum. Canım çok sıkılırsa belki.
2.sezon 1.sezonla birlikte çekilmiş.fazla geçmeden 2020 nin sonunda yayında olur bence

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Doğru karar vermiş savcılık. Kimse zorla açtırmıyor netflixi. İsteyen izler, sakıncalı gören izlemez.
Diziyi izledim. Çok başarılı bulmadım ancak izleniyor, sıkmıyor. 2.sezonu çıktığında devamını izler miyim onu bilemiyorum. Canım çok sıkılırsa belki.
Asıl tartışılması gereken konu bu bence de?

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
İzledim, içinde hiç bir eşcinsel durum söz konusu değil. Zaten olsa da yasak gelmesi saçma olurdu. Kimseye izle diye dayatılmıyor sonuçta. Para veren, izlemek isteyen girer, izler. Aslında verilmek istenen mesaj güzel ama pek güzel işlenmemiş.

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,077
Aşk 101 film değil dizi ve diziyi izledim eşcinsellik yok, olsa da insanların kendi isteğiyle izlediği bir dizi için alakası olmayan insanların şikayetçi olması büyük saçmalık.
Saçmalık olduğunu düşünmüyorum gayette doğru bir şikayet.O platformun nasıl bir platform olduğu belliyken bile isteye Ramazan ayında böyle bir diziyi ülkemizde piyasaya sokamazlar sokuyolarsa şikayet edilmeyi göze almış olmalılar.Meleklerin haya ettiği bir sahabe efendimizin Hz.Osman'ın(R.A) isminide öyle bir karaktere vermek de başlı başına bir oyundur ha siz sevebilir izleyebilirsiniz o sizi bağlar ama şikayet etme hakkı elbette bu konuyu dert edinenlerindir.Eşcinsellik içermese bile toplumun ahlakına iyi bir katkısı yok fragmanını izlediğim kadarıyla.

yika38

Asistan
Reaksiyon puanı
137
Savcılık çok doğru bir karar vermiş, para karşılığında aldığım bir hizmetten kime ne ya?

İsteyen istediği yönelimi seçer, isteyen eşcinsel olur, kime ne! Tamam, bu görüntülerin yayınlanmasını çok etik bulmuyorum ama kimse kimsenin ne izlediğine karışmamalı.

Netflix sana zorla Aşk 101 izlettirmiyor. O zaman izleme! Netflix'ten bu kadar şikâyetçiysen çek üyeliğini, gelirlerini düşür! Sonuçta üye olurken taahhüt vermiyorsun, bir şey vermiyorsun.

İstersem Sex Education izlerim, istersem Muhafız izlerim. Kime ne ya! İzlediğim beni bağlıyor, seni mi bağlıyor?

Netflix'e bir şeyler söylemeye meraklı olanlar önce televizyonda karısını, çocuğunu taciz edenlere; kafa kesme sahnelerine yer veren, ona buna sarkıntılık yapan dizilere ve bu dizilere izin verenlere bir şeyler söylesin.

SiberOptik

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
359
Bana en saçma gelen eleştiri, Eşcinsellğe yönlendirme iddiası, insan cinsel yönelimini nasıl sonradan seçebilir ki?

Cinsel yönelimini değiştiriyor demiyorum teşvik ediyor teşvik etmesi dizi,film'e bunu yansıtması en kötü durumdur ayrıca dizi'de eşcinsel yönlendirme var deniyor sonradan değiştiriliyor diye bir yorum yapmadım.

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,077
İnsanlar istediği şeyi izler istemediği şeyi izlemez tartışılan konu çok saçma benim fikrime göre. Sen izlemek istemiyorsan izleme netflix kafana silah dayayıp izleyin mi diyor sanki hem dizide eşcinsellik ile alakalı hiçbir şey yok bunun sahneleri Elite nin sahnelerin yanından bile geçemez. Neden buna bu kadar tepki verildi anlamış değilim madem eleştiricekseniz Elite'yi eleştirin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herkes müslüman olacak değil burası özgür bir ülke ama bakıyorum da git gide şeriatçılığa dönmüş

Dizide Osmanın sevgilisi bile yok :D ha 2.sezon nolur orasını bilemem

Gocunmayın efendim herkes müslüman olsun demedim izleyen izler izlemeyen izlemez şikayet eden eder ilgili kurumlar değerlendirir benim sağımda solumdaki gençlik beni ilgilendirmez diye yaşayamayız ahlak çökerse geriye bir şey kalmaz en azından bazı şeylere karşı çıkacak kadar bilinçli olmak her önüne geleni izlememk lazım.

DenizÖner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Teşvik etse ne olacak adam içinde yoksa nasıl yapabilecek, insanlar bir günde cinsel yönelim değiştirmiyor

Dertsizali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Diziyi izleyenin bakış açısı çok önemli. Dizinin konusu; 5 gencin farklı aile yapılarını temek alarak anlatılan ve bireyin "kendin olmak" anlamını taşıyan bir dizi bana göre. Konu bence tam işlenememiş dizide ve çok saçmalık var.

Ayrıca dizide eşcinsellik yok, açılan davaya göre eşcinselliğe yönlendirme var. Dizide 4 farklı kişinin aşık oldukları karşı cinse açılamaması ya da açıldığı halde birleştirici bir bütün oluşturamaması var.

Nedemiş Fatih Sultan Mehmed Han "Allah'ın kullarına soracağı soruları sormayın."
İnsanların tercihlerine saygı göstermek gerekir.
Dizi yi izleyemedim netflix yok çünkü.
Anladığım kadarıyla kavak yelleri gibi arka sıradaki ve pis yedili gibi dizi özgür bir platformda yayınladığı için şaşkaralık ve sapıklık olabilir diye düşünüyorum...

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,077
Teşvik etse ne olacak adam içinde yoksa nasıl yapabilecek, insanlar bir günde cinsel yönelim değiştirmiyor
Evet.Sorun zaten bir günde olan bir şey olmaması her şeyde göre göre normalleşmesi bakın bir çevrenize ne kadar normal görülüyor ki normal bir durumda değil buna alışmaya karşıyız.

Tufansmsk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Saçmalık olduğunu düşünmüyorum gayette doğru bir şikayet.O platformun nasıl bir platform olduğu belliyken bile isteye Ramazan ayında böyle bir diziyi ülkemizde piyasaya sokamazlar sokuyolarsa şikayet edilmeyi göze almış olmalılar.Meleklerin haya ettiği bir sahabe efendimizin Hz.Osman'ın(R.A) isminide öyle bir karaktere vermek de başlı başına bir oyundur ha siz sevebilir izleyebilirsiniz o sizi bağlar ama şikayet etme hakkı elbette bu konuyu dert edinenlerindir.Eşcinsellik içermese bile toplumun ahlakına iyi bir katkısı yok fragmanını izlediğim kadarıyla.
Sana sadece tek bi̇r şey söyleyeceği̇m yazik kafana

Son düzenleyen moderatör:

Dertsizali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Dizi yi izleyemedim netflix yok çünkü.
Anladığım kadarıyla kavak yelleri gibi arka sıradaki ve pis yedili gibi dizi özgür bir platformda yayınladığı için şaşkaralık ve sapıklık olabilir diye düşünüyorum...
Buda normal zaten aileler dikkat etmesi lazım herşeyide devletden beklememiz lazım

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,533
Cidden eşcinsellik kavramını eleştiren insanların Netflix'de gidip Too Hot To Handle izlediğine adım kadar eminim. Kaldı ki eşcinsellik olayı kabul etseniz de etmeseniz de Osmanlı zamanından beri devam eden bir olay. Muhallebi çocuğu kavramını araştırmanızı öneririm. Bu ülkenin başındaki en büyük bela, dini silah gibi kullananlardır. Eşcinseller değil emin olun. İnsanları sadece kendi hallerine bırakmanızı, inancınızı kendi başınıza yaşamanızı öneriyorum.

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,270
Öğrenciler mi yoksa sokaktaki keko mu belli değiller. Bunların %1 i gerçekte olsa çoktan hayatları kararmıştı.

Cidden eşcinsellik kavramını eleştiren insanların Netflix'de gidip To Tot To Handle izlediğine adım kadar eminim ki. Kaldı ki eşcinsellik olayı kabul etseniz de etmeseniz de Osmanlı zamanından beri devam eden bir olay. Muhallebi çocuğu kavramını araştırmanızı öneririm. Bu ülkenin başındaki en büyük bela, dini silah gibi kullananlardır. Eşcinseller değil emin olun. İnsanları sadece kendi hallerine bırakmanızı, inancınızı kendi başınıza yaşamanızı öneriyorum.
Evet Osmanlı da Gay ler devlet tarafından kayıt edilir ve izlenirdi.

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Kon
2020'de tartışılan konuya bak?
Konular Ne Zamandan Beri Zamana ve Mekana Göre Değerlendirilir Oldu.

Doktorların Hastalık Demeye Korktuğu Diyenin İşinden Olduğu Eşcinselliği Bu Söyleminizle Müdafa Ettiğinizin Farkındamısınız ?

Toplumumuzu Son 5 Yıldır Eşcinsellik Hastalığına Çekmek İçin Her Türlü Basın Yayın Organlarınca Pohpohlayarak ve Bu Hastalıkla Boğmak İsteyen Şerr Odaklarına Mücadele Yerine İnsanların Görüşlerini Alaya Alıcı Ve Bu Durumu Müdafa Edici Biçimde Yorumlamanız Manidar.

Son düzenleme:

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Kon

Konular Ne Zamandan Beri Zamana ve Mekana Göremi Değerlendirilir Oldu.

Doktorların Hastalık Demeye Korktuğu Diyenin İşinden Olduğu Eşcinselliği Bu Söyleminizle Müdafa Ettiğinizin Farkındamısınız ?

Toplumumuzu Son 5 Yıldır Eşcinsellik Hastalığına Çekmek ve Bu Hastalıkla Boğmak İsteyen Şerr Odaklarına Mücadele Yerine İnsanların Görüşlerini Alaya Alıcı Ve Bu Durumu Müdafa Edici Biçimde Yorumlamanız Manidar.
Eşcinselleri savunmak için eşcinsel olmak zorunlu değil, eşcinsellik hastalık değil. Sorunlar da zamana göre değerlendirilir çünkü zaman ilerledikçe gelişmişlik de artar. İnsanların cinsel yönelimlerini hastalık olarak görenler kendini geliştirememiş demektir. Konu ne olursa olsun başkasının tercihlerini ve yönelimlerine karışanlar da kendini geliştirememiş demektir.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,533
Kon

Konular Ne Zamandan Beri Zamana ve Mekana Göre Değerlendirilir Oldu.

Toplumumuzu Son 5 Yıldır Eşcinsellik Hastalığına Çekmek ve Bu Hastalıkla Boğmak İsteyen Şerr Odaklarına Mücadele Yerine İnsanların Görüşlerini Alaya Alıcı Ve Bu Durumu Müdafa Edici Biçimde Yorumlamanız Manidar.
Hocam dizide eşcinsel karakter yok bile. Twitter'da saçma sapan bir sayfa, gündem olmak için dizi çıkmadan böyle bir şey ortaya atıyor. Bu da yürüyor gidiyor. Ondan sonra dizide eşcinsel karakter var sanılıyor. Herkesin kendi görüşü var tabi, ancak eşcinsellik olayı son 5 yıllık bir olay değil. Sosyal medya çok kullanıldığı için sizin tabirinizle bu kadar öne çıkıyor. Yoksa Osmanlı dahil yüzyıllardır eşcinsellik var. Hatta biraz daha araştırma yaparsanız, birçok ünlü düşünür ve bazı İslam alimlerinin dahi eşcinsel olduğunu fark edeceksiniz. Bilinenin aksine, bu bir seçim değil çünkü.

hasanmerkit

Asistan
Reaksiyon puanı
513
Diziyi izledim. Eş cinselliğin E'sini görmedim. Ayrıca beklemediğim şekilde beğendiğimi bile söyleyebilirim. Kimse kimseyi boşuna yemesin burada.

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Eşcinselleri savunmak için eşcinsel olmak zorunlu değil, eşcinsellik hastalık değil. Sorunlar da zamana göre değerlendirilir çünkü zaman ilerledikçe gelişmişlik de artar. İnsanların cinsel yönelimlerini hastalık olarak görenler kendini geliştirememiş demektir. Konu ne olursa olsun başkasının tercihlerini ve yönelimlerine karışanlar da kendini geliştirememiş demektir.

Sorunu ve Kendi Sorununuzu Anlamamış Olmanız Sorun Değil.
Yukarda Sözünü Ettiğim Husus Eşcinselleri Ötekileştirmek Değil
Eşcinselliğin Yayılmasına Yönelik Olan Bir Açıklamaya Bilerek veya Bilmeyerek Destek Olduğunuzdur.

Hangi Konu Olursa Olsun Gelişmişlikle Uydurduğunuz Kılıf Üzerinden Konular Zamana ve Mekana Göre Sınırlandırılamaz. Öyle Olsaydı Böyle Bir Konuşmaya Öyle Bir Cevap (Yıl Olmuş 2020 Söyleminiz) Vermemiş Olurdunuz.

Eşcinselliğin Hastalık Olmadığını Söylüyorsanız Tıp İlminde İleri Derecede Eğitimli Analiz ve Araştırmalar Yapmış Olmanız Gerekir. Bu Bağlamda Kesin Olarak Hastalık Değildir Diyebiliyorsanız Ya Dediğim Gibi Donanımlı Yada Aksine Cahillikten İleri Gelen Yaz Gitsin Kafasıyla Yazılmış Olması Gerekir.

Tercih ve Yönelimler Üzerinden Gelilmişliği Bu Kadar Alelade Açıklamanızda Ne Denli Gelişmiş Olduğunuzu Gösterdiği Gibi İnsanların Görüşlerini Alaya Alıcı (Ki Bu İlk Değil) Biçimde Yıl Olmuş Şu Konuşulanlara Bak Demeniz Birbiriyle Çelişmekte.

Hastalık Olduğunu Kabul Eden Doktorlar ve Eşcinsellikten/Trans/Lez Olup Bir Şekilde Tedavi İle Özüne Dönen İnsanları Araştırabilirsiniz. Bulamazsanız Gelin Size Yardımcı Olalım. Bu Platform İçerik Ekibinden Olmanız Hasebiyle Serbest Atış Yapabileceğiniz Bir Yer Değil.

Üyelere Karşı Uslubunuzu ve Düşüncenizi Değiştirmedikçe Aklı Başında Hiçbir Kullanıcı Sizi Dikkate Almayacaktır.

Son düzenleme:

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Eşcinsellik evet çok eskiden beri vardır ve ilerleye süreçtede olacaktır. Bunu yok saymak hiç yok ki demek yanlış olur. Onları cezalandırmak veya toplumdan soyutlamakta bence yanlış.
Ama bu olayın insanların zorla gözüne sokulmaya çalışılmasıda bana yanlış geliyor. ( İnsan istediği cinsel tercihte olabilir istediği dine inanır istediğini yapabilir. Ama kendi mahreminde evinde yapmalı bunu topluma zorla gösterme ve gözüne sokma hevesi ile değil. )

Mesela Kerimcan Durmaz gibi. sabah akşam zorlama bir ses tonu ile videolar çekerek cinsel organını gösterere ekstrem hareketler yaparak olmamalı bence. Sonuçta doğrudan en az 4-5 milyon takipçi ve dolaylı yoldan bu duruma maruz kalan 8-10 milyon insan yada Murat Övünç her attığı video olay oluyor. 20'li yaşlarda çocuğu olan bir babaya yakışmayan hareketler bence. Ve bak o zengin o çok mutlu deyip bu eğilimde olmasa bile bu tarafa doğru bir yönelme olabilir daha kişiliği oturmamış cinsel tercihi benimsenmemiş çocuklarda. 20-30 yaşına gelmiş gençlere Kadınlara adamlara bunlar gayet normal geliyor ama 3-5 yaşında çocuk bu iki erkek neden yolun ortasında öpüşüyor baba diye soran bir çocuğa ne cevap verilebilir ?

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Hocam dizide eşcinsel karakter yok bile. Twitter'da saçma sapan bir sayfa, gündem olmak için dizi çıkmadan böyle bir şey ortaya atıyor. Bu da yürüyor gidiyor. Ondan sonra dizide eşcinsel karakter var sanılıyor. Herkesin kendi görüşü var tabi, ancak eşcinsellik olayı son 5 yıllık bir olay değil. Sosyal medya çok kullanıldığı için sizin tabirinizle bu kadar öne çıkıyor. Yoksa Osmanlı dahil yüzyıllardır eşcinsellik var. Hatta biraz daha araştırma yaparsanız, birçok ünlü düşünür ve bazı İslam alimlerinin dahi eşcinsel olduğunu fark edeceksiniz. Bilinenin aksine, bu bir seçim değil çünkü.

Bunu Biliyorum Hocam Sıkı Bir Murat Soner Takipçisiyim ;)
Ayrıca Eşcinselliği Reddettiğim Bir Açıklamam Yok.
Sadece Bunun Hastalık Olduğunu Belirttim. ;)

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Sorunu ve Kendi Sorununuzu Anlamamış Olmanız Sorun Değil.
Yukarda Sözünü Ettiğim Husus Eşcinselleri Ötekileştirmek Değil
Eşcinselliğin Yayılmasına Yönelik Olan Bir Açıklamaya Bilerek veya Bilmeyerek Destek Olduğunuzdur.

Hangi Konu Olursa Olsun Gelişmişlikle Uydurduğunuz Kılıf Üzerinden Konular Zamana ve Mekana Göre Sınırlandırılamaz. Öyle Olsaydı Böyle Bir Konuşmaya Öyle Bir Cevap (Yıl Olmuş 2020 Söyleminiz) Vermemiş Olurdunuz.

Eşcinselliğin Hastalık Olmadığını Söylüyorsanız Tıp İlminde İleri Derecede Eğitimli Analiz ve Araştırmalar Yapmış Olmanız Gerekir. Bu Bağlamda Kesin Olarak Hastalım Değildir Diyebiliyorsanız Ya Dediğim Gibi Donanımlı Yada Aksine Cahillikten İleri Gelen Yaz Gitsin Kafasıyla Yazılmış Olması Gerekir.

Tercih ve Yönelimler Üzerinden Gelilmişliği Bu Kadar Alelade Açıklamanızda Ne Denli Gelişmiş Olduğunuzu Gösterdiği Gibi İnsanların Görüşlerini Alaya Alıcı (Ki Bu İlk Değil) Biçimde Yıl Olmuş Şu Konuşulanlara Bak Demeniz Birbiriyle Çelişmekte.

Hastalık Olduğunu Kabul Eden Doktorlar ve Eşcinsellikten/Trans/Lez Olup Bir Şekilde Tedavi İle Özğne Dönen İnsanları Araltırabilirsiniz. Bulamazsanız Gelin Size Yardımcı Olalım. Bu Platform İçerik Ekibinden Olmanız Hasbiyle Serbest Atıl Yapabileceğiniz Bir Yer Değil.

Üyelere Karşı Uslubunuzu ve Düşüncenizi Değiştirmedikçe Aklı Başında Hiçbir Kullanıcı Sizi Dikkate Almayacaktır.
Siz hastalık olduğunu söylediğinize göre "Tıp İlminde İleri Derecede Eğitimli Analiz ve Araştırmalar Yapmış" birisiniz sanırım? İnsanların yönelimine saygı göstermeyi tercih eden biriyim size de tavsiye ediyorum.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,533
Eşcinsellik evet çok eskiden beri vardır ve ilerleye süreçtede olacaktır. Bunu yok saymak hiç yok ki demek yanlış olur. Onları cezalandırmak veya toplumdan soyutlamakta bence yanlış.
Ama bu olayın insanların zorla gözüne sokulmaya çalışılmasıda bana yanlış geliyor. ( İnsan istediği cinsel tercihte olabilir istediği dine inanır istediğini yapabilir. Ama kendi mahreminde evinde yapmalı bunu topluma zorla gösterme ve gözüne sokma hevesi ile değil. )

Mesela Kerimcan Durmaz gibi. sabah akşam zorlama bir ses tonu ile videolar çekerek cinsel organını gösterere ekstrem hareketler yaparak olmamalı bence. Sonuçta doğrudan en az 4-5 milyon takipçi ve dolaylı yoldan bu duruma maruz kalan 8-10 milyon insan yada Murat Övünç her attığı video olay oluyor. 20'li yaşlarda çocuğu olan bir babaya yakışmayan hareketler bence. Ve bak o zengin o çok mutlu deyip bu eğilimde olmasa bile bu tarafa doğru bir yönelme olabilir daha kişiliği oturmamış cinsel tercihi benimsenmemiş çocuklarda. 20-30 yaşına gelmiş gençlere Kadınlara adamlara bunlar gayet normal geliyor ama 3-5 yaşında çocuk bu iki erkek neden yolun ortasında öpüşüyor baba diye soran bir çocuğa ne cevap verilebilir ?
Kerimcan Durmaz veya Murat Övünç gibi kişilerin davranışlarını bende takdir etmiyorum. Ancak olayı eşcinselliğe indirgemek bence yanlış. Bu kişiler eşcinsel olmasaydı, aynı davranışları sergiledikleri zaman daha mı kabul edilebilir olacaklardı veya ses edilmeyecek miydi? Sonuçta eşcinsel olmayıp, cinsiyeti üzerinden çok daha fazla prim kasan kişiler de mevcut.

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Siz hastalık olduğunu söylediğinize göre "Tıp İlminde İleri Derecede Eğitimli Analiz ve Araştırmalar Yapmış" birisiniz sanırım? İnsanların yönelimine saygı göstermeyi tercih eden biriyim size de tavsiye ediyorum.
Analiz veya Araştırma Sahibi Olmasam Bunu Size Söyleme Cüretini Kendimde Bulamazdım.

Tavsiyenize Gelince Kimsenin Tercih veya Yönelimine Hot,ş Hışt, Kışt, Tu Kaka vs Dediğim Hiçbir Alıntı Gösteremezken Bu Tavsiyenizi Öncelikle Saygısızlıktan İleri Gelen Düşüncesinizin Merkezine Yapın. Bana Gelincede Kendinize Saklayınki Zamanı Gelir Yine Size Lazım Olur.
Zira Saklayın ki Ben O Erdeme Siz Doğmadan Önce Eriştiğimin Şahsen ve Çevre Olarak Bilincindeyim

Kerimcan Durmaz veya Murat Övünç gibi kişilerin davranışlarını bende takdir etmiyorum. Ancak olayı eşcinselliğe indirgemek bence yanlış. Bu kişiler eşcinsel olmasaydı, aynı davranışları sergiledikleri zaman daha mı kabul edilebilir olacaklardı veya ses edilmeyecek miydi? Sonuçta eşcinsel olmayıp, cinsiyeti üzerinden çok daha fazla prim kasan kişiler de mevcut.
Sözünü Ettiğiniz Popüler İsimler ve Henüz Popülerleşmemiş Kişilerin Hepsi Lejyonerdir.

hasanmerkit

Asistan
Reaksiyon puanı
513
Lütfen tartışmaları bir kenara bırakın.
Eş cinselliğin E'si bile bulundurmayan bir dizi tüm sosyal medyada iyice tartışmalara yol açtı ve bu aşırı saçma.

Eş cinsellik islam dininde haramdır. İslama inanıyorsanız kurala uyun fakat uymayanlara da kaba dil kullanmaktan vazgeçin artık. Eş cinselliğin hastalık olduğunu düşünüyorsanız o zaman lütfen hasta veya hastaları savunan insanlarla uğraşmayın.

Evet, ben de hastalık olarak görüyorum. Ama şu ana kadar internet üzerinde hiçbir zaman bir yorum yapmadım ve kalkıp SİZ HASTASINIZ! EŞCİNSEL OLMAMANIZ GEREK! şeklinde yorumlarda da bulunmadım.

Bu da şu ana kadar bir kişiyle bile bu konuda kavga etmememe veya tartışmama en güzel sebep oldu.
Eş cinselliği hastalık olarak görmeyenlere de özür ve saygılarımla.

Lütfen artık herkes birbirine saygılı olsun ve bu tartışmayı bırakın.

• Sevgi dolu
Reactions: _X_

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Lütfen tartışmaları bir kenara bırakın.
Eş cinselliğin E'si bile bulundurmayan bir dizi tüm sosyal medyada iyice tartışmalara yol açtı ve bu aşırı saçma.

Eş cinsellik islam dininde haramdır. İslama inanıyorsanız kurala uyun fakat uymayanlara da kaba dil kullanmaktan vazgeçin artık. Eş cinselliğin hastalık olduğunu düşünüyorsanız o zaman lütfen hasta veya hastaları savunan insanlarla uğraşmayın.

Evet, ben de hastalık olarak görüyorum. Ama şu ana kadar internet üzerinde hiçbir zaman bir yorum yapmadım ve kalkıp SİZ HASTASINIZ! EŞCİNSEL OLMAMANIZ GEREK! şeklinde yorumlarda da bulunmadım.

Bu da şu ana kadar bir kişiyle bile bu konuda kavga etmememe veya tartışmama en güzel sebep oldu. Eş cinselliği hastalık olarak görmeyenlere de özür ve saygılarımla.

Lütfen artık herkes birbirine saygılı olsun ve bu tartışmayı bırakın.

Hay ALLAH Senden Razı Olsun Tamda Bunun Üzerine Yazı Yazacaktım ki Yaptığın Gönderi İle Beni Bu Zahmetten Kurtardın.