Aşırı heyecanlanma

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Dedim kıza senden hoşlanıyorum diye,kız ben senden hoşlanmıyorum dedi ? Ne yapacaz ya

Bi kere seni alıp iyi bir dövmek lazım. Uyanacağına eminim.

kız seni reddederse dünyanın sonu değil! Daha çok gizemmm var emin ol.. Hatta ne gizemler. Okulu bitir hepsini görürsün.
Neyse, reddedilmekten korkuyorsan evet/hayır ile bitecek bir teklifte bulunma kıza. Önce arkadaş olmaya bak. Bak bakalım anlaşabiliyor musunuz? Zaten iyi arkadaş olursanız, birbirinizle vakit geçirmekten hoşlanırsanız gerisi gelecektir. This never happend before adlı şarkıyı çalıp dansa kaldırdığında sana karşı koyamayacaktır emin ol ;)

Kadınları gözünde büyütme. Bu yazdıklarımızı okuyan bir kız vayy be, biz neymişiz diyecektir. O kadar da komplex değiller. Onlara yaklaştıkça bunu daha iyi anlayacaksın.

CALIYAKALI

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Fakat hep kızla dolaşıyor..

iyi şimdi arkadaş ol diyosunda ben pek öyle girişken değilim.

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Sevgili CALIYAKALI

öncelikle bir konuda emin olman gerekecek. Bir kızın yanında heycanlanmak sanıldığı gibi korkunç bir şey değildir. Ve bu davranış sadece sana özgü değil. Hepimiz zaman zaman kız arkadaşlarımızla konuşurken heycanlarnırız.

Yapman gereken bir kaç kişisel gelişim kitabı okumak:
Sana bir kaç önerim:

Sosyal Fobi >>Yıldız Burkovik.
Utangaçlığınızı Yenin >>Jean Ann Stevens

Bu kitapları okumadım ama gönül rahatlığıyla önerebilirim...

Bu arada şundan emin olmasın, kitap ne kadar bilindik şeyler yazsa da kullanılan dil seni ikna ettiğinden hayatında "utangaçlığını" yenmen için kesinlikle yardımı dokunacaktır. Bu yüzden Kitabı önemsemeni ve mutlaka kişisel gelişim kitaplarını okumanı tavsiye ediyorum.

CALIYAKALI

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Sevgili CALIYAKALI

öncelikle bir konuda emin olman gerekecek. Bir kızın yanında heycanlanmak sanıldığı gibi korkunç bir şey değildir. Ve bu davranış sadece sana özgü değil. Hepimiz zaman zaman kız arkadaşlarımızla konuşurken heycanlarnırız.

Yapman gereken bir kaç kişisel gelişim kitabı okumak:
Sana bir kaç önerim:

Sosyal Fobi >>Yıldız Burkovik.
Utangaçlığınızı Yenin >>Jean Ann Stevens

Bu kitapları okumadım ama gönül rahatlığıyla önerebilirim...

Bu arada şundan emin olmasın, kitap ne kadar bilindik şeyler yazsa da kullanılan dil seni ikna ettiğinden hayatında "utangaçlığını" yenmen için kesinlikle yardımı dokunacaktır. Bu yüzden Kitabı önemsemeni ve mutlaka kişisel gelişim kitaplarını okumanı tavsiye ediyorum.

Teşekkürler öneri için.En kısa zamanda okurum.

Reaksiyon puanı
2,148
platonik gibisi yok ya, lise boyunca bi kıza aşıktım iyi de arkadaştık özel şakalarımız vardı falan, o gün o kızla iyi muhabbet ettiysem benden mutlusu olmazdı yurtta :D
belki onunla çıksam o kadar mutlu olamazdım :D lise bitince de bi zaman sonra unutuldu sen de unutursun kardeşim :)