Aşık olmayın beyler

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sevdiğim kızdan ayrılalı 2 ay oluyor arkadaşlar geçenlerde facebook sosyal paylaşım platformun'da fotoğraflarını gördüğüm'de ağladım, tekel bayii aradım ama bir türlü unutamadım kafayı yemek üzereyim. Sizlerden ne yapacağım hakkında bana yol göstermenizi istiyorum belki çok salakça bir durum ama düşmanımın başına vermesin böyle olay.

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
şu yazdığım şu an için sana boş gelecek ama zaman her şeyin ilacı emin ol (=

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Kendine bir hobi, bir uğraş bul. Ne bileyim bir kursa falan yazılabilirsin, fitness'a başlayabilirsin, kamera alıp dağ bayır dolaşabilirsin... Yapabileceğin o kadar çok şey var ki buraya yazmakla bitmez. Arkadaşlarınla gez dolaş eğlenmeye bak, en azından eğlenmek için çaba göster. Kendin için bir şey yap.

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ayrılmasaydın o zaman kardeş yada şöyle düşün;Gidene dur demekte neymiş eri [G]itsin.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Takıntı ile aşkı karıştırıyorsunuz..

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
zaman,zaman,zaman.
2 sene her an beraberdim :) en son 1,5 ay önce gördüm.görme duyma bilme.
ondan haber alabileceğin kişilerle de konuşma belli bir süre.
facebookta da engelle görmezsin böylelikle yoksa daha zor atlatırsın.
he ben hala çok seviyorum ama eskisi gibi olmaz hiçbir şey o yüzden bırak hayat akışına gitsin. :)

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
zaman,zaman,zaman.
2 sene her an beraberdim :) en son 1,5 ay önce gördüm.görme duyma bilme.
ondan haber alabileceğin kişilerle de konuşma belli bir süre.
facebookta da engelle görmezsin böylelikle yoksa daha zor atlatırsın.
he ben hala çok seviyorum ama eskisi gibi olmaz hiçbir şey o yüzden bırak hayat akışına gitsin. :)

Senin yaptıklarının aynısını yapıyorum şuanda dostum, ne kadar rahatsa bir insanın içi o kadar rahat oluyor evet zaman herşeyin ilacı burda bana destek olan arkadaşlar içinde yazıyorum bunu zaten bir mesleğim var konservatuar okuyorum bitecek inşallah ama geçenlerde şu geldi başıma onu'da anlatayım içimde kalmasın :)

X kafesinde canlı müziğe çıkıyorum, bir baktım ön 2 sıralar'da bir çocukla bir kız oturuyor kız benim eski sevgilim çocukla gülüşüyor falan ama benden haberi yok, bizim şarkımız diye tabir ettiğim "Teşekkür ederim" Adlı şarkıyı okuyunca anladı zaten o anda morali bozuldu falan kalktılar, o kadar gülmemiştim hayatım boyunca onun moralini bozdum, hayatını 5 dakika'da olsa mahvettim beni gördüğü zaman zaten bir değişik oldu o andan beri'de çok mutluydum dün'de yeni facebook hesabı açtım bir kız arkadaşı eklemek adına ismini girdim onun profili çıktı karşıma profiline girdiğim zaman'da aynı anda ilişkisi var yapmıştı o zaman'da ben dağıldım işte

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Abi bu işin en çabuk en acil çaresi eğer yapabiliyorsan yeni bir kız arkadaştan geçer. [MENTION=51495]trnc[/MENTION]'nin dediği gibi takıntı haline getirmek en kötüsü.
Bi kere ilk önce bittiğine kendini inandırmalısın,birdaha başlama ihtimalini düşündükçe takıntıların artar.
Unutma her şey sende bitiyor.
Kal sağlıcakla. :)

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Abi bu işin en çabuk en acil çaresi eğer yapabiliyorsan yeni bir kız arkadaştan geçer. @trnc'nin dediği gibi takıntı haline getirmek en kötüsü.
Bi kere ilk önce bittiğine kendini inandırmalısın,birdaha başlama ihtimalini düşündükçe takıntıların artar.
Unutma her şey sende bitiyor.
Kal sağlıcakla. :)

1 ay'da 4 kız çok değilmi dostum :) Neyse sende kal sağlıcakla :)

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
guzel yuzlu kardesim istersen bu onerimi ciddiye al
Basta kendine bir ugras bul. mesela tahtadan veya tastan ufak defek esyalar yap atolye bulabilirsen. Bir ensturman calmayi dene yeva bir hobi edin
Ama bunlarla kendini kandirmis olacaksin
sana asil gercegi soyluyorum hemen
Kimse kisinin kendisinden degerli olamaz. Seni artik sevmiyorsa, sevgin ona layik degil demektir. Olsa bile istmeyen birine verilecek sevgin olmamali. Tekrarliyorum. Kimse senden degerli degil. Senin uzulmene sebep olmus kimse etrafinda yer bulmamali
Inan bu kadar basit. Ben de yasadim yani emin ol ki neler hissettigini biliyorum. Alkole sarilmayi deneme. Ic ama tadinda. Seni degersiz kilacak kadar almadan. Unutma ki ickinin etkisi gectiginde hislerin ayni olmus oluyor

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Onu sana hatırlatacak hiçbirşeyle uğraşma, bakma, görme, duyma.Zamanla unutup tarihin tozlu sayfalarına gömülecek.

tarık_07

Asistan
Reaksiyon puanı
3
İnsanın kendi kendine yaptığını, başka kimse yapamaz.

Hayata ayak uydur, yanında olanların değerini bil, bırak hayatına eşlik edenler etsin, yaşa gitsin ;)

violentx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sana yeni arkadaş ortamı ve çevre sağlayacak bi uğraş bulmanı öneririm.Hiç mi uğraşmak istemiyorsun ? Her gün kendine zaman koy ve her gün o saatte belli bi güzergahta yürüyüş yap tabiki yürüyüş yapan insanların oldugu bi yer olmalı ki insanlarla tanışabilesin önerim budur.Ayrıca Facebookta engellemeni önermiyim yap çünkü seni yerinde tutmaktan başka bişey yapmayacak onu görmek

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Aşık olmak güzeldir, lakin dozunu aşmamak şartıyla. :)

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Aşık olmak güzeldir, lakin dozunu aşmamak şartıyla. :)

Arkadaşım :) ne dozu ne aşkı bizim kalbimiz parçalanmış önerin için teşekkür ederim

diğer arkadaşlar içinde söylüyorum, onun çevresindeki arkadaşları facebook'da eklediği zaman kabul etmiyorum engelliyorum birdaha görmemek için sadece yakın arkadaş çevremi ekliyorum ki sadece benim arkadaşlarım benim çevremdekilerin benden haberi olsun diye :) Neyse önerileriniz için teşekkür ederim :)

Meryyy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Geçmiş olsun hayata karşı aşı olmuşun işte ne güzel :)

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Hala unutamıyorsan ve için sıkılmaya devam ediyorsa; zaman, uğraş .vs hikaye. Eğer 5 vakit namaz kılmıyorsan namaza başla. En azından sen sevgini pek gösteremesende karşılıksız seni seven "O" var. Böyle düşün. O kadar yararı oluyor ki anlatamam. Sen bile şaşırırsın :)

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Hep gerçekleri söylerim ve sana yazıyorum
Biliyor musun yeniden başka kıza aşık olacaksın ama asla onu unutamayacaksın.
Seveceksin ama arada olsa da beyninde dolaşacak ve dolaştıkça hüzne boğulacaksın.
Facebook sayfasından resimlerine bakacaksın onu hep özledikçe, hasretini oradan gidereceksin.
İlişkisi var yazdığında yıkılacaksın ve başka birisi ile önceden senle aynı mekanda çekilen resimlerini gördükçe yıkılacaksın.

Unut diyecek herkes ama bu gerçekleşmeyecek, bazı günler sabahları onun rüyası ile uyanacaksın ve mutsuz olacaksın.
Ondan nefret edeceksin seni bu halde bıraktığı için ama kalbin nefretinin önüne yine geçecek, çünkü halen seviyor olacaksın..

Sana tek tavsiyem, onda bulduğun her olumlu damlaları kafanda olumsuz yağmura çevir, aksın ve bitsin.

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Aşk acısı zaman alır fakat ömür boyu sürmez. Ömür boyu süren aşk acısı filmlerde oluyor arkadaşlar. Zamanla güler geçersin ;)

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hep gerçekleri söylerim ve sana yazıyorum
Biliyor musun yeniden başka kıza aşık olacaksın ama asla onu unutamayacaksın.
Seveceksin ama arada olsa da beyninde dolaşacak ve dolaştıkça hüzne boğulacaksın.
Facebook sayfasından resimlerine bakacaksın onu hep özledikçe, hasretini oradan gidereceksin.
İlişkisi var yazdığında yıkılacaksın ve başka birisi ile önceden senle aynı mekanda çekilen resimlerini gördükçe yıkılacaksın.

Unut diyecek herkes ama bu gerçekleşmeyecek, bazı günler sabahları onun rüyası ile uyanacaksın ve mutsuz olacaksın.
Ondan nefret edeceksin seni bu halde bıraktığı için ama kalbin nefretinin önüne yine geçecek, çünkü halen seviyor olacaksın..

Sana tek tavsiyem, onda bulduğun her olumlu damlaları kafanda olumsuz yağmura çevir, aksın ve bitsin.

Merhaba değerli arkadaşım, uzun zamandır zaten pm'den sana yazmayı düşünüyordum, çünkü mantıklı konuşuyor her konuyla ilgileniyorsun.

Bazı insanların değerleri kaybedildik'den sonra anlaşılırki arkam'da çok gözü yaşlı kız kaldı, ama istediğim onlar değildiki. Onlar çok kolaydı, aşırı derecede kolaydı hatta eğer onlarla beraber olmak isteseydim ki (beraber diye nitelendirdiğim sıfatı yanlış anlamayın) çok kolay olabilirdi sadece bir tek lafımla kızın hayatın'daki en önemli kişi olabilirdim ailesin'den sonra, ama ben vurulmadım yani, ilk gördüğüm'de sarsılmadım dediğim gibi onlar kolaydı, hayatım şöyle gidiyor canlı müzik var hayatımı değiştiren tek uğraş o şuan'da zaten memleketim'de fazla süreli kalmıyorum ankara'da okul işlerimi hallediyorum 1 haftalığına memleketime geri dönüyorum yani olan şeyler bunlar ha birde facebook hesabımı dondurdum, dediklerin çok doğru evet her akşam dua ediyorum görmiyeyim olmasın, en azından gözü yaşlı bir biçim'de kalkmıyayım şu yatak'dan diye ama olmuyor her akşam görüyorum rüyam'da onu, ellerinden birisinin tutması bile beni renci'de ediyor, şöyleki bana benimle olduğu dönem'de senden başka kimseyi sevmiyeceğim demişti, bilirsiniz seven insan biraz'da saf olur bende "o"nun saflığına inandırdım kendimi, ama hayatın acı gerçeklerini yeni yeni tatmaya başladım, sevdiğin birisini mehzep yüzün'den kaybetme duygusu'da ağır geliyor, cebim'de 5 kuruş olmadığı dönemler'de inşaatlar'da onun için çalışıp kendi annesi tarafın'dan amele sıfatı takılması ama kızının mutluluğu için oralar'da süründüğümü annesi bilmiyor :) Hayatım böyle geçip gidiyor kardeşim elbette önüm'de beni değiştirecek yılların olması güzel birşey ama saniyelerin kalbime batması kötü bişey neyse teşekkür ederim önerin için çok sağ ol :)

İhtiyar-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Öyle tekel çare değil. Herşeyin ilacı sabırdır arkadaşların dediği gibi. Sabret zaman sana gösterecek. Ama asla kötü alışkanlıklarını yapma daha da kötü olabilir durumun.

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Merhaba değerli arkadaşım, uzun zamandır zaten pm'den sana yazmayı düşünüyordum, çünkü mantıklı konuşuyor her konuyla ilgileniyorsun.

Bazı insanların değerleri kaybedildik'den sonra anlaşılırki arkam'da çok gözü yaşlı kız kaldı, ama istediğim onlar değildiki. Onlar çok kolaydı, aşırı derecede kolaydı hatta eğer onlarla beraber olmak isteseydim ki (beraber diye nitelendirdiğim sıfatı yanlış anlamayın) çok kolay olabilirdi sadece bir tek lafımla kızın hayatın'daki en önemli kişi olabilirdim ailesin'den sonra, ama ben vurulmadım yani, ilk gördüğüm'de sarsılmadım dediğim gibi onlar kolaydı, hayatım şöyle gidiyor canlı müzik var hayatımı değiştiren tek uğraş o şuan'da zaten memleketim'de fazla süreli kalmıyorum ankara'da okul işlerimi hallediyorum 1 haftalığına memleketime geri dönüyorum yani olan şeyler bunlar ha birde facebook hesabımı dondurdum, dediklerin çok doğru evet her akşam dua ediyorum görmiyeyim olmasın, en azından gözü yaşlı bir biçim'de kalkmıyayım şu yatak'dan diye ama olmuyor her akşam görüyorum rüyam'da onu, ellerinden birisinin tutması bile beni renci'de ediyor, şöyleki bana benimle olduğu dönem'de senden başka kimseyi sevmiyeceğim demişti, bilirsiniz seven insan biraz'da saf olur bende "o"nun saflığına inandırdım kendimi, ama hayatın acı gerçeklerini yeni yeni tatmaya başladım, sevdiğin birisini mehzep yüzün'den kaybetme duygusu'da ağır geliyor, cebim'de 5 kuruş olmadığı dönemler'de inşaatlar'da onun için çalışıp kendi annesi tarafın'dan amele sıfatı takılması ama kızının mutluluğu için oralar'da süründüğümü annesi bilmiyor :) Hayatım böyle geçip gidiyor kardeşim elbette önüm'de beni değiştirecek yılların olması güzel birşey ama saniyelerin kalbime batması kötü bişey neyse teşekkür ederim önerin için çok sağ ol :)

Fedakarlıklar ve beyaz bir kar tanesi kadar söylenen temiz sözler.!
İşte bu yüzden insan kaybetmiyor mu ?

Buradan ne yazarsam yazayım sadece o an için içini rahatlatacaksın ve sabah uyandığında aynı kabus devam edecek, çıkış kapısı arayacaksın kurtulmak için, tüm anıları silmek için bir ışık arayacaksın, tamamen karanlığa gömmek için..!

Olacak merak etme, sadece zamana bırakacaksın, şu an yaşadıkların normal bir durum ve iyi olacaksın merak etme, söz veriyorum ?

Yaşayacaksın ve özleyeceksin..
Zaman içinde sende farkına varacaksın, beyninden, kalbinden tamamen silinecek ona dair ne varsa, artık aklına bile düşmeyecektir..

Ona dair ne varsa hepsini yok et, aldığı hediyeleri çöpe at ?
İyi anıları asla hatırlama, kötü anıları hep hatırla, dediğim gibi ondan bulduğun tüm olumlu damlaları, yağmura dönüştür, bırak aksın, aktıkça sende unutacaksın..

Asla romantik film izleme, komedi filmleri izle, duygusal parçalardan uzak duracaksın. Ayakta duramayacak kadar olmadıkça asla yatma, çünkü uykun kaçtıkça hep düşüneceksin ve uykusuz kalacaksın.

Hemen yarın bir spor salonuna yazılıyorsun ve kendine zaman ayırıyorsun, vücut çalışacaksın, merak etme kas ağrıların yüzünden artık kalbinin ağrılarını unutacaksın ;)

Bu arada onu unutmak için asla birisiyle birlikte olma, hem yeni sevdiğine hem kendine yazık edersin, ona dair sosyal paylaşım sitelerinden uzak dur.!