epsilon06
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,078
Bak sende erkek çıkarsan üzülürüz estelya ben bi işkillendim senden?
Yok fesat anlamadım zaten. Dolandırıcılık denince ilk müptezel geliyor akıllara ama onun sektörü farklı demek istemiştimHaa yok Allah ikisinden de uzak etsin de gönül dolandırıcılığı daha kötü ticarette giden para en azından?( İçiniz fesat okumayınız lütfen o manada dememiştim)
Tek şüphelenen ben değilmişim. ✌?Bak sende erkek çıkarsan üzülürüz estelya ben bi işkillendim senden?
Bu damat dayağı değil. Simit oynuyorlar burada@Görkem Say @Servous
Aa ayıp ama o ne öyle mesajı açmayın felan. Daha dayak atıcaksınız bana bi güzel ?
senin kide kizmi ciktikızım cidden maalesef bu acıyı yaşamasam yazmazdım
Güvenli bölgeye girene kadar devam etmezse nasıl olduğunun önemi yok ekteki kadar ağır olmasında?Bu damat dayağı değil. Simit oynuyorlar burada![]()
Onu da kurtarmak lazım ordan?? Müptezel beni vuracak birazdan takılıyom kardeşim biliyom sen tosuncuktan daha iyisin?Yok fesat anlamadım zaten. Dolandırıcılık denince ilk müptezel geliyor akıllara ama onun sektörü farklı demek istemiştim![]()
İlk bıraktığım yorumda çok güzel bir öneride bulundum ama cevap vermedi ?@Uchiha Sasuke tavsiye yap hemen yengeye
Ya bırak şu Faceit'iAşkım savaştayım ölüyom :dsadaad
He bende tam zamanında geldimSa kızlar geri geldim. @Uchiha Sasuke çağır zauru kaçıralım o zaman xd
Onun kesin bi işleri var forumda göremedimSa kızlar geri geldim. @Uchiha Sasuke çağır zauru kaçıralım o zaman xd
Olabilir bilmiyorumOnun kesin bi işleri var forumda göremedimBelkide güzel bi kız bulup o kaçırmıştır :dsadasda
Ohooo daha planı yapmadık o zaman.Onun kesin bi işleri var forumda göremedimBelkide güzel bi kız bulup o kaçırmıştır :dsadasda
Ben adını unutmuştum iyi oldu hatırlattığın ?Ohooo daha planı yapmadık o zaman.
Mission 2: Yasemin'i kaçırmak chapter 2
Çay koyup nikotinimi alıp geliyorum ?Olabilir bilmiyorumNeyse discord gel.
Yo yo yooo biz kaçırcaz babası ilk bölümde kaçırırken "ne bu tntana krdişim" dediÇiçeğimizi ve çikolatamızı hazırlayalım o zaman![]()
Siz @Müptezel Gyn ile ruh eşiniz ikinizinde beklediğiniz hep tırt çıkıyorBiliyorsunuz daha önceden sanaldan bir platformda birisiyle tanıştığımdan söz etmiştim bu kişiyle yaklaşık 3 aydır bir samimiyetimiz vardı zevklerimiz çok benzer neredeyse hayallerimin erkeğiydi ve daha önce ortak arkadaş grubumuzla oyun amaçlı bir dc sunucusunda sesliye çağırdık asla gelmedi sürekli 50 MİLYON KEZ saçma sapan bahaneler uydurdu ona rağmen şüphelenmedim.
Ardından zaten onun kız olduğuna dair espri yapılıyordu ben asla ama asla kaale almadım bu kişi asla anonim kimliğinin dışına çıkmazdı her zaman saklanırdı en sonunda tüm ipuçlarını topladım ve onun kız olduğunu öğrendim.Amacı o kılıkla aylarca benim duygularımla oynamakmış sanırım ardından tanışıtığımız ilk gün bana önerdiği animelere baktım hepsi ama hepsi kız kıza animelerdi.
Ben ne yapacağımı bilmiyorum aşık olduğum kişi aslında yok, olmayan hayalimde yarattığım bir erkeğe karşı duygu besliyorum aldatılmadım,reddedilmedim ama sevdiğim kişi aslında bir kız tıpkı buluşmaya bir erkeğin gelmesi gibi milyonda bir olan ihtimal benim başıma da geldi.
Siz siz olun sesini duymadan adını bilmeden sanaldan birisine kendinizi asla kaptırmayın.
Ohooo daha planı yapmadık o zaman.
Mission 2: Yasemin'i kaçırmak chapter 2
Aynen böyle dalcaz artık yeter gizli gizli vuracam herkesi ha @Uchiha Sasuke hariç ama @_Zaur_ u mermi sıyırabilir.
Senin kız olduğun ne malum kanıt var mı ?Biliyorsunuz daha önceden sanaldan bir platformda birisiyle tanıştığımdan söz etmiştim bu kişiyle yaklaşık 3 aydır bir samimiyetimiz vardı zevklerimiz çok benzer neredeyse hayallerimin erkeğiydi ve daha önce ortak arkadaş grubumuzla oyun amaçlı bir dc sunucusunda sesliye çağırdık asla gelmedi sürekli 50 MİLYON KEZ saçma sapan bahaneler uydurdu ona rağmen şüphelenmedim.
Ardından zaten onun kız olduğuna dair espri yapılıyordu ben asla ama asla kaale almadım bu kişi asla anonim kimliğinin dışına çıkmazdı her zaman saklanırdı en sonunda tüm ipuçlarını topladım ve onun kız olduğunu öğrendim.Amacı o kılıkla aylarca benim duygularımla oynamakmış sanırım ardından tanışıtığımız ilk gün bana önerdiği animelere baktım hepsi ama hepsi kız kıza animelerdi.
Ben ne yapacağımı bilmiyorum aşık olduğum kişi aslında yok, olmayan hayalimde yarattığım bir erkeğe karşı duygu besliyorum aldatılmadım,reddedilmedim ama sevdiğim kişi aslında bir kız tıpkı buluşmaya bir erkeğin gelmesi gibi milyonda bir olan ihtimal benim başıma da geldi.
Siz siz olun sesini duymadan adını bilmeden sanaldan birisine kendinizi asla kaptırmayın.
Allah onu sınasın ?Ben de eylüle direkt aşık olduğumu söyleyince engel atmış instada
neyse forumda eylüle küfretmek serbest mi?