Aşık olduğum çocuk aslında kızmış

Reaksiyon puanı
34
Biliyorsunuz daha önceden sanaldan bir platformda birisiyle tanıştığımdan söz etmiştim bu kişiyle yaklaşık 3 aydır bir samimiyetimiz vardı zevklerimiz çok benzer neredeyse hayallerimin erkeğiydi ve daha önce ortak arkadaş grubumuzla oyun amaçlı bir dc sunucusunda sesliye çağırdık asla gelmedi sürekli 50 MİLYON KEZ saçma sapan bahaneler uydurdu ona rağmen şüphelenmedim.
Ardından zaten onun kız olduğuna dair espri yapılıyordu ben asla ama asla kaale almadım bu kişi asla anonim kimliğinin dışına çıkmazdı her zaman saklanırdı en sonunda tüm ipuçlarını topladım ve onun kız olduğunu öğrendim.Amacı o kılıkla aylarca benim duygularımla oynamakmış sanırım ardından tanışıtığımız ilk gün bana önerdiği animelere baktım hepsi ama hepsi kız kıza animelerdi.
Ben ne yapacağımı bilmiyorum aşık olduğum kişi aslında yok, olmayan hayalimde yarattığım bir erkeğe karşı duygu besliyorum aldatılmadım,reddedilmedim ama sevdiğim kişi aslında bir kız tıpkı buluşmaya bir erkeğin gelmesi gibi milyonda bir olan ihtimal benim başıma da geldi.
Siz siz olun sesini duymadan adını bilmeden sanaldan birisine kendinizi asla kaptırmayın.
yaa kardesim bos verin suaynebilim sanalmis ne biliyim instagrammis ya kardesim kurbanoliyim siz aile kurun evlenin en iyi sevgi budur allah askina benimde hic bir zaman sevgilim olmadi cirkin degilim hatta yakisikliyim ama ben kendimi su cocuk su sanal internete ne biliyim ay kiza beni begenirmi ay yok su ayakkabiyi giyiniyim diye kapdirmadim bos verin allah askina sadece zarararini bulursunu neyinki faydasini bu da benim kendi dusuncem

Reaksiyon puanı
10,549
yaa kardesim bos verin suaynebilim sanalmis ne biliyim instagrammis ya kardesim kurbanoliyim siz aile kurun evlenin en iyi sevgi budur allah askina benimde hic bir zaman sevgilim olmadi cirkin degilim hatta yakisikliyim ama ben kendimi su cocuk su sanal internete ne biliyim ay kiza beni begenirmi ay yok su ayakkabiyi giyiniyim diye kapdirmadim bos verin allah askina sadece zarararini bulursunu neyinki faydasini bu da benim kendi dusuncem
Aslında bir erkek olarak beğenilmek en son amacım oluyor. Kızların derdi çok masumane kalabiliyor. Ee napalım fıtratımızda var :P
Cem yılmaz üstadın da dediği gibi sorunluyuz sorunluuu ?

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
sosyal adreslerde eski tanıdıklarla görüşme açısından faydalı, vurmak olabilir ama tamamen öldürmeyelimde :)

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Bu işin sonu senin sülalen benim gibi erkek göremeze kadar gider :D

Mevlana gibi gel gel ne olursan ol yine gel demelisin. ?
Böyle biraz cinsiyetçi tavır hissediyorum !! ??
bana-bir-adim-gelene-ben_447549_m.jpg

Reaksiyon puanı
10,549

635883

Müdavim
Reaksiyon puanı
10,503

epsilon06

Profesör
Reaksiyon puanı
2,078
O e-ticarette dolandırılıyor. Türkiye'nin gönül işlerindeki dolandırıcılık nabzını +50 yaşında Facebook'ta takılan amcalar tutuyor :D
Haa yok Allah ikisinden de uzak etsin de gönül dolandırıcılığı daha kötü ticarette giden para en azından?( İçiniz fesat okumayınız lütfen o manada dememiştim)

Reaksiyon puanı
34
Aslında bir erkek olarak beğenilmek en son amacım oluyor. Kızların derdi çok masumane kalabiliyor. Ee napalım fıtratımızda var :P
Cem yılmaz üstadın da dediği gibi sorunluyuz sorunluuu ?
yahu bir azeri erkegi olarak soyluyorum bakin bende erkegim benimde tabiatimda begenilmek a nebiliyim yakisikli gorunmek falan dusuncelerim var ben araba yikayicisiyim araba yikiyorum inanin allaha bazen yanimdan kizlar suslu puslu kizlar kol kola erkekler geciyor kotu oluyorum ama icimde disarida belli etmiyorum ama keski bende onlar gibi ola bilsem diyorum ama dikkat etmemiz gereken bi sey var o kizlarla gezen erkekler hic bi zamana aile kursalar kadinlarini cocuklarini anlamazlar hep baba parasiyla gezinirler ama biz aile kurdukta sevgilimiz olmadigi icin colugumuza ailemize iyi bakariz 50 tl bizim parayla 15 manatla ailemizle bir yerde daha mutlu daha firavan oluruz bu tum dunyada boyle cocuk gibi masallar yazipta milleti yormayin ...

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592

epsilon06

Profesör
Reaksiyon puanı
2,078
pp ye genelde kız olanlar kız fotosu koyuyor onu kastettim profilde cinsiyet yazmayan başka yerler :( var maalesef
Yanlış algı işte.Kız olan kız fotosu koymaz bir kere başta önyargılısın? Dolandırıcılar genelde kız fotosu koyar dikkat et ?