Aşık olduğum çocuk aslında kızmış

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Haa yok Allah ikisinden de uzak etsin de gönül dolandırıcılığı daha kötü ticarette giden para en azından?( İçiniz fesat okumayınız lütfen o manada dememiştim)
Yok fesat anlamadım zaten. Dolandırıcılık denince ilk müptezel geliyor akıllara ama onun sektörü farklı demek istemiştim :D

Reaksiyon puanı
10,549
Bu damat dayağı değil. Simit oynuyorlar burada :D
Güvenli bölgeye girene kadar devam etmezse nasıl olduğunun önemi yok ekteki kadar ağır olmasında?

123.jpg

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,022
Biliyorsunuz daha önceden sanaldan bir platformda birisiyle tanıştığımdan söz etmiştim bu kişiyle yaklaşık 3 aydır bir samimiyetimiz vardı zevklerimiz çok benzer neredeyse hayallerimin erkeğiydi ve daha önce ortak arkadaş grubumuzla oyun amaçlı bir dc sunucusunda sesliye çağırdık asla gelmedi sürekli 50 MİLYON KEZ saçma sapan bahaneler uydurdu ona rağmen şüphelenmedim.
Ardından zaten onun kız olduğuna dair espri yapılıyordu ben asla ama asla kaale almadım bu kişi asla anonim kimliğinin dışına çıkmazdı her zaman saklanırdı en sonunda tüm ipuçlarını topladım ve onun kız olduğunu öğrendim.Amacı o kılıkla aylarca benim duygularımla oynamakmış sanırım ardından tanışıtığımız ilk gün bana önerdiği animelere baktım hepsi ama hepsi kız kıza animelerdi.
Ben ne yapacağımı bilmiyorum aşık olduğum kişi aslında yok, olmayan hayalimde yarattığım bir erkeğe karşı duygu besliyorum aldatılmadım,reddedilmedim ama sevdiğim kişi aslında bir kız tıpkı buluşmaya bir erkeğin gelmesi gibi milyonda bir olan ihtimal benim başıma da geldi.
Siz siz olun sesini duymadan adını bilmeden sanaldan birisine kendinizi asla kaptırmayın.
Siz @Müptezel Gyn ile ruh eşiniz ikinizinde beklediğiniz hep tırt çıkıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ohooo daha planı yapmadık o zaman.

Mission 2: Yasemin'i kaçırmak chapter 2

Ekto02

Profesör
Reaksiyon puanı
1,330
Yahu Gene Mi Ya Pes Ya Ben Yorum Yapmıyorum Artık @Estelya Normalde Hocaya Hacıya İnanmıyorum Şahsi Olarak Ama Sen Git Bi Kendini Okut Bu Ne Arkadaş Bir İnsan Bu Kadar Şanssızlığı Nasıl Kendisinde Yoğunlaştırır [emoji28] Geçmiş Olsun Ama İyice Komedi Filmine Döndü

morofobik

Profesör
Reaksiyon puanı
6,911
Benim bir arkadaşım vardı bir hesap açmıştı kendine erkek yapmıştı kendini sonra o sitede bir kız buna aşık olmuş işte ben seni çok seviyorum kendimi öldürürüm şu an uçurumun kenarındayım bizim salak ta korkmuş bi de bu kızın erkek knkileri kübraya mesaj atıyorlar işte eğer sew olmazsan seni bitiririz sen nereye kaçabileceğini sanıyorsun diye klavye dekanlığı yapmıştılar kübra gitti kıza küfredip hesabı kapattı kız da hâlâ yaşıyor ha yani bir de her erkeğe aynı şeyi yapıyormuş embesil engerek

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Hayat herkese tersten yaşatıyor olayları.

Ne olur banada böyle yanlışlık denk gelsin. Erkek sandığım kız olsun ? Ama hayat banada ters işler kız sandığım erkek çıkar. Hiç olmazsa böyle bir anda hayat düzgün çalışsın. Kız sandığım kız olsun

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,776
Biliyorsunuz daha önceden sanaldan bir platformda birisiyle tanıştığımdan söz etmiştim bu kişiyle yaklaşık 3 aydır bir samimiyetimiz vardı zevklerimiz çok benzer neredeyse hayallerimin erkeğiydi ve daha önce ortak arkadaş grubumuzla oyun amaçlı bir dc sunucusunda sesliye çağırdık asla gelmedi sürekli 50 MİLYON KEZ saçma sapan bahaneler uydurdu ona rağmen şüphelenmedim.
Ardından zaten onun kız olduğuna dair espri yapılıyordu ben asla ama asla kaale almadım bu kişi asla anonim kimliğinin dışına çıkmazdı her zaman saklanırdı en sonunda tüm ipuçlarını topladım ve onun kız olduğunu öğrendim.Amacı o kılıkla aylarca benim duygularımla oynamakmış sanırım ardından tanışıtığımız ilk gün bana önerdiği animelere baktım hepsi ama hepsi kız kıza animelerdi.
Ben ne yapacağımı bilmiyorum aşık olduğum kişi aslında yok, olmayan hayalimde yarattığım bir erkeğe karşı duygu besliyorum aldatılmadım,reddedilmedim ama sevdiğim kişi aslında bir kız tıpkı buluşmaya bir erkeğin gelmesi gibi milyonda bir olan ihtimal benim başıma da geldi.
Siz siz olun sesini duymadan adını bilmeden sanaldan birisine kendinizi asla kaptırmayın.
Senin kız olduğun ne malum kanıt var mı ?