berat güven
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 422
arkadaşlar öncelikle merhaba ben 10 sınıf meslek lisesinde ögrenciyim şimdi size olayı anlatayım cidden artık bunaldım karantinadayız iyi hoş falan ama her sabah okul acılıcakmı acılmayackmı haberıyle birisi bişi sallıyor açıklama geliyor erteleniyor türkiyenin bi kısmı daha online egitim alamazken bunlar sınav yapma peşinde üstelik vakalar artarken ? ya şimdi birisi bana bu işi iyi bilen mantıklı açıklaması olan biri söylesin ben zaten canlı dersten bişi anlamıyorum 2 de bir çöküyor hocamız arkada maç izliyor şimdi tatil bitti yarın canlı ders programı var yarın ebadan derse giricem aralıksız büyük ihtimal gene anlamayacagım belki büyük ihtimal eba çöker genelde böyle oluyor arkada maç izleyen hocamı dersin derse girmeyenmi dersin sınavsız sistem isteyip cocukları bi an önce sınav sresiyle beraber bu karantınada mahventmek isteyenmi dersin sırf yazılım hayalim var diye Türkiyede daha ileride ne olacagını bilmeden okuyorum şimdi size 2 sorum var dediklerimde doğrumuyum 2. sınav olucakmıyım ben ?
cidden soğudum okul hayatından
Mesaj otomatik birleştirildi:
cidden soğudum okul hayatından
Son düzenleme: