KhalTrex
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 71
İos 14 ile gelen bu özellik göze çok güzel bir yenilik gibi gelse de arka planda hiçte öyle çalışmıyor. Hem batarya, hemde performansı açıkça düşürüyor, bunu bizzat test ettim. İlk asphalt 9 da gözlemledim oyun içi takılmaları daha sonra diğer oyunlarda, arkaya dokun özelliğini kapattığım günden beridir sorun kalmadı, telefonu güç moduna alsam bile takılmıyor. Şarj performanı olarak da sürekli oynadığım brawl stars oyununda ortalama %1 şarj düşüşü 4 dakikada oluyordu şimdi 15 saniye daha fazla ekran süresi alıyorum bu ayarı kattığım günden beri. Bazı arkadaşlar 15 saniyeyi küçümseyebilir ama 15 saniye çok büyük bir pil performans artışı demek, minimum %6 sadece oyunda artış, diğer kullanımlarda çok daha fazla ekran süresi demek. Benim gibi se 2020 kullanıyorsanız ve pil performansı sizin için önemliyse bu özelliği kullanmayın derim. İos 14'e geçtiğim günden beri sürekli bir sorunla karşılaşıyorum bu apple özellikle ürettiği telefonları yok etmek için çalışıyor. siz siz olun en stabil çalıştığı sürümü sırf güncelleme yapıyım diye güncellemeyin der sağlıklı günler dilerim :*