Arkadaşlar tavsiyemiz lazım!

GoByMe

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Merhaba arkadaşlar Xperia ion kullanıcısıyım. Tablet bilgisayar almak istiyorum. Ama şöyle bir şey var ya 500tl gibi bir tablet alacağım yada bekleyip telefonu satıp üste para koyup lumia 1520 alacağım ya da note 3 sizce hangisi daha mantıklı olur?

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Note 3 bekle öneriyorum . Note 3 aslında tablet sadece içinde telefon özelliği var . İşini fazlasıyla görür .

GoByMe

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Abi alınır samsung da alınır da samsunglar elimde pek iyi durmuyor. Daha doğrusu elime alınca çin malı telefon kasasıyla aynı geliyor. 500tl tablet ne alınabilir?

faruksio

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Abi alınır samsung da alınır da samsunglar elimde pek iyi durmuyor. Daha doğrusu elime alınca çin malı telefon kasasıyla aynı geliyor. 500tl tablet ne alınabilir?

Bütçeye biraz daha ekleyip ipad ya da ucuz bulabilirsen açık ara önde tablet konusunda

GoByMe

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Abi nexus 7 vardı ikinci nesil nexus 7leri bekleyip onlardan alayım diyorum apple ürünlerini sevmiyorum ne ipad ne iphone benden uzak olsunlar

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Abi nexus 7 vardı ikinci nesil nexus 7leri bekleyip onlardan alayım diyorum apple ürünlerini sevmiyorum ne ipad ne iphone benden uzak olsunlar

Nexus güzeldir. Yeni çıkacak nexus tableti alırsan uzun süre güncelleme konusunda da sıkıntı olmaz. Her türlü güncellemeyi ilk nexus ürünler alıyor zaten. :)

GoByMe

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Abi eski nexusumu çok seviyordum balkondan düştü 4 parça topladım :/ sonra ucuz bir tablet diye vatandan 180liraya piranha aldım beş para etmez hep kasıyor donuyor onu da kuzenime verdim. Piranhadaki hatayı yapmak istemiyorum fiyat konusunda nexusla piranha arasında 320lira vardı ama değerdi ya