Arkadaşlar önemli bir konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum

emrekaragol6

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben lisede sözel bölümden mezun oldum ama asıl okumak istediğim bölüm sayısaldı.Neyse arkadaşlar ben bilgisayar yada makine mühendisliği okumak istiyorum size şunu sormak istiyorum alanlar kalktı söylentisi doğru mu?Zaman ygs denemelerinde hep 400-410 arası yapıyorum fizik ,kimya,biyoloji derslerini hepsini hallettim mat ve geometride ise 40 ta 25 yapıyorum 40 puanda diploma puanından gelecek biraz karışık yazdım ama yani ben mühendislik seçebilir miyim?

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
evet. istersen dil bölümünde ol. üniversite tercihinde mühendislik seçebilirsin.
sadece bölümün gerektirdiği puanı al yeter. yani alan farkı yok.

emrekaragol6

Asistan
Reaksiyon puanı
0
evet. istersen dil bölümünde ol. üniversite tercihinde mühendislik seçebilirsin.
sadece bölümün gerektirdiği puanı al yeter. yani alan farkı yok.

Hocam içime su serptiniz çok teşekkürler.Bazı yerlerde alan dışı tercih olamaz yazıyordu bir an korkudan ölecektim.

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Hocam içime su serptiniz çok teşekkürler.Bazı yerlerde alan dışı tercih olamaz yazıyordu bir an korkudan ölecektim.
rica ederim.
o eskiden di. istediğin bölümü seçebilirsin.

atıyorum odtü bilg. müh istiyorsun. MF4 puanın 430 olsun git. :)

bu arada bende bilg müh istiyorum :)

emrekaragol6

Asistan
Reaksiyon puanı
0
rica ederim.
o eskiden di. istediğin bölümü seçebilirsin.

atıyorum odtü bilg. müh istiyorsun. MF4 puanın 430 olsun git. :)

bu arada bende bilg müh istiyorum :)

Ben aslında sayısal istiyordum ama lise 1 de matematik,fizik,kimya,biyoloji notlarım tarih gibi sözel derslerden biraz düşük olduğu için e okul zorlar attı.(Fizik,Kimya,Biyoloji 90 üstüydü).İnşallah sende kazanırsın dostum benden sana tavsiye işini son seneye bırakma.Yaz tatillerini çok iyi kullan.

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Ben aslında sayısal istiyordum ama lise 1 de matematik,fizik,kimya,biyoloji notlarım tarih gibi sözel derslerden biraz düşük olduğu için e okul zorlar attı.(Fizik,Kimya,Biyoloji 90 üstüydü).İnşallah sende kazanırsın dostum benden sana tavsiye işini son seneye bırakma.Yaz tatillerini çok iyi kullan.
ne yazı :)
27 gün sonra ygs, haziranda lys var :)

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
Ben de sayısalım ama sözelde 400ün üstünde geliyor sayısalım 300 :biggrin: Sayısaldan başvurmak istiyorum 5 günde sayısal yapmak için ne yapmalıyım ? Diye bi sorasım geldi :biggrin: