Arkadaşlar Korkmaya Başladım

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar büyük bir sıkıntım var.1 hafta sonra okullar bitecek biliyorsunuz.25 Temmuz benim doğum günüm.Doğum günümde telefon alacağım fakat çok kararsızım.Z1 Compact istiyorum her özelliği tam bana göre İşlemci,Kamera,Arayüz ama Büyük abisi ile 120 TL fark var.Onunda ekranı TFT panel ayrı sorun.Birde hTC One E8 denilen M8'in plastiği geliyor o da tasarımı gayet hoş ama plastiği çok iyi değil.hTC One M8 1600 TL'ye bulunabiliyor sahibinden.com'da ama güvenli ilan değil allah korusun salata birde oyuncak telefon göndermesinler.Oppo **** 7 falan istiyorum ama TÜRKİYE'de yok maalesef.Son olarak LG G2 ve LG G Flex var.G2 1200 TL ama çok isteğim yok onu almaya.LG G Flex ise çok güzel fakat çok büyük.Sizce ne yapayım artık bıktım bu konudan bi' alamadım telefonu.Ama en çok istediğim Z1 Comapct kaç kere konu açtım ama çok kararsızım görüşleriniz neler?

alibaran43

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar büyük bir sıkıntım var.1 hafta sonra okullar bitecek biliyorsunuz.25 Temmuz benim doğum günüm.Doğum günümde telefon alacağım fakat çok kararsızım.Z1 Compact istiyorum her özelliği tam bana göre İşlemci,Kamera,Arayüz ama Büyük abisi ile 120 TL fark var.Onunda ekranı TFT panel ayrı sorun.Birde hTC One E8 denilen M8'in plastiği geliyor o da tasarımı gayet hoş ama plastiği çok iyi değil.hTC One M8 1600 TL'ye bulunabiliyor sahibinden.com'da ama güvenli ilan değil allah korusun salata birde oyuncak telefon göndermesinler.Oppo **** 7 falan istiyorum ama TÜRKİYE'de yok maalesef.Son olarak LG G2 ve LG G Flex var.G2 1200 TL ama çok isteğim yok onu almaya.LG G Flex ise çok güzel fakat çok büyük.Sizce ne yapayım artık bıktım bu konudan bi' alamadım telefonu.Ama en çok istediğim Z1 Comapct kaç kere konu açtım ama çok kararsızım görüşleriniz neler?
Bence bu kadar kafanı yorma seç bir tanesini al.. ama ben olsam Z1 alırdım..

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677

Ben de Z1 Compact alacaktım fakat çok küçük diye G2 aldım. Ekranı senin için sorun değilse Z1 Compact ideal. Ama Z1 Compact'ın abisi Z1'e göre G2 daha mantıklı.

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
İlk olarak Z1 Compact'ta TFT ekran yok IPS ekran var. ​http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z1_compact-5753.php

Ben Z1 Compact kullanıyorum, eğer iPhone tarzı bir cihaz istiyorsanız kesinlikle önerebileceğim bir telefon.
Yok Kaya26 ben büyük kardeşi Z1'e dedim TFT panel diye.Peki telefonun durumu nasıl hızlı mı oyunlarda ayrıca Android 4.4 KitKat yaptıysanız Z1'deki Kamera açılma problemi gibi sorunlara karşılaştınız mı?

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Yok Kaya26 ben büyük kardeşi Z1'e dedim TFT panel diye.Peki telefonun durumu nasıl hızlı mı oyunlarda ayrıca Android 4.4 KitKat yaptıysanız Z1'deki Kamera açılma problemi gibi sorunlara karşılaştınız mı?

2GB Ram Snapdragon 800 ü 720P ekranda kullanması avantajı ile gayet hızlı , zaten oyun performansını en iyi verebilecek cihaz şu anda Z1C. En son gelen update ile kamerada bir sorun yok.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
2GB Ram Snapdragon 800 ü 720P ekranda kullanması avantajı ile gayet hızlı , zaten oyun performansını en iyi verebilecek cihaz şu anda Z1C. En son gelen update ile kamerada bir sorun yok.

Ah birde ekranı büyük olsaydı G2 yerine onu tercih ederdim. G2'de oynadığım Asphalt 8'den aldığım zevki Z1 Compact'ta alamayacağımı bildiğim için G2'yi tercih ettim.

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ben xperia'ları genelde sevmiyorum ve (z2 hariç)) ekranları çok kötü. O yüzden banane raminden işlemcisinden diyesim geliyor. İkincisi plastiğe bu kadar takıntılı olma telefon bu sonuçta. Hem metal telefon alınca kılıfsız mı kullanacaksın? Plastik kılıf takacaksın. Korkama sebebini de anlamadım. Konuya herhalde telefonu aşırı ısınıyor, batarya şişiyordur diye girdim başlığı görünce. Sana ne yazık ki hiçbir öneri veremeyeceğim kusura bakma çünkü bu sene çıkan telefonlardan hiçbirini sevmedim. Eski model alırsan da istemesen de yenisine imrenirsin. iPhone 6'yı bekleyebilirsen bekle. :( :/

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Git en iyisi tekno marketleri dolaş, önünde bir buçuk aylık zamanın var.

Parmakla heryerini , altından gir üstünden çık , aklına gelen bütün yöntemleri gerçekleştirmeye çalış.

Böylece tepkime sürelerini, ekranın parlaklık seviyesini, görüş açısını , eldeki ağırlığını birebir yaşamış olursun :wink:

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Git en iyisi tekno marketleri dolaş, önünde bir buçuk aylık zamanın var.

Parmakla heryerini , altından gir üstünden çık , aklına gelen bütün yöntemleri gerçekleştirmeye çalış.

Böylece tepkime sürelerini, ekranın parlaklık seviyesini, görüş açısını , eldeki ağırlığını birebir yaşamış olursun :wink:
Gittim gördüm Z1 Compact'ı çok beğendim.Ama işte kararsızlık zor :(