|Ⓢєччαh|
Guru
- Reaksiyon puanı
- 10,327
Yeğenim sen resmini mi beğenmedin, "Ressam"ını mı?
benim resmim derken Justin bieber in resmi buYeğenim sen resmini mi beğenmedin, "Ressam"ını mı?
benim resmim derken Justin bieber in resmi bu
Ama siz çok yanlış anlıyorsunuz benim estetik olarak değişme niyetim yok sadece tarzımı biraz değiştirmek istiyorum hani bazen sıkılıp saç stilimizi giyim tarzımız değiştiririz ya o şekilResim derken kendi tipini kastettim yeğenim. Ressam derken de Allah Tealayı elbette.
Yani seni de benzemek istediğin kişiyi de yaratan O'dur.
Şimdi senin kalkıp bir başkasına benzemek istemen demek seni yaratanın sanatını beğenmemek oluyor. Beğendiğini güzel yaratmışsın ama beni güzel yaratmamışsın demek oluyor.
O zaman şöyle yapalım, anasından sakat doğanların resimlerini al karşına bir bak, özürlü, otist vs. yaşamak zorunda kalanların resimlerine bir bak. Sonra da aynada kendine bir bak. Sonra da Allaha dön ve "Sen beni yaratmayı becerememişsin" de... Beğenmedim seni yaratmanı de...
Bakalım yüreğinden ne cevap gelecek...
Ben de merak ettim doğrusu!
Siz çok yanlış anlamışsınız konuyu.Resim derken kendi tipini kastettim yeğenim. Ressam derken de Allah Tealayı elbette.
Yani seni de benzemek istediğin kişiyi de yaratan O'dur.
Şimdi senin kalkıp bir başkasına benzemek istemen demek seni yaratanın sanatını beğenmemek oluyor. "Beğendiğimi güzel yaratmışsın ama beni güzel yaratmamışsın" demek oluyor.
O zaman şöyle yapalım, anasından sakat doğanların resimlerini al karşına bir bak, özürlü, otist vs. yaşamak zorunda kalanların resimlerine bir bak. Sonra da ayna'da kendine bir bak. Sonra da Allah'a dön ve "Sen beni yaratmayı becerememişsin" de... Beğenmedim senin yaratmanı de...
Bakalım yüreğinden ne cevap gelecek...
Ben de merak ettim doğrusu!
Ciddi mi dedin yoksa Justin e hıyar mı demeye çalışıyorsun?Sen onları dinleme.
Her akşam yatarken yüzüne Hıyar maskasi yap, öyle yat. Bir ay içinde kendini Justın Biber gibi görmeye başlayacaksın. Ama aralıksız her gece yapmalısın. Mutlaka Hıyar olmalı. Evde kalmamış diye Domates falan kullanma, çok yanlış yapmış olursun.
Ben sadece tarz olarak benzemek istiyorum örneğin saçımı böyle yapmak istiyorum ama yapacak bir yer bulamadımHıyar maskasi de kesmez bir de yanına vücudun her yerine dövme ve piercing filan fişman yapmalı ÇOOOOOK COOOLLL ?
Yalnız uyarayım bu gidişin sonu "kişilik bozukluğu veya gelişim geriliği" gibi nedenlerden akıl hastanesinde de bitebilir...
İbretlik bir benzeme çalışması (Git bi ton dayak ye, daha iyi gözükürsün yani estetik yapacağına ) :
Ekli dosyayı görüntüle 82053
????Keşke görseydikNiye kimse benim tarzıma özenmiyor? Benim başım kel mi?
kel mi?Niye kimse benim tarzıma özenmiyor? Benim başım kel mi?
Saç stili ve rengi(özellikle kaşlar benzemeli)çene haytlerı(sakız çiğneyerek keskin çene hatlarına sahip olunabilir.Hepsinin dışında benim nacizade yorumum şu:kendi tarzını kendin yarat,yoksa justinin seviyesinden yukarı çıkamazsın,sen sen ol ya bak daha iyi olur emin ol?Arkadaşlar Justin benzemek istiyorum ne tür değişiklikler yapmalıyım
Knk müthişsin ama birkaç sorunum varSaç stili ve rengi(özellikle kaşlar benzemeli)çene haytlerı(sakız çiğneyerek keskin çene hatlarına sahip olunabilir.Hepsinin dışında benim nacizade yorumum şu:kendi tarzını kendin yarat,yoksa justinin seviyesinden yukarı çıkamazsın,sen sen ol ya bak daha iyi olur emin ol?
Yok abi alnın açıktırÇok hafiften, ama belli olmuyor.
Ya biliyorum herşeyi farkındayım ama heves işte bu arada tato dediğin şey dövmem oluyor ?Çok cooolsun adamım. Hiç durma saçını boya Castin gibide küpe tak.
Küpe görmüştüm bir klibinde yanlışmıyım?
Bu arada tatoo filan yaptırmış herif. daha cool görünmüş.
Amma sana büyük kardeşin gibi bir sözüm olacak. Biraz yaşlanınca yaptığın hareketlerden utanıcaksın aklında bulunsun. Bir kimseye bakarak ona benzemeye çalışıp özenti olma
Çene için doğal tek yol sakız.gerisi kuaföre kalmış.orası sende?Knk müthişsin ama birkaç sorunum var
1.kaşlar her seferinde farklı oluyor justinin hangisine benzeme li?
2.esmerim saç rengini nasıl tutturacağımı bilmiyorum
3. Bu modeli yapacak kadar yetenekli bir kuaför varmı
4.diş tellerim var sakız çiğniyemiyorum başka ne yapabilirim çenem içim
Knk çene işin egzersiz hareketleri falan varmı sakız dışında hepsini hallederim de çeneyi nasıl yapcam?Çene için doğal tek yol sakız.gerisi kuaföre kalmış.orası sende?
Olsun en azından içimde kalmazon yıl sonra utanacağın şeyler yapma :d
Sesim kötü çalgı yeteneğimde yok ? zaten kız için yapmıyorumşarkı yaz ya da çal söyle. kızlar bayılır şarkı gitar gibi şeylere.