BossTeach
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 16
Tip olarakne yönden .d
Tipimizi kendimiz belirleyemiyoruzTip olarak
Y zaten yüz şeklim benziyor saçımı bu şekilde yaptırsam birazda giyim tarzımı değiştirsem yeterliymiş gibi geliyor ama saçımı böyle yapacak bir yer bulamadımestetik ol yada saçını kahverengiye boya
?? Demek istediğim zaten yüz yapım falan benziyorTipimizi kendimiz belirleyemiyoruz
peki bunu yapma amacın neY zaten yüz şeklim benziyor saçımı bu şekilde yaptırsam birazda giyim tarzımı değiştirsem yeterliymiş gibi geliyor ama saçımı böyle yapacak bir yer bulamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
?? Demek istediğim zaten yüz yapım falan benziyor
Ya aslında abu saçı yapabilecek bir yer bulsam tamam
bide yüz şekli önemli değil yüz hatları önemliY zaten yüz şeklim benziyor saçımı bu şekilde yaptırsam birazda giyim tarzımı değiştirsem yeterliymiş gibi geliyor ama saçımı böyle yapacak bir yer bulamadım
?? Demek istediğim zaten yüz yapım falan benziyor
Ya aslında abu saçı yapabilecek bir yer bulsam tamam
Seviyorumpeki bunu yapma amacın ne
ona göre söylicem
bide yüz şekli önemli değil yüz hatları önemli
Böyle olmak istiyorum kendimi beğendirme gibi bir niyetim yokSeviyorum
Malesefestetik ol dicemde bütçe lazım
İşte saçımı böyle yapabilecek biri lazımo zaman estetiği unut giyim şeklini saçını değiştir
bide sen sen ol.sen kendin olduğun zaman justin makara kukara
Vanda yaşıyorum en vip yer diye bir yer yokkien iyi mahallende vip pahalı berberler bul saç modelini göster yaptır
konu kilit
the commander haklı
İİşte bu saçı yapabilecek bir berber lazım ve vanda yaşıyorum senin bildiğin bir yer varmıCok dogru soylemissiniz. Ben de bunu kesinlikle tavsiye ediyorum. Hatta justini unutacaksin ona benzemek istediğin icin aman rabbim ne kadar sacmalamisim diyeceksin ama bir on yil gerekiyor.
Bu arada zaten bu sarkiciya benziyorsan saclari benzetmek istiyorsan bence kuafore ya da berbere gidip goster belki onlar yardimci olur ve benzetir. Sac rengini tipini ayarlarlar.
Evet belki öyle olacak ama en azından şuan istediğimi yapmak istiyorum ( cümle b*k oldu)Yaşının küçük olduğunu tahmin ettiğim için konuyu pek ciddi bulmuyorum. Niyetim seni bozmak falanda değil. Sana tek tavsiyem bu konunun linkini kaybetme ve bir 5-10 yıl sonra tekrar bir oku buradakileri, çok güleceksin neleri kafama takmışım diye.
vanda mı yaşıyoz biz berbere gitVanda yaşıyorum en vip yer diye bir yer yokki
V
İİşte bu saçı yapabilecek bir berber lazım ve vanda yaşıyorum senin bildiğin bir yer varmı
???? Sende haklısın peki sence vip bir berber. Bu saçı yapabilirmi?vanda mı yaşıyoz biz berbere git
(konu kilit pls)
ne bilim olum hiç gitmedim ?????? Sende haklısın peki sence vip bir berber. Bu saçı yapabilirmi?
H bdeıgdıdeıh???ne bilim olum hiç gitmedim ??
Seninki ulaşılması mümkün değil?bence sen kendin ol diğerlerinin dediği gibi 5 10 yıl sonra saçma dicen
mesela ben küçükken Süpermen olcam dedim 4 yıl geçti şu an pişmanım
Hiç kimse:Hadi korkunçlu bişiler yapalımhiçbirimizin ki mümkün değil ki
Valla ilk yazdığımda mantıklı gelmişti??
Bu arada cidden vanda taşıyan ve iyi bir berber bilen bir arkadaşın varsa bankada söyşilesinValla ilk yazdığımda mantıklı gelmişti??
ehkjre<sufhsugruırheı<fguı<fgeuıgfsuı<fgsduıfgUIF benim vanda nasıl arkadaşım olsun sjsjsjsjjs???????
[/QUOTE
??O zaman ata sporumuz olan berber çıkışı sövme ye devam