Arkadaşlar ben bir şeyi itiraf ediyorum. Ben hâlâ yanımda 3 tane peluş oyuncak olmadan uyuyamıyorum. Bu durum 11 yıldır var. Ve utanmıyorum. Dalga geçmeyin. Geçseniz de umrumda olmaz??.
Savaşçı ruhlu @Tunahan GRSolabilir ben elimde sopayla uyuyorum
eve bikere hırsız girmişti onun için adam manyağın teki hiç umursamadan bişeyler arıyoSavaşçı ruhlu @Tunahan GRS
beklenmedik bir şekilde çıkarsa bende korkarım normalBen 14 yaşına geldim hâlâ şimşekten korkuyorum. ?
Şimşekli bir havada nabzın 120'nin üzerine çıkıyor terliyorum. Şimşekli havada tek başıma uyuyamıyorum. Yanımda birisinin olması lazım.beklenmedik bir şekilde çıkarsa bende korkarım normal
şimşekli havadna korkmuyorum tepki vermiyorum bikere tam önüme yıldırım düşmüştü bi ses çıkmış kulak zarım patlıyacaktıŞimşekli bir havada nabzın 120'nin üzerine çıkıyor terliyorum. Şimşekli havada tek başıma uyuyamıyorum. Yanımda birisinin olması lazım.
Hocam Adana'da çok şimşek çakmaz.Şimşekli bir havada nabzın 120'nin üzerine çıkıyor terliyorum. Şimşekli havada tek başıma uyuyamıyorum. Yanımda birisinin olması lazım.
Çaktı mı çakıyor ama ?Hocam Adana'da çok şimşek çakmaz.
Çakar ama her zaman değil. Oraların kokusunu içime çekmeyeli 4 ay oldu?.Çaktı mı çakıyor ama ?
Bende sarılma da yok. Yanıma onların koyulması gerek. Koyulmazsa uyuyamam.Peluş oyuncaklar için geçerli mi bilmiyorum fakat sanırsam yatarken sarılmayla ilgili bir takıntı vardı. Yatarken yastığa, yorgana falan sarılmadan rahat edemiyorsun. Bende de var ondan, artık yatakta ne varsa sarılıp uyuyoruz.![]()
Neden dalga geçmeyin dediğini anlamaya çalişiyorum bende gece tuvalete gitsem bir atlet gibi koşup yatagima giriyorum sanki biri kovaliyorArkadaşlar ben bir şeyi itiraf ediyorum. Ben hâlâ yanımda 3 tane peluş oyuncak olmadan uyuyamıyorum. Bu durum 11 yıldır var. Ve utanmıyorum. Dalga geçmeyin. Geçseniz de umrumda olmaz??.