Arkadaşlar hangi ISS'yı almalıyım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saphary
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

saphary

Asistan
Reaksiyon puanı
83
Selamlar, yakın bir tarihte internetin taahatütü bitecek ve bende babamla ISS arayışı içindeyiz. Önerdiğiniz bir paket var mı? Neden önerdiğinizide yazar mısınız? Turknet falan düşünüyorum fakat babam pek sıcak bakmıyor. Altyapımız çok iyi değil. Bize 12 mbps sağlayabiliceklerini söylüyor fakat Turknet sitesinde 55 mbps diyor. Kafam karıştı yardımcı olur musunuz.

Yasinbedir

Doçent
Reaksiyon puanı
124
Selamlar, yakın bir tarihte internetin taahatütü bitecek ve bende babamla ISS arayışı içindeyiz. Önerdiğiniz bir paket var mı? Neden önerdiğinizide yazar mısınız? Turknet falan düşünüyorum fakat babam pek sıcak bakmıyor. Altyapımız çok iyi değil. Bize 12 mbps sağlayabiliceklerini söylüyor fakat Turknet sitesinde 55 mbps diyor. Kafam karıştı yardımcı olur musunuz.

Yıllardır ttnet kullanıyorum İstanbul'da 10 yıl oturdum ordaki altyapı desteklenmediği için ADSL kullandım hep hiçte sıkıntı problem yaşamadım , Şuan samsun dayım burda VDSL (Fiber) bağladılar şuan mükemmel bir internetim var . Onca yıldır müşterileri olduğum içinde fiyatta bir güzellik yaptılar gayet memnunum milletin ADSL ye verdiği parayı ben VDSL ye veriyorum :)