Arkadaşlar Bilgisayar Alıcam Hangisini Alıyım?

redthunder026

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar buraya bi kaç tane bilgisayar atıcam ancak bu kadar bütçem var siz daha iyi bilirsiniz diye size soruyorum
hangisi alıyım bu arada git kendin topla gibi şeyler söylemeyin o kadar uğraşıcak vaktim yok.

TURBOX ATM910084 Intel i5m 2.Gen 4GB Ram 320GB Hdd 2GB Ekran Fiyatı

Aklıma gelirse tekrar atarım bu ikisiden hangisi daha iyi varsa daha iyi bilgisayar öneriniz bu fiyata atın linkini.

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,193
1500 - 1700 Tl arası bütçen var anladığım kadarıyla.
Hangi işler için kullanmayı düşünüyosun?

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567
Bunların ikiside iyi değil. Bütçe belirtirsen daha iyi yardımcı olabiliriz. İkinci el düşünür müsün ?

lucarth

Doçent
Reaksiyon puanı
131
n11 den rx550 li i5 3470 li kasayi alabilrisin 2300 tl

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,260
Arkadaşlar buraya bi kaç tane bilgisayar atıcam ancak bu kadar bütçem var siz daha iyi bilirsiniz diye size soruyorum
hangisi alıyım bu arada git kendin topla gibi şeyler söylemeyin o kadar uğraşıcak vaktim yok.

Aklıma gelirse tekrar atarım bu ikisiden hangisi daha iyi varsa daha iyi bilgisayar öneriniz bu fiyata atın linkini.
Untitled.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Attığım sistemi satın almanı öneririm. Niye dersen:
1. Bu sistem 0 bileşenler içeriyor onlar ise işlemcileri 2.el(RAM'lerde 2.el olabilir anakart 0 galiba)
2. Onlar en az 8 yaşındalar ve sürücü destekleri kesileli 3 yıl oldu.
3. Nanometreleri ve güç tüketimi yani TDP değerleri çok fazla ve verdikleri güce göre fazla yani israf ediyorlar elektriği boşuna.
4. Şimdi diyeceksin okumamışsın. Hayır okudum. İtopya'da montaj hizmeti var. Gerekirse bilgisayarcıya verirsin o toplar.
5. Yükseltilebilirliği o 2'sini açık ara katlıyor.
Aklıma bunlar geldi. Ha birde benim koyduğumda SSD var onlarda HDD çöpü var.

Bu arada ekran kartı yok dersen var içinde. APU var bunda ve bu APU'nun gücü GT 1030 ile tamamen aynı bakabilirsin Youtube'den.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

hmyilmz7

Asistan
Reaksiyon puanı
34

Hocam genelde bunlar mesele i5 işlemci yazıyorlar. Ama eski nesil oluyor. Yani ucuz olması sıkıntı olabilir. İmkanınız varsa İtopya dan alın veya biraz daha bütçeniz varsa
www.gamegaraj.com
a bakın. Ben oradan aldım. Çok iyi ürünler var. Enis Kirazoğlu oradan alıyor kendisi. Sponsoru bir de.

redthunder026

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Aga bütçem 1600 TL oyun kasası lazım hazır en iyi hangisini önerirsiniz linkini atın bana alıyım dediğim gibi toplatırma felan yapamam vaktim yok

1500 - 1700 Tl arası bütçen var anladığım kadarıyla.
Hangi işler için kullanmayı düşünüyosun?
oyun

hmyilmz7

Asistan
Reaksiyon puanı
34
Aga bütçem 1600 TL oyun kasası lazım hazır en iyi hangisini önerirsiniz linkini atın bana alıyım dediğim gibi toplatırma felan yapamam vaktim yok

oyun
Hocam biraz daha bütçeyi arttırırsanız idare eder bir kasa bulunur.

hmyilmz7

Asistan
Reaksiyon puanı
34
Reis gerçekten artıramam en fazla olsa olsa 1750 Tl ye kadar artırabilirim normal olarak 1600 tl
Hocam yani n11 den almayın. Bence. Özellikle İzoly markadan uzak durun. Neden n11 den almayın diyorum? Çünkü adamlar işlerini (satıcılar) pek iyi yapmıyor. Ya hatalı ürün gönderiyorlar, ya eksik ürün ya da hatalı ürün gönderiyorlar. Ama yine de siz bilirsiniz. Pc fiyatları uçmuş.

attığın kasada 2. Nesil i5 var -_- uzun ömürlü bir tercih omayabilir.
Haklısın

redthunder026

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar gerçekten hani şuan ihtiyaçım var hem başka birisine yardım etmiş olucaksınız hemde bana
1600-1700 TL arasında Oyun bilgisayar kasası varsa atarmısınız lütfen.

arananadam23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba ben de bilgisayar almayı düşünüyorum fakat güncel oyunları kaldırabilsin veya yeni çıkacak oyunları kaldırabilsin istiyorum. Örneğin Cod warzone, The Wicher 3 GTA 5 falan

lucarth

Doçent
Reaksiyon puanı
131
Ekli dosyayı görüntüle 106486

Attığım sistemi satın almanı öneririm. Niye dersen:
1. Bu sistem 0 bileşenler içeriyor onlar ise işlemcileri 2.el(RAM'lerde 2.el olabilir anakart 0 galiba)
2. Onlar en az 8 yaşındalar ve sürücü destekleri kesileli 3 yıl oldu.
3. Nanometreleri ve güç tüketimi yani TDP değerleri çok fazla ve verdikleri güce göre fazla yani israf ediyorlar elektriği boşuna.
4. Şimdi diyeceksin okumamışsın. Hayır okudum. İtopya'da montaj hizmeti var. Gerekirse bilgisayarcıya verirsin o toplar.
5. Yükseltilebilirliği o 2'sini açık ara katlıyor.
Aklıma bunlar geldi. Ha birde benim koyduğumda SSD var onlarda HDD çöpü var.

Bu arada ekran kartı yok dersen var içinde. APU var bunda ve bu APU'nun gücü GT 1030 ile tamamen aynı bakabilirsin Youtube'den.
cpu fani varmi kasada?