Arkadaşlar merhaba daha önce hiç bilgisayar Toplamadım. Laptop ile masaüstü arasında kaldım. En son masaüstü alacağıma kara verdim. Ama daha önce hiç toplamadım. Seçtiğim ürünler şimdilik bunlar dediğim gibi uyumsuz olabilirler affedin. Genellikle oyun oynayacağım.
Anakart olarak bunu seçtim yanlış mı yaptım bilmiyorum.
www.cimri.com
Ekran kartı olarak
Ram
seçmedim ama 64 GB en fazla takılıyor peki 32x2 mi yoksa 16x4 mü bilmiyorum. Hangisi uyumlu söylerseniz sevinirim. Ve bukadar daha diğerlerine seçemedim ama siz uyumlu olanları söylerseniz iyi olur. Aşırı pahalı olmasın lütfen 5bin 6 bin olmasın. Bütçem en az 2500 en fazla 4000 iyi günler.
Anakart olarak bunu seçtim yanlış mı yaptım bilmiyorum.

MSI B450 Gaming Plus AM4 Ryzen Anakart Fiyatları
MSI B450 Gaming Plus AM4 Ryzen Anakart fiyatları Cimri'de. MSI B450 Gaming Plus AM4 Ryzen Anakart ürününe ait kullanıcı yorumlarını, fiyatlarını ve ürün özelliklerini karşılaştırın. Aradığınız MSI B450 Gaming Plus AM4 Ryzen Anakart ürünü Cimri'de hemen bulun.
Ekran kartı olarak
Ram
seçmedim ama 64 GB en fazla takılıyor peki 32x2 mi yoksa 16x4 mü bilmiyorum. Hangisi uyumlu söylerseniz sevinirim. Ve bukadar daha diğerlerine seçemedim ama siz uyumlu olanları söylerseniz iyi olur. Aşırı pahalı olmasın lütfen 5bin 6 bin olmasın. Bütçem en az 2500 en fazla 4000 iyi günler.