- Konuyu başlatan
ayrıca forumun bayan üyeleri bana bi tavsiyede bulunabilirlermi ???
bence kabul ederse bu sayfayı gösterme. hatta modlardan konuyu silmelerini iste. kız bu konuyu görürse ilişkiniz başlamadan biter.yok yazmıyordur ama kız teklifimi kabul ederse bu sayfayı ona göstericem ve sonucu sizlerler paylasıcam
--- Mesaj Güncellendi ---
eminim bu sayfayı görünce cok mutlu olucaktır
ben olayı cakamadımHepimiz Güzin Abla'yız!
yok kalsın ara ara bakar gülerim cok güzel ve komik yorumlar varbence kabul ederse bu sayfayı gösterme. hatta modlardan konuyu silmelerini iste. kız bu konuyu görürse ilişkiniz başlamadan biter.kızın gözünde çocuk durumuna düşersin.
![]()
galiba doğru diyorsunbence kabul ederse bu sayfayı gösterme. hatta modlardan konuyu silmelerini iste. kız bu konuyu görürse ilişkiniz başlamadan biter.kızın gözünde çocuk durumuna düşersin.
![]()
bu konular ne tutuyor burada yaw![]()
Kız var işin içinde her türLü tutar![]()
ahhahahhahahbilmediğimiz konularda ne çok yorum yapıyoruz :mrgreen:
bilmediğimiz konularda ne çok yorum yapıyoruz :mrgreen:
aşktan canı yanan cok kisi vardır hacıKız var işin içinde her türLü tutar![]()
valla süper bi yazı olmus kardes saolda insallah kabul eder umutluyumdayanamayıp ben de dahil olacam
şimdi müdür, dört türlü durum var bu aşk meşk işlerinde, kızdan hoşlandığını/sevdiğini anladıktan sonra:
1) henüz tam yakınlaşmadan/tanışmadan açılmak,
2) henüz tam yakınlaşmadan/tanışmadan/ipuçları elde ettikten sonra açılmak,
3) güvenini kazandıktan sonra açılmak,
4) güvenini kazandıktan/ipuçları elde ettikten sonra açılmak.
4. cüsü en umut vereni zaten belli. Seninkisi birincisine benziyor. Şimdi ben yerinde olsaydım hoşlandığımı söyledikten sonra mektubu yollamazdım. Sanki hiç açılmamış gibi konuşurdum, ama göz temasımı normalden uzun tutardım. Sonra da kızı izlerdim, beni izliyor mu, çeşitli sorular soruyor mu(daha yakından tanımaya yönelik.). Bir süre sonra bakarım, kız giderek yaklaşıyorsa zaten hissedilir. Ha baktın kız hala bekleme modunda hiç mektup olayına girmeden hoşlanma mevzusunu hatırlatırdım. o zamann her şey belli olurdu zaten.
ha diyelim ki mektubu gönderdin hadi dayanamadın. biz de yaptık böyle acele davranışları. kızın 6 hafta içinde çaat diye biriyle çıkma ihtimali yok (aklında uzun süredir biri yoksa tabi). Zaten böyle birşey olursa, sana şimdi evet dese bile 6 hafta sonra ne yapacağı belli olmaz bu kızın demektir.
o yüzden ben olsam beklerdim. 6 hafta sonrasını. çünkü yorumlarda bir arkadaş ""2 gün çıkıp 3. gün ayrılan" cümlesinden ürkmüş olabilir, hayatına yapışacağından korkmuş olabilir" demişti, katılıyorum. sen şimdi kıza kısa aralıklarla sürekli ataklarda bulunursan kızın düşündüğünü doğrulamış olursun.
bu yüzden demem o ki bence 6 hafta sonrasını bekle. Sonra görür görmez yine yapışma yakasına, hareketlerini kontrol et, sana bakışlarını falan kontrol et. Baktın ser verip sır vermiyor, artık yapacak bir şeyin yok. açık açık sorarsın, red cevabını alırsan hiddetlenmeden nedenini sor. Çözülebilecek bir şeyse konuş, değilse bağlantını komple kes, muhabbeti bile kes.
belli ki olmayacak demektir bu, ısrarlara dayanamayıp kabul eden(nadirdir) kızdan da bence uzak dur, kız isteyerek gelmeli, ısrarla değil.
aşktan canı yanan cok kisi vardır hacı![]()
![]()
![]()
cok tutuluyordur bu konular o yüzden
aşktan canı yanan cok kisi vardır hacı![]()
![]()
![]()
cok tutuluyordur bu konular o yüzden
valla süper bi yazı olmus kardes saolda insallah kabul eder umutluyum
ya kız arkadasıma onlan konusmasını istedim arkadas kızlan konusmus kız cıkarımda demis üzerim yapamam falan demis ondan sonra ben kıza mektup yazdım anladınız beni
Bir derman abla lazım bu foruma![]()
aga mektubu verdikten 2 gün sonra gittim yanına yanlısmı yaptım acaba???üzerim yapamam demişse kafasına takılan şeyler varmış demektir, bu aşamada gidip çat diye yüzüne sormak gerekirdi kardeş.
fakat bunda benim anladığım bir şey var bak, kız seni fiziksel anlamda beğeniyor bence, ama bir şey hissetmiyor(henüz belki, yeni diye). bu yüzden aslında çıkabilirm fena çocuk değil, ama ya hala hoşlanmazsam ilerde/çıktıktan sonra diye düşünüyor anladın mı? e sen mektubu yollayınca 2 günlük adam değilim deyince, kız sonradan bişey hissetmez de senden ayrılırsa kızı rahatsız etmenden korkmuş, sebep budur, var sen düşün gerisini, hesabını yap artık![]()
insan her gördüğünü sevemiyorki bırak elini sallasan ellisi masallarınıKızı karşına alıp konuşmaya bak, yok olacak gibi değilse üzgünüm güzelim bu böyle olmaz de ve başka ufuklara yelken aç,
Genç adamsın bir kızı takma kafana üzmeye değmez kendini, elini sallasan ellisi sana kız mı yok
![]()
insan her gördüğünü sevemiyorki bırak elini sallasan ellisi masallarını![]()
sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermis
aga mektubu verdikten 2 gün sonra gittim yanına yanlısmı yaptım acaba???
alperdem valla cok iyi geliyor yorumların cok iyi fikirler veriyorsun tesekkürler agamüdür senin bu aşamadan sonra yapacağın iki şey var:
1) reddedilmemek (çünkü reddedildin mi ikinin anlamı kalmıyor)
2) kıza güven vermek. ısrarcı olmamak, "baktın olmuyor, istediğin zaman beni terkedebilirsin" de mesela, anlarım, üstelemem de, istediğim beni gerçekten istemen de, her şey gerçek olsun istiyorum de, mış gibi yapmayız de, deneriz, olmadığını hissettiğin an konuşuruz karar veririz de.
3) verdiğin sözleri mutlaka tut. zaten dürüstlüğünü görürse sana vereceği şans süresi artacaktır.
kısacası gerçek güven vermen lazım. ama önce reddedilmemek lazım bak o çok önemli. o yüzden hiç umudun kalmayana kadar kızdan bence kesin cevap isteme.
alperdem valla cok iyi geliyor yorumların cok iyi fikirler veriyorsun tesekkürler aga![]()
eyvallah da dikkat edersen yapacağın iki şey var deyip üç yazmışım, bir tanesi bonus hadi iyisin
bir de bu bahsettiğim yaklaşımları genelde kızlar iyi karşılıyorlar. bir de bunlar taktik değil, ben gerçek hayatta da birinden hoşlansam böyle davranıyorum. bazen olur bazen olmaz ama, matematiği yok bunun biliyorsun.
ahahhahakardeş sen maşallah mesajları 90 a dayatmışın bu kadar adam vazgeç takma diyorsa bir bildiğimiz vardır herhalde aşk demişsin de o kelimeyi bu kadar hafife almayalım lütfen hoşlanmış sın aşık oldum diyorsun. o 2 günde belli olmaz. nice aşklar gördük biz hey be efkarlandım bak şimdi..![]()