y_ates
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 65
Muhabbete bak 
seni anlıyabiliyorumben 19 yaşındayım ve çocukluk aşkımlayım hala. bu şubat ayında tam 8 sene olucak. hiç bi zaman sevgim azalmadı ona hep sevdim ilk zamanlar bende senin gibiydim. açılamamıştım. ama bi yarıyıl tatili ona bi kolyeyle bi not kağıdı bırakıp üstünede numaramı yazıp arkadaşı vasıtasıyla ona vermiştim bana 5 gün sonra mesaj atmıştı. hiç olmaz dediğim şey şuan evlilik yolunda
![]()
Bizim lisede de kız yoktu pekimam hatipte kız mı var nan. meslek![]()
Bizim lisede de kız yoktu pekÜniversitede bölümde de... O derece ki kızlarla iletişimim baya kötü idi ama Neyse ki hatunu kaptık yine de...
Bu devirde erkek kızları beğenmiyor
ne varki muhabbette ?Muhabbete bak![]()
kız reddetti agaCocuğun Kafasını Labirente CevirdinizOlacağı Varsa Zaten Olur.Sen Şansını Dene.Pişman Olma.Kendin Gibi Ol.Ama Çok Sağlam Bir Gerçek Var Bunuda herkes söylüyor zaten,Fazla Üstüne Düşme..
Aga kızların hepi böyle gönül eğlendiriyolar böyle sonra da erkekler niye böyle diyolarne varki muhabbette ?
--- Mesaj Güncellendi ---
kız reddetti aga
aga kızlara hiç yüz vermicen ben verdimde noldu kız beni reddetti :'(
bundan sonra bütün aşıklar buraya gelsin içini döksün belki dertlerine derman olucak birileri olur![]()
bekarlık sultanlıkmı diyorsun ???ben toplasan 3 kişi hakkında tamam bu sefer aşık olunur evlenilir gözüyle baktım ama olmadısonra dedim vurdum duymaz romantizimden yoksun olacam diye oldum da meğer mutluluk böyleymiş ya
![]()
bekarlık sultanlıkmı diyorsun ???
öyle diyorsan bekarlık aptallık bence hayat tek basına gecmiyor tadı olmuyor yasanmıyor![]()
Çocuğa kızma bence, devir değişti artık. Şimdi her şey tek günlükne kadar yaşadın ki hayatın tek başına geçmeyeceğine yaşanmayacağına kanaat getirecek düzeye geldin?
Daha lisedesin be! 2-3 sene önce çocuktun... Yasalara göre muhtemelen hala çocuksun!
Sanki bilge bir ihtiyar gibi hayat dersi veriyorsun!
Bu arada acıyorum sizin gibilere...
Sevdiğinizi aşık olduğunuzu zannediyorsunuz bir de!
Elinize meşaleyi alınca ben oldum zannediyorsunuz...
Sevgi aşk sizin sandığınız kadar ucuz şeyler değil!
Senin karnın acıkmış sen aşık oldum zannediyorsun!
Kız şanslıymış...![]()
aga bizim amacımız tek tabancalıktan terfi etmek değilki senin karsı cinse olan bakısın farklı sen o niyetini tatmin etmek icin heralde evlencen biz seviyoruz aga sevdiğimize karsı öyle seyler asla düsünmeyizBoş verin aşkı kızları tek tabanca yaşamak en iyisi hiç olmazsa evlenene kadar tek tabanca sakin kafa.
eee si yoktu işteeeeee?
sana birşey diyim kardeş benim arkadaşım meslek lisesinde okuyordu okulda 1000 öğrenci varsa 10 tane kız ya vardı ya yoktueee si yoktu iştesadece imam hatip liselerinde, meslek liselerinde değil kızların azlığı
Kızlardan daha fazla net çıkarmalarını bekliyoruz sınavlarda
![]()
Kız işi boş iştir
Aşk falan beklemeyin kimseden... Artık duygular köreldi... En iyisi mi ne ? Sadık gördüğün bayanı kapmakAşk falan bahsetmiyorum bakın. Sadece sadakat yeter
![]()
Ooo - nayy - lı -yorum bebişimmm![]()
Bence sen o kızdan umudu kes ve bir erkek arkadaş yap yeni moda o xD