Arkadaşlar ben bir kıza açıldım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cloud27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
O iş olcaksa zaten mektup vermeden olurdu. Mektuptan sonra kız konuşmuyo yada senden kaçıyosa hiç uzatma konuyu kapat.

ankarali_gnc"

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Belkide naz yapıyordur kız sen kızın bir arkadaşını bul onunla konuş durumu anlat bence kızlar kızlara daha rahat söylerler durumu ona göre bir çözüm bulursun bence kız eğer olmaz dese idi sana gelip olmaz derdi nazda yapıyor olabilir kızlar acaip varlıklardır ne ıstedıklerını bilmezler ok.

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ankarali_gnc";2111476 dedi ki:
Belkide naz yapıyordur kız sen kızın bir arkadaşını bul onunla konuş durumu anlat bence kızlar kızlara daha rahat söylerler durumu ona göre bir çözüm bulursun bence kız eğer olmaz dese idi sana gelip olmaz derdi nazda yapıyor olabilir kızlar acaip varlıklardır ne ıstedıklerını bilmezler ok.
ankarali_gnc" dediğin gibi kız naz yapıyordur diye düsünüyorum bende bırakmıcam pesini beni istemese zaten gelip söylerdi yada bi arkadası aracılığıyla söylerdi

Lateralis

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kisaca sunu soylemek isterim "kacan kovalanir".

kizlara cok fazla ilgi gosterirsen,uzun sure pesinden kosarsan,surekli bakisirsan bir sure sonra bu kizlarda bir aliskkanlik haline gelir ve seni bir sevgili yada sevilebilecek asik olunabilecek bir olarak gormektense facebook`taki hayran kitlesinden biri olarak gormeye baslar.sexy bayan sanatci ile ona deli gibi asik hayrani iliskisine doner.heleki etrafinda ona cok ilgi gosteren kisi sayisi cok ise sunu bilki hic sansin olmaz sen artik onlardan biri olmussundur.

sen yapacagini yaptin karar ona ait ,zaten kaybedecek biseyin yok cunku o sana ait degildi.biraz uzak dur ,senin duygularina cevap vermedigi icin onu sucla ama abartmadan ,olgunlugunu ve onurunu koruyarak yap.selam verirse selam ver.ama takip etme pesine takilma ,mektubu vermeden once onu elde etmek icin yaptigin herseyi azalt.anlasinki birseyleri kaybettigini yada kaybedecegini.
elbetteki bir mektubuna cevap alma hakkin var,senin bu hakkina saygi gostermeyen bir kisi ,senin bu sevgine askina ne kadar saygi gosterebilir?? yani sana layik biri degilmis ,ve baska asklara yol al.taaki bulana kadar..

ama unutma,ne kendini ne aileni nede seni uzecek,kucuk dusurecek,onursuzca ,kizginlik anlarinda alinan kararlarla hareket etme ve yapma.ona ondan daha degerli seylere sahip oldugunu gostermen yeterli.Eger ortada bir ask sevgi varsa mutlaka ortaya cikar bundan emin ol..good luck

post34

Doçent
Reaksiyon puanı
37
bu devirde naz falan mı kaldı yahu :) bir kez daha cesaretini topla ve ona cevabını sor

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
çorbada benim de tuzum olsun;

siyah sivri burun ayakka ve beyaz çorap giy. üstüne siyah kumaş pantolon çek ama paçaları çok uzun olmasın, beyaz çorap görünsün. beyaz gömlek giy ve pantolonun içine sok. kaplan amblemli tokalı bir kemer tak. siyah bir ceket giy. gömleğin üstten 3 düğmesini açıp yakaları ceketin yakalarının üstüne çıkar. eline de "metal boncuklu" bir tesbih al. son olarak avuç içine 30gr kadar jole sıkıp saçlarını geriye yapıştır.

bu imajla çık kızın karşısına, konuşmana bile gerek yok. artık bir kız arkadaşın var :)

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
çorbada benim de tuzum olsun;

siyah sivri burun ayakka ve beyaz çorap giy. üstüne siyah kumaş pantolon çek ama paçaları çok uzun olmasın, beyaz çorap görünsün. beyaz gömlek giy ve pantolonun içine sok. kaplan amblemli tokalı bir kemer tak. siyah bir ceket giy. gömleğin üstten 3 düğmesini açıp yakaları ceketin yakalarının üstüne çıkar. eline de "metal boncuklu" bir tesbih al. son olarak avuç içine 30gr kadar jole sıkıp saçlarını geriye yapıştır.

bu imajla çık kızın karşısına, konuşmana bile gerek yok. artık bir kız arkadaşın var :)

O kız o şehri terk etmesin..:D

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar kızın yanına gittim ve konuştum.cevabınıda söyledi tahminler gelsin bakayım ???

--- Mesaj Güncellendi ---

Herkes iyi kötü tahminini söylesin

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ben seni arkadaş olarak görüyorum demiştir kesin :)
Güldüğüme bakma zamanında benim başıma gelmişti ve hiç komik değildi mahvolmuştum.Başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü,çok kötüydü ama ben fena aşık olmuştum şimdi evli ve umarım mutludur ahh ah ne günlerdi ...

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
cevabı söylüyorum boşuna umut kurma dedi kız :( offffffffff sevipte sevilmemek ne kadar kötü

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
bende böyle sorduğun için kabul etti sandım :)
her şeyin hayırlısı ne sıkacaksın canını :)

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
offffffffff yaaaaaaaaaa :(
ya ben kızın kalbini kazanmak icin ne yapabilirim baska
lütfen biri bana akıl versin yardımıc olsun
ben kızı seviyorum :((((((((((((

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
@cloud27

Yazdıklarınızdan yola çıkarak ve yaşı kemale ermiş görmüş geçirmiş biri olarak çok net şunu söyleyebilirim ki; kızın sizde gönlü yok. Fazla zorlamanın da anlamı yok. Başka limanlara yelken açmanız sizin için daha iyi olur kanaatimce. Kolaygelsin.

cevabı söylüyorum boşuna umut kurma dedi kız :( offffffffff sevipte sevilmemek ne kadar kötü

Ben söylemiştim demek çok da hoşuma gitmiyor ama ben söylemiştim. O hanımefendinin kalbini kazanmak için artık birşey yapamazsınız. Sokakta yürürken üzerine helikopterle gül boşaltsanız bile nafile bir çaba olur. Kolaygelsin.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Boş ver gitsin seni istemeyen birine ağzınla kuş tutsan yine yaranamazsin.Bu yüzden kızsız adam formunda takılmak en iyisi .

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
galiba haklısınız beyler ama zaman ne gösterir bilmem :( belki ilerde baskasını severim belkide kız bana geri döner(ki hiç sanmıyorum) hayırlısı neyse o olsun herkese tesekkürler yardımları icin

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
bi kızı bin kişi ister bi kişi alır sen binde 999luk çoğunluğa girmişin üzülmeye gerek yok.zaten sahip olmadığın bir şeyi kaybedecem diye üzülmenin anlamı yok. hem kızların hepsi hemen hemen birbirinin aynı bu ülkede hep çork farklı olduklarını söylerler ama hepsi aynı şeyleri ister. bu nedenle etrafta sana değer veren birini tercih edersen uzun vadede rahat edersin. kızın peşinden koşup evet dedirtsen bile sürekli onu mutlu etmeye çalışmak zorunda kalacaksın.DEĞMEZ

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
:((

--- Mesaj Güncellendi ---

evet ama dur bende tahmin edeyim sende liseye gidiyorsun :D

yol liseye gitmiyorum da:) ben de senin yaşadıklarını vaktinde yaşadım... o işler öle olmuyor işte... zamanla sende kapacaksın işi... sana tavsiyem çok da tın de geç... daha çoookk kız tanıcaksın... öle zamanlar gelecekki iyi ki önceki olmamış diyeceksin:) salla gitsin yani...

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
liseli kızlara nasıl aşık oluyosunuz lem. kızlar liseden sonra kız oluyorlar. şahsen ben lisedeyken kızlar bıyıkta erkeklerle yarışıyorlardı, çapulcu gibilerdi hepsi :D