ankarali_gnc" dediğin gibi kız naz yapıyordur diye düsünüyorum bende bırakmıcam pesini beni istemese zaten gelip söylerdi yada bi arkadası aracılığıyla söylerdiankarali_gnc";2111476 dedi ki:Belkide naz yapıyordur kız sen kızın bir arkadaşını bul onunla konuş durumu anlat bence kızlar kızlara daha rahat söylerler durumu ona göre bir çözüm bulursun bence kız eğer olmaz dese idi sana gelip olmaz derdi nazda yapıyor olabilir kızlar acaip varlıklardır ne ıstedıklerını bilmezler ok.
çorbada benim de tuzum olsun;
siyah sivri burun ayakka ve beyaz çorap giy. üstüne siyah kumaş pantolon çek ama paçaları çok uzun olmasın, beyaz çorap görünsün. beyaz gömlek giy ve pantolonun içine sok. kaplan amblemli tokalı bir kemer tak. siyah bir ceket giy. gömleğin üstten 3 düğmesini açıp yakaları ceketin yakalarının üstüne çıkar. eline de "metal boncuklu" bir tesbih al. son olarak avuç içine 30gr kadar jole sıkıp saçlarını geriye yapıştır.
bu imajla çık kızın karşısına, konuşmana bile gerek yok. artık bir kız arkadaşın var![]()
O iş olcaksa zaten mektup vermeden olurdu. Mektuptan sonra kız konuşmuyo yada senden kaçıyosa hiç uzatma konuyu kapat.
@cloud27
Yazdıklarınızdan yola çıkarak ve yaşı kemale ermiş görmüş geçirmiş biri olarak çok net şunu söyleyebilirim ki; kızın sizde gönlü yok. Fazla zorlamanın da anlamı yok. Başka limanlara yelken açmanız sizin için daha iyi olur kanaatimce. Kolaygelsin.
cevabı söylüyorum boşuna umut kurma dedi kızoffffffffff sevipte sevilmemek ne kadar kötü
Ayy yazıkkk![]()
evet ama dur bende tahmin edeyim sende liseye gidiyorsundur tahmin edim.. liseye gidiyon:![]()
(
--- Mesaj Güncellendi ---
evet ama dur bende tahmin edeyim sende liseye gidiyorsun![]()
liseli kızlara nasıl aşık oluyosunuz lem. kızlar liseden sonra kız oluyorlar. şahsen ben lisedeyken kızlar bıyıkta erkeklerle yarışıyorlardı, çapulcu gibilerdi hepsi![]()
İmam hatip mezunu musun ? :mrgreen:
:lol:imam hatipte kız mı var nan. meslek![]()
İmam hatip mezunu musun ? :mrgreen: