- Konuyu başlatan
Şu an 72 kullanıcı var. (18 üye ve 54 konuk)
technomind,
Alptekin46,
BlackSwords,
cloud27,
fertorres,
Frostban3,
HapS,
Jestman360,
kowalskii,
MadBuzaa,
Mai Nai+,
sharlk,
stttntnzn,
Torn,
totleben,
virtual worms
Konuyu takip edenlervay bee
![]()
millet aşk acısı çekiyorkalabalığı gören damlamış![]()
aynnMuhabbet fena sardı ya![]()
kızın abisi yok galibada olursada napabilirkikızın abisi filan varmı ? mektup abisinin eline geçmiş olmasın .. senin yanmanı istemiyor olabilir ...
teşekkürler sonucu inşallah iyi olur sonucu burada paylasıcamSDN editörleri olarak ofiste bu konuya kendimizi kaptırmış durumdayız. Bol şans![]()
teşekkürler sonucu inşallah iyi olur sonucu burada paylasıcamSDN editörleri olarak ofiste bu konuya kendimizi kaptırmış durumdayız. Bol şans![]()
teşekkürler söyledim bidaha söylüyecem kızın pesini kolay kolay bırakmıcak taki benim olana kadarSDN Editörleri olarak konuyu bizzat takip ediyoruz.. Merakla da sonucu bekliyoruz.. Bizce git konuş kızla, hoşlandığını ya da sevdiğini söyle. Kafandaki soru işaretleri bu şekilde silebilirsin![]()
kızın abisi inşallah yoktur :Skızın abisi filan varmı ? mektup abisinin eline geçmiş olmasın .. senin yanmanı istemiyor olabilir ...
ne gülgüm yav. :lol:kaç yaşındasın bilmiyorum ama bizim yaşlarda bu işler şöyle oluyor renkli bir pompa hayatımız olur dercesine imalarda bulun, fantezilerini anlat, şaplak her zaman etkilidir haberin olsun etkilenmeyen kadın yok en azından ben etkilenmeyeni görmedim hani çok masum temiz duygular içinde olabilirsin ama bu hayatın sadece u geri kalanı hayvansal duygulardan ibaret bir hayvan gibi davran sevgili kardeşim. öyle mektup felanda boş iş oturt karşına istiyorum kız seni de kararlı olduğunu göster sevgili kardeşim
fol yok, yumurta yok ama "pompa" var.arkadaş hediye sevgiliye alınır eşe alınır daha ortada fol yok yumurta yok sen şimdi daha ortada hiçbirşey yokken kıza böyle jestler yaparsan kızın senle sevgili olmasına sevişmesine gerek kalmaz kullanır seni peşinden sürükler merakta bırak sen beni dinle başarıya ulaşamazsan gel özelden yüzüme tükür : ) hey gidim ya yahu hep kızları böyle abuk subuk şeyler yaparak elinizden kaçırıyorsunuz sonra abazan abazan geziyorsunuz
şaplak ve pompaaa ahahahhaha arkadaslar heralde benim kızlan aramın acılmasını istiyorne gülgüm yav. :lol:
fol yok, yumurta yok ama "pompa" var.![]()
Ya mektpta kıza onu sevdiğimi onlan 2 gün cıkıp 3. gün ayrılan biri olmadığımı bana bir sans vermesiini vb. şeyler yazdım kızın yanına gittiğimde beni gördü ama görmezlikten geldi mektupu vermeden önce hoslandığım dediğimde yanıma geliyordu ama mektupu verince benden kacıyor gibime geldi nazmı yapıyor anlamadım
Arkadaşlar ben bi kıza acıldım.Kızlan 2 hafta boyunca cok az konustum açıldıktan sonra kızdan cevap gelmeyince kıza mektup yazıp verdim ve mektupta ona karşı olan duygularım yazıyordu.Mektupu verdikten 2 gün sonra kızın yanına cevapı alabilmek için gittiğimde kız sanki benden kaçıyor gibime geldi.Naz mı yapıyor yoksa benlen konuşmamak içinmi kaçıyor anlamadım.Nolur yardım edin.Kızın kalbini kazanmam için başka neler yapabilirim????:crying::crying::crying::crying:
itiraf değil yardım istiyorum belki daha etkili bir fikir çözüm sunan biri olur belki diyebu bir itiraf mı? yoksa ben itiraf kelimesinin anlamını yanlış mı biliyorum?
Sword.q arkadasım insan her gördügü kıza asık olamıyor her gördügü kızı sevemiyorki öyle olsaydı ohoho ask diye bi dert olmazdı insan önüne gelenle asık olurdu hem kızlar kalıcı bir sevgilisi olsun istemezmiarkadaşım fazla üstüne düşmüyor musun olayın dünya nüfusunun yarısı kız olsa bunuda yarısı senin yaşına uygun olsa hala 1.6 milyar alternatifin var. hem samimiyetle söylüyorum takma kafana kız mevzularını biz taktıkta ne oldu. sevsende belli etmiyeceksin. belli ettiğin anda işin biter. başka liman arar kız milleti. umursamaz davran.
Bütün forum toplandı sırf senin işin olsun diye.işi gücü bırakıp gelenler varŞu an 60 kullanıcı var. (11 üye ve 49 konuk) giderek artan ve azalan ziyaretci sayısı
hemde nasııllo değil de 6 hafta sonra geldiğinde kızı başka birinin kolunda görecen ya işte o kötü koyar be![]()