Arkadaşlar ben bir kıza açıldım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cloud27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
neyse arkadaslar hersey icin tesekkürler yardı edecek varsa daha yazabilir peki kolyemi alaayım kıza

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
onbinlerce yıldır tecrübe edilmiştir takmıyacaksın kaçan kovalanır şekil 2a da gözüktüğü gibi kız kaçıyor sen kovalıyorsun. boş işler bunlar. [MENTION=225320]cloud27[/MENTION]

Frostban3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
SDN editörleri olarak ofiste bu konuya kendimizi kaptırmış durumdayız. Bol şans :)

Jestman360

Profesör
Reaksiyon puanı
2
SDN Editörleri olarak konuyu bizzat takip ediyoruz.. Merakla da sonucu bekliyoruz.. Bizce git konuş kızla, hoşlandığını ya da sevdiğini söyle. Kafandaki soru işaretleri bu şekilde silebilirsin :)

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Bırakın şu kız işlerini yaa.:)

tolgacem

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Kızın yanına nasıl yaklaştın ki kız senden kaçtı ?

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ya bir kizdan sans mi dilenir , hic mi kendine guvenin yok.

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
kızın abisi filan varmı ? mektup abisinin eline geçmiş olmasın .. senin yanmanı istemiyor olabilir ...

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
bir zamanlar kız tavlama sanatı diye bir dokumantasyon elime geçmiş idi.Arşlivde bulabilrsem paylaşırım .. daha öncede otobuste bir kızla tanıştım diye bir başlıkta da baya bir sayfa yazışma olmuş idi. belli bir noktadan sonra takip edemediğimden sonucunu bilemiyorum.. o başlıkta sonuç ne oldu ?

--- Mesaj Güncellendi ---

şu anda 74 kişi bu başlığı merakla izliyor ve her geçen dakika kişi sayısı artıyor .. :)

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Muhabbet fena sardı ya :D
aynn :D

kızın abisi filan varmı ? mektup abisinin eline geçmiş olmasın .. senin yanmanı istemiyor olabilir ...
kızın abisi yok galibada olursada napabilirki :D

SDN editörleri olarak ofiste bu konuya kendimizi kaptırmış durumdayız. Bol şans :)
teşekkürler sonucu inşallah iyi olur sonucu burada paylasıcam

teşekkürler sonucu inşallah iyi olur sonucu burada paylasıcam

SDN Editörleri olarak konuyu bizzat takip ediyoruz.. Merakla da sonucu bekliyoruz.. Bizce git konuş kızla, hoşlandığını ya da sevdiğini söyle. Kafandaki soru işaretleri bu şekilde silebilirsin :)
teşekkürler söyledim bidaha söylüyecem kızın pesini kolay kolay bırakmıcak taki benim olana kadar :D

emre24

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bu gibi durumlarda
[video=youtube;UhGpZbYSkAU]http://www.youtube.com/watch?v=UhGpZbYSkAU[/video]

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
su an stajdayım ve işyerinde oldugum icin ne paylastıgını göremiyorum engelli aksam evde bakarım :D

kızın abisi inşallah yoktur :S :(

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
kaç yaşındasın bilmiyorum ama bizim yaşlarda bu işler şöyle oluyor renkli bir pompa hayatımız olur dercesine imalarda bulun, fantezilerini anlat, şaplak her zaman etkilidir haberin olsun etkilenmeyen kadın yok en azından ben etkilenmeyeni görmedim hani çok masum temiz duygular içinde olabilirsin ama bu hayatın sadece u geri kalanı hayvansal duygulardan ibaret bir hayvan gibi davran sevgili kardeşim. öyle mektup felanda boş iş oturt karşına istiyorum kız seni de kararlı olduğunu göster sevgili kardeşim
ne gülgüm yav. :lol:

arkadaş hediye sevgiliye alınır eşe alınır daha ortada fol yok yumurta yok sen şimdi daha ortada hiçbirşey yokken kıza böyle jestler yaparsan kızın senle sevgili olmasına sevişmesine gerek kalmaz kullanır seni peşinden sürükler merakta bırak sen beni dinle başarıya ulaşamazsan gel özelden yüzüme tükür : ) hey gidim ya yahu hep kızları böyle abuk subuk şeyler yaparak elinizden kaçırıyorsunuz sonra abazan abazan geziyorsunuz
fol yok, yumurta yok ama "pompa" var. :D

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yardımcı olabilecek baska arkadaslar varmı ???

ne gülgüm yav. :lol:

fol yok, yumurta yok ama "pompa" var. :D
şaplak ve pompaaa ahahahhaha arkadaslar heralde benim kızlan aramın acılmasını istiyor

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
arkadaşım fazla üstüne düşmüyor musun olayın dünya nüfusunun yarısı kız olsa bunuda yarısı senin yaşına uygun olsa hala 1.6 milyar alternatifin var. hem samimiyetle söylüyorum takma kafana kız mevzularını biz taktıkta ne oldu. sevsende belli etmiyeceksin. belli ettiğin anda işin biter. başka liman arar kız milleti. umursamaz davran.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Ya mektpta kıza onu sevdiğimi onlan 2 gün cıkıp 3. gün ayrılan biri olmadığımı bana bir sans vermesiini vb. şeyler yazdım kızın yanına gittiğimde beni gördü ama görmezlikten geldi mektupu vermeden önce hoslandığım dediğimde yanıma geliyordu ama mektupu verince benden kacıyor gibime geldi nazmı yapıyor anlamadım

Kızı korkutmuşsun be!

Kız evlilik çağında değil ki evlilik vaadi yapar gibi ben uzun ilişkilerin adamıyım tuttum mu bırakmam demişsin...

Kızların en nefret ettiği şey ayrılık zamanı geldiğinde ayrılmayan bunu saplantı haline getirip kızı TACİZ eden ruhsal bozukluğu olan tiplerdir...

Kız 23-24 yaşlarında olsa evliliği düşünebilecek bir yaşta olsa uzun vadeli ilişkiler ona daha mantıklı görünebilir ama henüz evlenmesine yıllar olan bir kız kendisi AŞIK olmadıktan sonra sadece eğlence arar, muhabbet arar...

Eğlence muhabbet arayan biri de kesinlikle kendini bağlayacak uzun vadeli bir kontratın altına imza atmak istemez :)

Ha eğlence olsun diye bir ilişkiye başlar sonra o ilişki çok güzel yürür uzun dönemli bir ilişki halini alır o ayrı mesele ama ilk başlarda niyet hiç de uzun dönemli bir ilişki değildir...

Şu an senin anlattıklarına göre kızdan hoşlanıyorum dediğinde kız bunu problem yapmamış. Ama mektupta yazdıklarını kızı tedirgin etmiş ve kız senden kurtulmaya çalışıyor...

Not: Hayat Uzun... Kız çok... Güzelin güzeli de var...

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya kız dediğin birazda nazlı olur belkide naz yapıyordur ;) ya hemende kıza sen benimsin demedimki zamanla tanır ona göre hareket ederiz sende yanlıs anlamıssın aga

Şu an 66 kullanıcı var. (11 üye ve 55 konuk) vayy beeeeee :D

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Arkadaşlar ben bi kıza acıldım.Kızlan 2 hafta boyunca cok az konustum açıldıktan sonra kızdan cevap gelmeyince kıza mektup yazıp verdim ve mektupta ona karşı olan duygularım yazıyordu.Mektupu verdikten 2 gün sonra kızın yanına cevapı alabilmek için gittiğimde kız sanki benden kaçıyor gibime geldi.Naz mı yapıyor yoksa benlen konuşmamak içinmi kaçıyor anlamadım.Nolur yardım edin.Kızın kalbini kazanmam için başka neler yapabilirim????:crying::crying::crying::crying:

bu bir itiraf mı? yoksa ben itiraf kelimesinin anlamını yanlış mı biliyorum?

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu bir itiraf mı? yoksa ben itiraf kelimesinin anlamını yanlış mı biliyorum?
itiraf değil yardım istiyorum belki daha etkili bir fikir çözüm sunan biri olur belki diye ;)

cünkü yardıma ihtiyacım varrr

Şu an 60 kullanıcı var. (11 üye ve 49 konuk) giderek artan ve azalan ziyaretci sayısı

ya ayrıca forumun kız üyeleri varsa onlarda bir tavsiyede bulunabilirlermi?

arkadaşım fazla üstüne düşmüyor musun olayın dünya nüfusunun yarısı kız olsa bunuda yarısı senin yaşına uygun olsa hala 1.6 milyar alternatifin var. hem samimiyetle söylüyorum takma kafana kız mevzularını biz taktıkta ne oldu. sevsende belli etmiyeceksin. belli ettiğin anda işin biter. başka liman arar kız milleti. umursamaz davran.
Sword.q arkadasım insan her gördügü kıza asık olamıyor her gördügü kızı sevemiyorki öyle olsaydı ohoho ask diye bi dert olmazdı insan önüne gelenle asık olurdu hem kızlar kalıcı bir sevgilisi olsun istemezmi

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Şu an 60 kullanıcı var. (11 üye ve 49 konuk) giderek artan ve azalan ziyaretci sayısı
Bütün forum toplandı sırf senin işin olsun diye.işi gücü bırakıp gelenler var :D Konuya gelecek olursak biraz rahat bırak ne biliyim pek sallama görmezden gel

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadas benimki galiba kara sevda okullar tatil oluyor kızı ben 6 hafta göremicem tatil olursa elimi cabuk tutup kızı kacırmak istemiyorum

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
o değil de 6 hafta sonra geldiğinde kızı başka birinin kolunda görecen ya işte o kötü koyar be :D

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
o değil de 6 hafta sonra geldiğinde kızı başka birinin kolunda görecen ya işte o kötü koyar be :D
hemde nasııll :(:(:(:(:(:( :(:( :( :( :(
3 hafta okullar acılır acılmaz belcikaya gidicem kıza oradan hediyede alırım ben bu kızın kalbini kazanmaya niyetliyim agaa

ayrıca forumun bayan üyeleri bana bi tavsiyede bulunabilirlermi ???

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Dost acı söyler ama senin işin olmaz. Ben sana hiç ümit vermeden söyleyeyim bunu. Tatilde gez eğlen hafızanı sil o kızı unut. Öyle bir yaklaşımdan sonra kız kaçınıyorsa bunun anlamı nettir. Hiç boşyere sıkma tatlı canını. Şimdi bu yaşlarda her duyguyu aşk sanıyorsun ama ileride ben hiç aşık olmadım diyeceksin.