Arkadaşla oynamalık oyun tavsiyesi (online)

Xkraltrxx15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar tatilide girdik arkadışımla (bedava)online oynayabileceğim aksiyon korku strateji macera oyunları varmı

aegeanfisk

Asistan
Reaksiyon puanı
106
Merhaba arkadaşlar tatilide girdik arkadışımla (bedava)online oynayabileceğim aksiyon korku strateji macera oyunları varmı
Borderlands 2 bedavaydı epic games de bir ara eğer aldıysanız bedavayken onu öneririm arkadaşla oynanabiliyor. Arkda geçenlerde bedava verilmişti oda oynanabiliyor.
Top MMOs in 2020 - MMO Populations & Player Counts
Burada bazı en yüksek popülasyona sahip mmo oyunları ver onlarda aralarda bedava olanlar var onlara bir göz atabilirsin.

Arda37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Dostum hangi sınıfa giriyor tam bilmiyorum ama Battlefield 1'i kesinlikle denemelisin.

Xkraltrxx15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ücretli değilmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyunu biliyorum güzel bi oyun

c.ak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
online istiyorsan arkadaşınla pubg veya call of duty mobile oynayabilirsin

Arda37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ücretli ama verdiğin paraya kuruşu kuruşna değer. Eğer çok para vermek istemiyorsan gamepazarı.com'da ankagame diye bir satıcı var ondan 5tl'ye origin hesabı alabilirsin. Bir hesabı birden fazla kişiye satma muhabbeti yok.

Furkang7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Haxball,Minecraft,Roblox, CS 1.6. Bunlar benim oynadıklarım.

Xkraltrxx15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
minecrafttı oynadık cs 1.6 da the forest tarzı varmı

Merchrior

Asistan
Reaksiyon puanı
160
Ücretsiz oyunları bilmiyorum da önümüzde Steam yaz indirimleri var. Portal 2'ye bir göz atın. Defalarca bitirdim gerek arkadaşlarımla gerek tek başıma. Her seferinde ayrı keyif alıyorum.

Son düzenleme:

kerojann

Asistan
Reaksiyon puanı
104
kardeşim en iyi 2 oyun 1 payday2 2 gta 5 çok sarar pc n gta 5 kaldırmıyorsa mta oynayabilirsin ets2 de olur

esmerit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlarım ve ben çevrimiçi tavla oynamayı severiz ve güzel bir web sitesi bulundu Asıl amaç, pullarını, rakipten önce kendi önüne toplayabilmek ve hepsini tavladan dışarı çıkaran ilk kişi olabilmek.