Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SLiMSHaDY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
''LEECHTURK,TORRENTURKEY,DEPODEPO.FR'' davetiyeleri olanlara ''arena-TR'' davetiyesi gönderebilirim pm yada ziyaretçi mesajıyla iletişime geçin.

cynic

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar elinizde davetiye varsa istek yapan arkadaşlara bu başlık altından davetiye dağıtabilirsiniz. konu bu sebeble sonlandırılmamıştır.

konuyu açan kişi önceden ilgili siteyle anlaşmalı olarak burdan davetiye dağıtımı yapıyordu şuan için böyle bir durum söz konusu değildir!

Gönderiyoruz sayın yönetici..Tabi elimizde bulundugu süre içinde..Yalnız saglıklı kullanıcı secerek..SDN üyesi olan uzun zamanadır burada bulunan ve paylasımcılara yapıoruz bunu...

xboxmanya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar davetiyeyi hala beklemekteyim.Yollayan birileri çıkarsa çok mutlu olurum.Bekliyorum. xboxmanya@gmail.com

Ayrıca bu sitede yeniyim sanırım eski olanlara yollanmakta davetiyeler.Ancak siteyi davetiye ararken keşfettim ve elime geçen her türlü bilgiyi paylaşacağıma dair söz verebilirim.Sizlerde referans istemekte tabi ki haklısınız ancak niyeti sağlam olanları ayırt etmek zor bu sistemde.Neyse umarım en kısa zamanda bir hayır sever vatandaş davetiye yollar bende sözümün eriyimdir orada ki mesajlar rakamı 2 yi gösterse de çoğalacaktır.

keskinn_68

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bana arena-tr davetiyesi yolayacak arkadaşıma
turktorrent
bittürk
torrentleech
torrenturkey bunlardan istediğinizden davetiye yolarım..

özellikle torrentleech bulunmaz bi site.. (bakabilirsiniz) arena-tr gönderene hemen gönderirim.
mail adresim : sbalcioglu@windowslive.com

SLiMSHaDY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bana arena-tr davetiyesi yolayacak arkadaşıma
turktorrent
bittürk
torrentleech
torrenturkey bunlardan istediğinizden davetiye yolarım..

özellikle torrentleech bulunmaz bi site.. (bakabilirsiniz) arena-tr gönderene hemen gönderirim.
mail adresim : sbalcioglu@windowslive.com

Başarılı Teşekkürler. Davetiyeniz sbalcioglu@windowslive.com e başarıyla gönderildi. Davetiyeni gönderdim mail adresimi pm atıyorum.Sende gönderirsen sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...