Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kadir41_07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arena tr cok iyi bi site...bakayım eğer kalmıssa bende davetiye yollayabilrim:thumbup:

birkanates

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arakadaslar davetiye yollayan arkadas gitmis sanirim hala bir davet alamayan arkadaslarimiz var bosuna yazmayalim gelen giden yok .... bosuna beklemeyin derim 3 kez adresimi yazdim 1 tane bile davetiye alamadim ...sanirim davetiyesi olan uye yok

Taka99

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@ConquerorRose, @setcom_2000, @denizyolu0185, @ecel2712, @idikut_afa, @musgly, @energy_21, @mangaslucan, @pashadamat, @jackal_assassin, @dwyane37, @medox
Davetiyeleriniz gönderildi.

Bize gönderen niye olmas ki ya kaç haftadır bekliyorum bende sonra gelenler aldı ben alamadım ya :( :rolleyes:

korcekmez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
korcekmez53@yahoo.com.tr

birde arena-tr sitesinde 20 günlük tatile çıktınız bilgisayarınız kapalı.. neden 20 gün sonra bilgisayarı açıp arena -tr sitesinden ban yediğimi öğrenebilirmiyim.Teşekkürler..

twayne88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
esmael_23@hotmail.com yollarsanız çok memnun olurum..Ayrıca benim de elimde leechturk ve torrenturkey davetiyesi var gönderen kişiye elimdeki torrent sitelerinin davetiyelerinden yollayabilirim...

fa-tih68

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bende bir Arena-TR davetiyesi alabilirmiyim. Ayricakli davetiye yollayan arkadasimiza bir ikramda bulunacam oda benden ona SCENEHD.ORG davetiyesi. Suan alemde filmler ve diziler icin en populer HD tracker. Gunluk guncelleniyor ve hiz 1mb altinda dusmuyor.

iinnocent68@gmail.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...