Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

k1nju75u

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benimde 15 e yakın davetiyem mevcuttur. İlgilenen arkadaşlar maili ile birlikte üye olduğu başka yerli bir torrent sitesinden "upload - download - ratio " değerlerini gösteren caps le özel pm den yazabilirler...:thumbup1:

maximbg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arena-Tr 22 tane davetiyem var davetiye isteyen arkadaşlar özelden mesaj atarsa gönderebilirim.

halit28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar elimde 8 adet Arena-Tr davetiyesi var. Tek şart üye olduğunuz torrent sitesinden ratio oranınızı gösteren bir caps.

furkantanir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ben de bir davetiye istiyorum.aktiflik konusunda sıkıntısı olmasın vericek kişinin. frkntnr@hotmail.com

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ben de bir davetiye istiyorum.aktiflik konusunda sıkıntısı olmasın vericek kişinin. frkntnr@hotmail.com

extreme_oki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bitsoup.me üyesiyim upload - download - ratio değerlerim çok yüksekti kotam dolmuş üyeliğim askıya alındı aktif bir üyeyim banada davetiye yollarsanız tşk ederim

okanyaman42@hotmail.com

asabi66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ZNvlqa.png
[/URL][/IMG] bir tane arena-tr davetiyesi alabilirmiyim gönderen arkadaşa şimdiden teşekkürler.
maniax_boy_@hotmail.com

energy1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
torrent sitelerinde ratio oranını arttırmak isteyip arttıramayan arkadaşlar varsa ücretli olarak hizmet veriyorum skype adresim : anilkocabas ekleyin görüşelim.

QuickMeck

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar, Arena-TR uzun süredir beğenerek kullanıyorum.Ratiom yüksek, seed hergün devam...
Elimde Toplam 34 davetiye birikti, isteyen arakdaşlar sadece Ö.M atıp ulaşırlarsa yardımcı olabilirm. İş yerinde Sitelere girişimiz yasak kaçak giriyorum, konuyu takip edemeyebilirm o yüzden Ö.M...

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
İki adet davetiyem var. Ratiosu düzgün olup buraya görsel atan ilk iki arkadaşa vereceğim.

quint93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
leechturk davetiyesi karşılığında 1 adet gönderebilirim.İlgilenen arkadaşlar özelden yazsın.

loysanx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Laqdi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar Elimde 19 Adet davetiye mevcuttur. isteyenler lütfen mail adreslerini yazsın .

Şimdiden hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...