Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iege

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Davetiye gönderebilirseniz çok memnun olurum.Teşekkürler.

etoo09

Asistan
Reaksiyon puanı
2
arena tr davetiyem var leechturk davetiyesi olan arkadasla takas yapabiliriz

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
canmercan94@gmail.com benden sonrakilere hep yollanmış banada turknova veya arena tr yollarsanız çok makbule geçer teşekkürler şimdiden

Arenatr Gönderdim

Bu arkadaşa da elimdeki davetiyelerden birini göndermiştim, arkadaş arenadan banlanmış. Torrentt hakkında hiç bilginiz yoksa niye davetiye istiyorsunuz ki? Kabahat aradığım yok, arasam herkese niye dağıtıyorsun diye kendime suç bulurum.Zaten elimde olan 7 tane falan birşey vardı. Asıl amacım, bir yerlerden ünlü torrent sitelerinin adını duyup bir hevesle davetiye istemenin, devamında da dosyaları hit run ile yani al kaç ile torrent kullanmanın neye faydası var? Bu şekilde davetiye istemeyin.Ben arkadaşın tamamen torrent konusunda acemiliğine veriyorum.Aksi halde art niyet aramam gerek :D böyle kullanım sizleri hem bu sitelerde hem diğer sitelerde zor duruma düşürebilir. Kişiyi ifşa etmemeyi biran olsun düşünmedim. Gerekiyor bence :) Birden fazla davetiye konusunda arena davetiye istemiş, ne güzel kullanırdın [MENTION=366303]canmer94[/MENTION]. Elinde torrent üyeliği varsa dikkatli olursan daha verimli kullanırsın ama yine de sen bilirsin.

Zlatanerra

Asistan
Reaksiyon puanı
217
hocam.com'a üye olup en az 50000hp ye sahip bir kişi varsa ve beni davet ederse bende ona arena-tr davetiyesi vericem. :D İletişim: Özel Mesaj lütfen :)

TosunPasaa

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Diğer torrent sitelerindeki seed ve ratio bilgilerini gösterenlere davetiye göndericem bilginize.

ibrahimpatir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TurkNova yada Arena-tr den davetiyesi olan arkadaşlarım davetiye atabilirmi acaba ratio oranım 7 8 den aşağı düşmez sürekli seedde kalan biriyim diğer torrent sitelerinde ama bu sitelere üye olamadım
ibrahimpatir@gmail.com

theynr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar, bende alabilirmiyim fazla davetiyesi olan varsa. simdiden tesekkurler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...