Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

chad87

Asistan
Reaksiyon puanı
6
arkadaşlar özel mesajla ulaşan kişilere davetiye verebilirim arena-tr den elimde 5 tane davetiye var onları ilk 5 kişiye vericem.

<SxA>

Doçent
Reaksiyon puanı
2
davetiye varsa PM atarmısınız lütfen teşekkürler

lobaall

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam Allah rızası için banada davetiye yollarmısınız arenatr den ne zamandır arıyorum bulamadım hiç biryerden davetiye şimdiden Allah razı olsun gönderenden mail adresim lobaall@hotmail.com

ismail217

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arenatr davetiyesine karşılık turktorrent davetiyesi göndericem. elimde 11 adet var. arenatr gönderen kişiye davetiyeyi hemen gönderirim diğerlerinide hayrına dağıtıcam isteyene. ismail217@gmail.com

furkanaksu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arenatr davetiyesine karşılık turktorrent davetiyesi göndericem. elimde 11 adet var. arenatr gönderen kişiye davetiyeyi hemen gönderirim diğerlerinide hayrına dağıtıcam isteyene. ismail217@gmail.com
yolladım hocam hayırlı olsun guzel uploadlar dılerım :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Davetiyesi olan varsa bi tanede ben alabilirmiyim
NoMoreKill_46Reiss@hotmail.com.tr
Yollandı hocam ıyı uploadlar :D

Baska davetıye ısteyen varsa bana ulasabılır tabı tercıhen sıstemı ve kullanmayı bılen arkadaslar aranıyor :D

lewentbjk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
karşılıksız arena-tr davetiyesi verebilecek olan var mı? Karşılıksız diyorum çünkü verebilecek bir karşılığım yok. Şimdiden teşekkür ederim.

furkanaksu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
karşılıksız arena-tr davetiyesi verebilecek olan var mı? Karşılıksız diyorum çünkü verebilecek bir karşılığım yok. Şimdiden teşekkür ederim.
hocam maıl adresı verebılırsın ve sıstemı kullanmayı bılıyorum dıyorsan ben verıyım sana

lewentbjk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mail adresimi spam olayından dolayı burada yazmak istemediğim için pm attım ilgilenirsen memnun olurum teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...