Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Turknova'yı bir tek 3+1 programı için istiyorum leechturk dahil 4 tane siteye üyeyim onlardan başka 3+1 programını 720p koyan yok. gerçi diğer siteler hiç koymuyor. arada bir denk gelirse işte. sırf bu yüzden türknova'ya üye olmak istiyorum 2 haftadır adamlar programı 720p koyuyor. eğer böyle devam edecekse üye olmam gerekiyor
türktorrent 5 davetiyem var bir tane arena tr veya leectürk takas edilir e mail: fatihilhan_189@hotmail.com gönderene hemen göndereceğime yemin ederim 5 kişiden fazla gönderen kişiler hariç tabi o kadar davetiyem yok çünküm
Merhaba. Seedbox kullanıcısıyım. Aylık 4-5 TB civarı uploadım var. Ama sadece Bitturk kullanıyorum. Diğer sitelerde de üyelik açıp upload yapmak istiyorum. Aşağıdaki mail adresime:
TURKTORRENT.EU ve ARENA-TR davetiyeleri alabilir miyim?
4 adet davetiyem var.Daha önce davet ettiğim biri yüzünden -100 davetiye cezası aldım.Bu yüzden 500 mesaj üzeri kişilere vereceğim.Öm ile ulaşın.(500 mesaj altı öm atmasın lütfen)