• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuya kaç kere yazdım davetiyem bitti pm göndermeyin. Davetiyem olunca ben tekrar yazarım diye hala pm gönderenlere var. Pm gönderenleri direk engelliyorum bilginiz olsun.

Arena açıldıda. parola sıfırlamadan giremezsiniz...

Valla davetiye isteyende kusura bakmasın 20 nin üzerinde davetiye gönderdim 1 brons 2 power user olan vardı. 8-9 tanesi son 15 gündür online bile olmamış. Demekki bol keseden davetiye dağıtıyoruz. Az olsun kıymete binsin. :) Bol paylaşımlar.

arkadaşlar lütfen allah rızası için artık banada davetiye gönderin 1.5 aydır davetiyo istiyorum şuan sadece 1 torrent sitesine üyeliğim var ordada oranım 98 lütfen sizi zor duruma düşürmem artık lütfen davetiye yollayın LÜTFEN ???

ahmetburakkilic@hotmail.com

Arena açıldıda. parola sıfırlamadan giremezsiniz...

Valla davetiye isteyende kusura bakmasın 20 nin üzerinde davetiye gönderdim 1 brons 2 power user olan vardı. 8-9 tanesi son 15 gündür online bile olmamış. Demekki bol keseden davetiye dağıtıyoruz. Az olsun kıymete binsin. :) Bol paylaşımlar.
email adresime geçersiz adres diyor şifre değiştiremiyorum

Merhaba, bir arkadaşım da davetiye arıyor. Alttaki adrese gönderebilirseniz iyi olur. Teşekkürler.

emrecevikel_hotmail.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...