- Konuyu başlatan
- #1,291
nefertty dedi ki:zeus_4174@hotmail.com eğer gelirse o sıteye gırdıgımde her dowlandda sana dua edıcem sağol a$kitom![]()
garfi3ld dedi ki:isstanblue@hotmail.com bir davetiye.
hsan dedi ki:
Gönderildi

nefertty dedi ki:zeus_4174@hotmail.com eğer gelirse o sıteye gırdıgımde her dowlandda sana dua edıcem sağol a$kitom![]()
garfi3ld dedi ki:isstanblue@hotmail.com bir davetiye.
hsan dedi ki:
hallibraa dedi ki:
yuchuf dedi ki:arkadasım banada gonderrmsn aykankiray@gmail.com şimdiden tskler
nouma dedi ki:davetiyeler nekadar sürede elimize ulasır.uzun zamandır arıyorum da nouma21x@mynet.com
haretya dedi ki:ne 48 saati ben üç günden beri bekliyorum
mail adreslerim
zagor660@hotmail.com
hantyr@hotmail.com
haretya540@hotmail.com
perşembeden beri senden hepsine davetiye aldım teşekkür ederim ama hiç birinin aktivasyon mail li gelmedi ilgilenirsen sevinirim cevap verirsen sevinirim bekliyorum
WobWoy dedi ki:
Kusura bakma arkadaşım, bu hatayı yapmam pahalıya patladı !!! Davetiye talebimi yineliyorum (emcaner@mynet.com)Teşekkürler...Nmss dedi ki:3 Dk içinde cıkıcam eğer adresini yazamassan davetiye gönderemem
Nmss dedi ki:deathbomb dedi ki:ysfygn@hotmail.com banada bi davetiye gonderirseniz cok sevinirim tesekkurler...
Forum Kurallarını Okuyalım ona göre doğru şekilde isteklerimizi sunalım
Yazdığınız adres kayıtlı gözüküyor...
brsares dedi ki:banada yollarmısınız lütfen...
barslan_81@hotmail.com
Sedatcan dedi ki:
Davetiyeniz gönderilmiştir ...
emcaner dedi ki:Kusura bakma arkadaşım, bu hatayı yapmam pahalıya patladı !!! Davetiye talebimi yineliyorum (emcaner@mynet.com)Teşekkürler...Nmss dedi ki:3 Dk içinde cıkıcam eğer adresini yazamassan davetiye gönderemem