Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

m123m123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mrb bana davetiye yolladığınız için teşşekkürler ama davetiye linkini tıkladığımda "Bir hata oluştu!
kayıt olmak için davetiyeye sahip olmaniz gerekiyor. Iyi Günler Dileriz" yazısı çıkıyor. yardımcı olursanız sevinirim

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Arkadaslar herkese davetiyesi "suan" gönderilmiştir. Daha önce davetiye gönderimi yapılmadı o yüzden hata almanız mümkün değildir. Eğer başka arkadaslarımız siteyi duyurma amaçlı "Arkadasını Davet Et" linkine tıkladıysa ve sizin adresinizi yazdıysa sizden davetiye isteyecektir. Yeni gönderilen davetiyelerde bir sorun çıkarsa lütfen bu başlık altından ulaşın düzeltelim.

Hatırlatmak amacı ile söylüyorum Özel Mesaj ile yapılan istekler kabul edilmeyecektir.

Bol paylaşımlar...

torrentor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:)merhaba,siteye davetiye ile üye oldum sonrada bir kaç torrentçi arkadaşıma davetiye atmak istedim fakat hiç davetiye hakkım olmadığı uyarısı geldi!bildiğim kadarıyla 2 davetiye hakkım olması gerekiyordu!!acaba bana yeni davetiye hakkı yüklenebilir mi?bunu öğrenmek istiyorum bir cevap yazarsanız sevinirim.iyi çalışmalar.

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
torrentor dedi ki:
:)merhaba,siteye davetiye ile üye oldum sonrada bir kaç torrentçi arkadaşıma davetiye atmak istedim fakat hiç davetiye hakkım olmadığı uyarısı geldi!bildiğim kadarıyla 2 davetiye hakkım olması gerekiyordu!!acaba bana yeni davetiye hakkı yüklenebilir mi?bunu öğrenmek istiyorum bir cevap yazarsanız sevinirim.iyi çalışmalar.

1 hafta öncesine kadar vardı dediğin olay herkese 6 sar tane davetiye verilmişti. Ancak kaldırıldı. Seed yapıp Ratio yükselttikçe davetiye hakkı sana verilecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...