Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bir adet davetiye de ben alabilir miyim? smttsn@gmail.com bilinçli bir kullanıcıyımdır..yaklaşık 2 senedir aktif olarak turktorrent.biz üyeliğim var 300 gb downloadım olmustur. hiç bir sıkıntı yaşamadım.davetiye gönderen arkadaşa turktorrent.biz davetiyesi yollayabilirim. şimdiden teşekkürler..
valla artık inanılırlıgınızı kaybetıyorsunuz bu 3.davetıye istemi olumlu olumsuz bi yanıt gelmedi,nasıl bişi bu arena bu kadar degerli mi acep?alirizakinci@hotmail.com
Atanızın dedenizin hayrına bir tane de ben alabilirmiyim yeni üyenizim bu arada yardımcı olursanız sevinirm Teşekkür Ederim Şimdiden.. ha_rap@windowslive.com
arkadaşlar uzun zamandır arena-tr.com davetiye arıyorum bir türlü edinemedim :S Birisi elinde mevcutsa yollasın Allah Rızası için synchronline@gmail.com
arkadaşlar bilgi paylaşıldıkça çoğalır ve özellikle sanal ortamda saçma sapan kullanıcılar var sizlere katılıyorum doğru kullanıcılara ulaşmak istiyorsanız verdiğiniz davetiyelerden kullanım hakkı kazananları bir başka davetiye ihtiyacı olan arkadaşlara davetiye gönderimini bir şekilde kontrol ederseniz amaca daha uygun olacağı kanısındayım siteye üye alıp davetiye alan arkadaşların davetiye hakkı kazandıklarında size dönmeleri çok daha güzel olacaktır. daha önce üye olduğum bazı sitelerden ihtiyacı olanlara her zaman davetiye göndermişimdir fakat şimdi benim ihtiyacım var ama davetiye alamıyorum işte bu şekilde gerçek paylaşımcı kullanıcılar kaybediliyor. saygılarımla davetiye ihtiyacım hala devam etmektedir ulaşamasam da teşekkürler...AKIN_17700@hotmail.com