Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rumblefish

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Paylaşımcı üye olmak isteyenler için sadece 1 tane davetiyem kaldı

tesla.tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Davetiye gönderdim. iyi torrentler.

--- Mesaj Güncellendi ---

arkadaşlar bittürk ve torrentcell torrent sitelerinde ratiolarım çok iyi pişman olmazsınız lütfen bir davtiyede ben alabilirmiyim
karatala@hotmail.com

davetiye gönderdim. iyi torrentler

abiler rica etsem bir tane de bana davetiye yollayabilrmisiniz..
serkanturkdogan@hotmail.com

paylasim adina davetiyene talibim..
serkanturkdogan@hotmail.com

Arkadaşlar upload'da kalacak, torrentleri hemen kaldırmayacaklar için 2 davetiyem daha var. Dileyene bitturk de gönderebilirim.

kurt_eren_1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mrb zamunda.net kullanıyorum şuan ama tr fim paylaşımları fazla olmadığı için arenatr davetiyesi yollarsanız çok teşekkür ederim.Ratiolarım yüksektir -- eren_23_genc@hotmail.com

Arkadaşlar upload'da kalacak, torrentleri hemen kaldırmayacaklar için 2 davetiyem daha var. Dileyene bitturk de gönderebilirim.

Mrb zamunda.net kullanıyorum şuan ama tr fim paylaşımları fazla olmadığı için arenatr davetiyesi yollarsanız çok teşekkür ederim.Ratiolarım yüksektir -- eren_23_genc@hotmail.com

EfFeNdY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

davetiye gönderenlerin çok olsun kardeşim :) bir tanede bana yollar mısın sana zahmet :)

tesla.tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Davetiyenizi yolladım. Davetiye isteyen arkadaşlar mümkünse ratio oranlarını gösteren bir resim paylaşırlarsa, daha kesin sonuç alırlar.

Redbull64

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hasanbalta[MENTION=25329]windowslive[/MENTION].com'a bi tane alabilirmiyim teşekkürler

thelwyn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum banada davetiye yollayabilirmisin ratiom 1in altına inmez mahçup etmem seni
ertugrulsolak[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

blackface

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2-2.5 yıldır torrent kullanıyorum. Zamunda.net'te 1.08 TB upload yapılmış hesabım var. Arena-tr davetiyesi yollarsanız çok sevinirim. Seed yapacağıma emin olabilirsiniz. Zamunda üyeliğimin ss inide atabilirim. Teşekkürler muhammed.bilici[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

cras

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
davetiye yollayacak biri çıkar inşallah..... yollayacak pm atarsa msn mi vereyim türktorrentte 500 gb upload ım var.

2-2.5 yıldır torrent kullanıyorum. Zamunda.net'te 1.08 TB upload yapılmış hesabım var. Arena-tr davetiyesi yollarsanız çok sevinirim. Seed yapacağıma emin olabilirsiniz. Zamunda üyeliğimin ss inide atabilirim. Teşekkürler muhammed.bilici@[B][URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=17725"]Gmail[/URL][/B].com

zamundada ratio kasmanın mantıgı nedir dostum rationun yüksek olmasını istemiyorki site adamlarda zaten birsürü server var sürekli seeddeler

ama türk sitelerinde kas 5000 kişi indiriyo seed eden sayısı 500 600 bi kaç hafta sonra 100 200 .. neyse iyi günler

haskon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir yıl içinde BEŞ kez davetiye istedim hiçbirine cevap yok bu son isteğim haskon2000[MENTION=21031]yahoo[/MENTION].com

ozguruysal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende davetiye alabilirmiyim

teşekkürler

ozanlive[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

tesla.tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2-2.5 yıldır torrent kullanıyorum. Zamunda.net'te 1.08 TB upload yapılmış hesabım var. Arena-tr davetiyesi yollarsanız çok sevinirim. Seed yapacağıma emin olabilirsiniz. Zamunda üyeliğimin ss inide atabilirim. Teşekkürler muhammed.bilici@[B][URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=17725"]Gmail[/URL][/B].com

Davetiyenizi gönderdim. iyi torrentler.

Son bir davetiyem kaldı arkadaşlar. kullandığı torrent sitesinden ratio'sunu gösteren bir resim ekleyen arkadaşa onu da göndericem.

matematik88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben yeniyim torrentte bu ratio dediğiniz şey nedir? benim kullandığım sitede ratio: 67.25 yazıyor ama bunu nasıl göstereceğim size.

tesla.tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir yıl içinde BEŞ kez davetiye istedim hiçbirine cevap yok bu son isteğim haskon2000@[B][URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=21031"]yahoo[/URL][/B].com

Davetiyeni gönderdim.

son davetiyemi gönderdim arkadaşlar. Bitturk davetiyem kaldı 2 tane

ben yeniyim torrentte bu ratio dediğiniz şey nedir? benim kullandığım sitede ratio: 67.25 yazıyor ama bunu nasıl göstereceğim size.

selam. eğer torrentte yeni iseniz, açık torrent sitelerinden başlamanızı tavsiye ederim. (http://www.turknova.biz/ , http://www.turkdepo.biz/ , http://www.turkbit.de)

davetiye usulü çalışan sitelerde upload oranınızın download oranınızdan yüksek olması gerekir(ratio=gönderme/indirme). yani indirdiğiniz dosyayı silmeyeceksiniz, yerini ya da adını değiştirmeyeceksiniz. torrent programınızı kapatmayacaksınız. böylece başkaları da sizden bu dosyayı çekebilecekler.

Verdiğim Türk torrent sitelerinde torrent bilginizi ve ratio'nuzu yükseltip davetiye için referans olarak kullanabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...