Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yuksel07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar davetiye banada gonderebilirseniz cok sevinirim
ahmetcaaan[MENTION=25329]windowslive[/MENTION].com

korsanzzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamun Aleyküm
beyler elimde oldukça sağlam arşivim var,ve bunu güzel bi türktorrent sitesinde paylaşmak istiyorum
bilgisayar başında çok vakit geçiriyorum,boşa vakit geçirmek istemiyorum,şöle güzel bi torrent sitesine faydalı olmak istiyorum
varsa elinizde davetiye yollaya bilirmisiniz
şimdiden teşekkürler :)
ynsyzg_41@hotmail.com

burakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar mrb daha önce de istemiştim yalnız davetiye gelmedi lütfen davetiyesi olan varsa gönderebilirmi burakar89[MENTION=25329]windowslive[/MENTION].com

1ea1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende davetiye alablir miyim bi tane nsysn[MENTION=21031]yahoo[/MENTION].com

hakankucuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar akşama kadar çalışıyorum.bide gece okulu olunca gece 11 de evde oluyorum yani anlıcağınız bi tek gecem var. ondada film indirmeye vakit olmuyor. davetiye kodunda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. hakan9117@hotmail.com
çok teşekkür ederim gönderene de göndermeyene de

turker33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam universite ögrencisiyim bana davetiye yollarmısınız acaba erzurum soguk olunca ögrenci evinde oturmaktan baska bişe yapmıyoruz acaba elinizde davetiye varmı tsk kolay gelsin hocam turker_yildirim@hotmail.com

ertness

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşalar bir davetiyede ben alablirmiyim turktorrentte üyleiğm var power userm orda arenadada üyleliğm olsun upload yaparım en iyi şekilde şimdiden teşekküüürler ertness_E_88@hotmail.com

AKIN17700

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bilgi paylaşıldıkça çoğalır ve özellikle sanal ortamda saçma sapan kullanıcılar var sizlere katılıyorum doğru kullanıcılara ulaşmak istiyorsanız verdiğiniz davetiyelerden kullanım hakkı kazananları bir başka davetiye ihtiyacı olan arkadaşlara davetiye gönderimini bir şekilde kontrol ederseniz amaca daha uygun olacağı kanısındayım siteye üye alıp davetiye alan arkadaşların davetiye hakkı kazandıklarında size dönmeleri çok daha güzel olacaktır. daha önce üye olduğum bazı sitelerden ihtiyacı olanlara her zaman davetiye göndermişimdir fakat şimdi benim ihtiyacım var ama davetiye alamıyorum işte bu şekilde gerçek paylaşımcı kullanıcılar kaybediliyor. saygılarımla davetiye ihtiyacım hala devam etmektedir ulaşamasam da teşekkürler... AKIN_17700@hotmail.com

crackerteam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Romanyada öğrenciyim ve 100 mbit seviyede internet kullanıyorum;turktorrentte best userım,bıtturk,leecturk te kullanıyorum;özellikle bu arena.tr davetiyesini istiyorum;çok iyi seed yapabilirm,gerçekten ihtiyacım var ;gönderirseniz şimdiden teşekkürler;ayrıca davet takasıda yapabiilrm

ankarali_gnc"

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Arena-tr davetiyesi olan varsa bana özel mesaj atabilir mi acaba?bana davetiye gönderecek olan arkadaşları beklıyorum teşekkurler şimdiden

crackerteam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar elimde üç tane turktorrent davetiyesi var;arena tr davetiyesine sahip arkadaşla takas yapmak istiorum;ilgililere duyurulur;ayrıca r10.net davetiyesi olan kullanıcıyıda kabul ederim ama öncelik arena.tr.arkadaşlar bitturk ve leecturkte kullanmaktayım;Ayrıca internet hızım geçiici olarak romanyada olduğum için daha fazladır(100 mbit);gerçekten arena.tr davetiyesine ihtiyacım var.

referans olarak turktorrent profilimi ve sppedtest hızımı verdim.
1484243246.png

screenshot001mwlu.png

discjockeyyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar,
benim zamunda ve bittürk üyeliklerim var ve ratiom da gayet iyidir o sitelerde. ancak türkçe içerik bulma açısından en kaliteli sitenin arena-tr olduğunu duydum bu yüzden davetiye arayışına girdim. ipuçları beni size getirdi bana davetiye yollayabilirseniz gerçekten sevinirim.
teşekkürler.

harunciftci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bana arena tr davetiyesi lazım . 3 tane torrent sitesine üyetim aktif olarak kullanıyorum . Eğer isterseniz resimlerini de gönderebilirim .

--- Mesaj Güncellendi ---

resimler de bunlar ... arena tr üyeliği istiyorum indirme hızımda gördüğünüz gibi.

orisat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
orisat@abv.bg davetiye lyazim gonderirseniz cok sevinirim

turker33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam universite ögrencisiyim bana davetiye yollarmısınız acaba erzurum soguk olunca ögrenci evinde oturmaktan baska bişe yapmıyoruz acaba elinizde davetiye varmı tsk kolay gelsin hocam turker_yildirim@hotmail.com

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
merhaba arkadaşlar elimde üç tane turktorrent davetiyesi var;arena tr davetiyesine sahip arkadaşla takas yapmak istiorum;ilgililere duyurulur;ayrıca r10.net davetiyesi olan kullanıcıyıda kabul ederim ama öncelik arena.tr.arkadaşlar bitturk ve leecturkte kullanmaktayım;Ayrıca internet hızım geçiici olarak romanyada olduğum için daha fazladır(100 mbit);gerçekten arena.tr davetiyesine ihtiyacım var.

referans olarak turktorrent profilimi ve sppedtest hızımı verdim.
1484243246.png

screenshot001mwlu.png

Msn adresını yolla.

p0yraz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
drk_cs@hotmail.com arkadaşlar yollarsanız çok sevinirim.:yes:

stezcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar,

Toplamda 30 Mbps/30Mbps lık şirket hattım var. Sürekli olarak download ve upload yapabilir durumdayım. Elinde davetiye olan arkadaşlardan bir davetiye rica ediyorum. teknikankara[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

Saygılar,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...