Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

barthez1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elinde olan varsa bi tane arena-tr davetiyesi alabilirmiyim.
gokhandemir76[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

jonturk82

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar köy okulunda görev yapıyorum, film alma ve kiralama olayım olmuyor. elimde yeteri kadarda film var. davetiye gönderirseniz bende elimden geldiği kadar upload yaparım. Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim. mail: jonturk1913@hotmail.com

dj_askpirin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arenatr davetiye kodu rica edecektim. Elinde olan değerli dostlar gönderebilirlerse çok memnun olurm. teşekkür ederim şimdiden. PM olarak mı gönderiyorsunuz yoksa maile mi gönderiyorsununz bilmiyorum ama ben mail adresimi yazayım : dj_askpirin@hotmail.com.

beetwenn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar köy okulunda görev yapıyorum, film alma ve kiralama olayım olmuyor. elimde yeteri kadarda film var. davetiye gönderirseniz bende elimden geldiği kadar upload yaparım. Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim. mail: jonturk1913@hotmail.com

kimseye göndermiyecektim aslinda davetiyeye ama yazin ilgimi cekti ve gönderdim. Güle güle kullan

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
ben de istiyorum

cem.baki86[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

batuhan034

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım öncelikle senin gibi biri olduğuna sevindim 2 yıldır arena-tr davetiyesi arıyorum heryere msn bıraktım ama gelmedi şimdiden teşekkür ederim msn: batuhanersimsek@hotmail.com

thaloss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu arena-tr davetiyesi almak ne zormus yabancı sitelerde hiç boyle bi sorun yok kickass a uyeyim ne istersem buluyorum sadece türk filmleri hariç. 2 kere msj yazdım fakat devetiye gelmedi sanırsam uye olanın devetiye gönderenin referansını kotuye kullanmaması gerekiyo ve boyle bir kural var galiba :)) su anda hard diskim bdrip arşivi ile dolu ve elimizdekileri arena-tr ye upload yapmamıs gerekiyorsa davetiye yollayana sadık kalmak açısından sorun yok upload yaparım hergün thaloss@hotmail.com

--- Mesaj Güncellendi ---

bu kadar zormu bu davetiyeyi almak :)

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Elinde davetiye olan var mı ?

ynrahmet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aekinci91[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com adresinede davetiye gönderirmisiniz saygılar...şimdiden teşşekürler...

aekinci91[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com adresinede davetiye gönderirmisiniz saygılar...şimdiden teşşekürler...

aekinci91[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com adresinede davetiye gönderirmisiniz saygılar...şimdiden teşşekürler...:)

aekinci91[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com adresine davetiye alabilirmiyim? şimiden tşkler...

mhmtlnd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Banada bir davetiye yollayabilir misiniz? mhmtlnd21@hotmail.com
Şimdiden teşekkürler...

serhanyavuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adil bi torrent kullanıcısı olarak bende davetiye alabilirsem sevinirim. ilgilenen olursa şimdiden çok teşekkür ederim.

Mümkünse bende davetiye alabilirsem sevinirim. ilgilenen olursa şimdiden çok teşekkür ederim.

asi_ce

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adil bi torrent kullanıcısı olarak bende davetiye alabilirsem sevinirim. ilgilenen olursa şimdiden çok teşekkür ederim.

Mümkünse bende davetiye alabilirsem sevinirim. ilgilenen olursa şimdiden çok teşekkür ederim.

mail adresin ne?

s.a. banada bir arena-tr davetiyesi yollayabilir misiniz? çok sağolun. guven357@hotmail.com

gönderdimmm...

eRDick

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir davetiye de ben alabilirmiyim erdy.byrm[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

turker33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam öncelikle kolay gelsin acaba bir davetiye alabilirmiyim nedeni iste ilginç ama universite ögrencisiyim evde kaliyoruz Komsunun PC ve internetini kullanıyorum bilgisayari masa üstü olunca eve getiremiyoruz ondan ordan film indirim flasbellek atıp film izlemek istiyoruz acaba davetiye mumkunmu yardım edermisiniz tsk hocam turker_yildirim@hotmail.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...