• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
davetiyesi gönderirseniz memnun olurum raitoyu yüksek tutarım. teşekkür ederim.. anofen [@] gmail [nokta] com

zahmet olmazsa bende istiyorum davetiye byakut69[MENTION=21031]yahoo[/MENTION].com

Bana da gönderebilirseniz sevinirim.. celebi60[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

Arkadaslar elinizemi yapısır.. ? elin gavurlarının torentlerine mahkum ettiniz bizi, imkanı olan arkadaslar neden davetiye atmazlar anlamıyorum.. lütfen muhsinipek@hotmail.com.tr adrsine davet atarmısınız. şimdiden teşekkür ediyorum.. Not. mail adresimin sonundaki tr uzantısını dikkate alın lütfen mailim tr ile bitiyor :)

davetiye yollayabilirseniz sevinirim ... berattuzun[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

Arkadaşlar çok uğraşmama rağmen "arena tr" davetiyesi bulamadım. Bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş varmı?

recepsenturk[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

Arkadaşlar bende rica edebilirmiyim
atalaysumer[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

Lutfen Banada Bi davetiye gonderirmisiniz?? Sec91[MENTION=19469]live[/MENTION].com

Merhaba banada davetiye gönderirmisiniz?
ihsan87[MENTION=25329]windowslive[/MENTION].com

bende alabilir miyim lütfen? bu kaçıncı mesajım bilmiyorum ama lütfen artık bana da yollayın...Arena-tr davetiyesi gönderdiğinizde sizi pişman ettirmeyeceğime inanabilirsiniz.

blackswan_34@hotmail.com

arkadaslar elimde Türk torrent davetiyesi var !!!
arena tr davetiyesi ile takas yapılır !!!!!
acil cevap bekliyorum....

evet arkadaşlar elimde 22 adet davetiye bulunmaktadır ilgilenen arkadaşlar özelde mesaj atarlarsa davetiyelerini yollarım..
başka bir tracera üye iseniz oradaki durumunuz ve de internet hızınızı yazarsanız sevinirim..

bende isterim gönderene teşekkürler byakut69[MENTION=21031]yahoo[/MENTION].com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...