arena tr için davetiye yollayabilecek varsa ben de çok sevinirim srcbjk@[B][URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=21031"]yahoo[/URL][/B] .com 2 yıldır zamunda üyeliğim var ve 3 TB arşivim sürekli seed halinde... Şimdiden teşekkür ederim
sana özelden mesaj yazamıoyorum ama burdan adresimi vereyim edim2101@hotmail.comBana özelden mesaj atan ilk 30 kişiye davetiye göndereceğim ama gerçekten arenada kalıcı olmak isteyenler gelirse sevinirim...
sana özelden mesaj yazamıoyorum ama burdan adresimi vereyim edim2101@hotmail.com
egesufak@windowslive .com hocam banada yollayabilir misiniz arena-tr davetiyesi?Bende Bitturk ve Türktorrent davetiyeleri yollayabilirim..
---------- Post added at 22:02 ---------- Previous post was at 21:36 ----------
Hedgrenq hocam sizden cevap bekliyorum,saygılarımla..
---------- Post added at 22:28 ---------- Previous post was at 22:02 ----------
kimse yok mu?
[TABLE="class: bottom"]var burdayım da şu iki sitede neler yaptın bana bir yollasana göreyim bi..
gönderiyorum 5 dakikaya elinde..
---------- Post added at 00:06 ---------- Previous post was at 00:00 ----------
[TABLE="class: notification-th-e"]
[TR]
[TD="class: none, align: left"] Başarısız[/TD]
[TD="class: none"][/TD]![]()
[/TR]
[/TABLE]
Daha önce kullanışmış e-posta adresi. Click here to go back
bu tarz bir hata vermekte..başka bir mail adresin varsa onu yollarmısın..
Hocam neden bu kadar kasıyorsunuz ki inanın anlamadım?Sizden önce bir arkadaş yolladı üye oldum şuan sitedeyim..
Buarada Torrentleech ve Zamunda'da power user ım; arena-tr nin kpss yayınlarını indirmek için üyelik istiyorum hepsi bu.Zaten ben büyük dosyaları türktorrent sitelerinden indirmem;ilk torrentleech e düşer ordan çekerim.bir misal vereyim; fifa 12 reloaded sürümü torrentleech te 300 seeder 150 leecher iken zamunda.da daha yeni sunulmuş 1 seeder 1200 leecher vardı bunlar ile bizim türk torrent siteleri karşılaştırılamaz ki kaldı ki;ben zamunda'ya dahi verdiğim misalde burun kıvırıyorum.
İnanın arena tr davetiyesi için bu kadar kasmaya değmez.
Torrentleech üyeliği dışında bütün üyeliklerimi de riske rahatça atarım.Birçok arkadaşım oyun çeker zamunda üyeliğimden tanımadığım kişilere dahi üyelik bilgilerimi veririm ben pek gocunmam.Sizde çok kasmayın,saygılar..
Arkadaşlar banada arena-tr davetiyesi gönderebilirmisiniz. y_faruk2011@mynet.com Şimdiden çok teşekkür ederim.