48 saat bile dolmadan ban yemeyi nasıl becerdin öğrenebilirmiyim acabaslm arkadaşlar arena tr davetiye lazım uploadlarım çok iyidir pişman olmazsınızz lütfen davetiye gönderin varisilosmani@hotmail.com
48 saat bile dolmadan ban yemeyi nasıl becerdin öğrenebilirmiyim acabaslm arkadaşlar arena tr davetiye lazım uploadlarım çok iyidir pişman olmazsınızz lütfen davetiye gönderin varisilosmani@hotmail.com
Elimde 1 adet arena tr davetiyesi var ancak bazı şartlarla isteyen kişiye verebilirim.Bunlardan bazıları şunlar;
*Net hızının resmi
*Diğer torrent sitelerinden referans (Resim olarak)
*Ratio nedir ne işe yarar bunun bilgisinde olmak
*Üyeliği düzgün kullanıp banlatmamak.
Elimde 1 adet arena tr davetiyesi var ancak bazı şartlarla isteyen kişiye verebilirim.Bunlardan bazıları şunlar;
*Net hızının resmi
DOSTUM DAVETİYE HALA DURUYORSA UPLOADIM İYİDİR RATİOM SÜPERDİR YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER varisilosmani@hotmail.comElimde 1 adet arena tr davetiyesi var ancak bazı şartlarla isteyen kişiye verebilirim.Bunlardan bazıları şunlar;
*Net hızının resmi
DOSTUM DAVETİYE HALA DURUYORSA UPLOADIM İYİDİR RATİOM SÜPERDİR YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER varisilosmani@hotmail.com
---------- Post added at 18:32 ---------- Previous post was at 18:31 ----------
http://www.facebook.com/photo.php?f...33189392.50320.100001411313692&type=1&theater
---------- Post added at 18:34 ---------- Previous post was at 18:32 ----------
http://www.bitturk.net/login.php?returnto=/mekahasbey1-u208816.ts
ve burdanda
dostumm kesinlikle benim hesap güven bana pişman olmazsın davetiye lazım arena lütfen şimdiden teşekkür ederimBir kaç kişide inceleme yapıyorum karar verince yazacağım. Bu arada mekahasbey o üyeliğin senin olduğunu kanıtla.
sana zahmet şuna göndersen o zaman hasbeying@hotmail.commekahasbey gönderiyordum bu e posta adresi kullanılmış dedi.Msn ekledim oradan irtibata geç benimle.
sen msnneni ver ben ekleyeyim istersenmekahasbey gönderiyordum bu e posta adresi kullanılmış dedi.Msn ekledim oradan irtibata geç benimle.
Arkadaşlar davetiyemi mekahasbeye gönderdim. Sizde referans gösterin bir dahakine size gönderiyim.Burada olmaya devam edin.Forumshiftdeleteye teşekkürler.