Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

özgür549

Doçent
Reaksiyon puanı
5
hamza.cakmak.1995@windowslive.com

bana da bir adet davetiye gönderirseniz sevinirim.

bazı trackerlardaki hesaplarım ;
bitturk.png
bitturk.png

turktorrnet.png

zamunda.png

özgür549

Doçent
Reaksiyon puanı
5
merhaba,

Formumuza katılımınızın yüksek olması ve site rasyolarınıza bakarak Arena davetiyenizi özelden mailinize gönderdim.

Güle güle kullanın
newreply.php

teşekkürler , ratio'mun devamlı yüksek olacağından emin olabilirsiniz. :)

Anil Ertugrul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba,

Formumuza katılımınızın yüksek olması ve site rasyolarınıza bakarak Arena davetiyenizi özelden mailinize gönderdim.

Güle güle kullanın
newreply.php

böyle haksızlıkmı olur ya ben ne zamandır istiyorum kimse vermiyor site ss lerinide koydum ratio ları yayınladım hala davetiye alamadım çok büyük haksızlık ediyorsunuz

ILbruTTo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mümkünse bir davetiyede ben rica edicem maili davetiye yi yollayabilcek olan arkadasa ö.m. ile atarım şimdiden teşekkürler:)

ring

Asistan
Reaksiyon puanı
8
böyle haksızlıkmı olur ya ben ne zamandır istiyorum kimse vermiyor site ss lerinide koydum ratio ları yayınladım hala davetiye alamadım çok büyük haksızlık ediyorsunuz

merhaba,

Neye göre haksızlık ettiğimi anlayamadım. Arena ile ilgili olarak davetiye elime geçtikçe bu formlarda dağıtıyorum. Ancak beni itham etmeden önce daha önce yazdığım yazıları okusaydınız neye göre davetiye dağıtımı yaptığımı okuyabilirdiniz.Daha önce bu formlarda birkaç kez yadığım yazının linklerini aşağıya koyuyorum ilgilenirseniz bakabilirsiniz. Davetiye gönderdiğim arkadaş yazdığım koşullara uygun olduğu için gönderdim.

http://forum.shiftdelete.net/site-d...rk-com-davetiye-dagitimi-191.html#post1726571

http://forum.shiftdelete.net/site-davetiyeleri/38953-leechturk-com-davetiye-dagitimi-192.html

editpost.php
Düzeltme : noktalama hatalrı
editpost.php

Anil Ertugrul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba,

Neye göre haksızlık ettiğimi anlayamadım. Arena ile ilgili olarak davetiye elime geçtikçe bu formlarda dağıtıyorum. Ancak beni itham etmeden önce daha önce yazdığım yazıları okusaydınız neye göre davetiye dağıtımı yaptığımı okuyabilirdiniz.Daha önce bu formlarda birkaç kez yadığım yazının linklerini aşağıya koyuyorum ilgilenirseniz bakabilirsiniz. Davetiye gönderdiğim arkadaş yazdığım koşullara uygun olduğu için gönderdim.

http://forum.shiftdelete.net/site-d...rk-com-davetiye-dagitimi-191.html#post1726571

http://forum.shiftdelete.net/site-davetiyeleri/38953-leechturk-com-davetiye-dagitimi-192.html

editpost.php
Düzeltme : noktalama hatalrı
editpost.php

neyse yandaş yandaşa veriyor ne olacak ikinizde asistansınız tenezzül edip bile ratio larıma baktınızmı acaba çok merak ediyorum zamundada 500gb upload 2.0 ratiom var böyle bir siteye gelip dilencilik yapacağıma ingilizce altyazıyla izlerim daha iyi

ring

Asistan
Reaksiyon puanı
8
neyse yandaş yandaşa veriyor ne olacak ikinizde asistansınız tenezzül edip bile ratio larıma baktınızmı acaba çok merak ediyorum zamundada 500gb upload 2.0 ratiom var böyle bir siteye gelip dilencilik yapacağıma ingilizce altyazıyla izlerim daha iyi

merhaba,

Ben sizin hem torrent site rasyolarınızı inceledim hem de foruma yazdığınız yazılara baktım.Ancak siz sanırım benim gönderdiğim linklere bile bakmadan bu yazıyı yazmışsınız.Gönderdiğim linkte de belirttiğim gibi , elimde davetiye olunca bu Formda acılmış olan " Davetiye İsteme Şablonu " bölümü kurallarına göre isteyen arkadaşlara gönderdim. Bunda da önceliği formumuzda daha çok vakit geçirip daha fazla katkıda bulunan arkadaşlara verdim.Gönderdiğim diğer davetiyeleri ve yazıları da incelerseniz bunu görebilirsiniz.
Elimdeki şuan için 1 adet bulunan davetiyeyi de , hem rasyoları iyi olan hem de formumuza katkısı daha fazla olduğunu gördüğüm arkadaşa gönderdim.Daha fazla davetiyem olsaydı, sizin düiüncenizin tersine size de gönderecektim.
newreply.php

mustxoom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bende davetiye alabilirmiyim?
mustxoom[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

ilhanaslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende bir tane davetiye alabilirmiyim

ilhanaslan220[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

beetwenn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elimde bir tane arena davetiyesi var baska torrrent sitesinde ratio su iyi olup buraya koyan kisiye gönderecegim

halilibobjk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hisarigul[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com bende bir tane alabilirmiyim.uploadim cok iyidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...