Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Katilpence

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha yeni üye olmuşsunuz,2.mesajınızda davetiye istiyorsunuz. Üzgünüm daha güvenebileceğim birine vermeyi düşünüyorum ben.Sonuçta benim üyeliğimi de etkiliyor.

Görende banka şifresi istiyor sanacak alt tarafı davetiye ne kadar değerliymiş anlamadım gitti.Paylaşım platformu ama hala çıkar peşindeyiz.Bende torentle , risklerine rağmen tanışmak istiyordum ama böyle bir olay yüzünden vazgeçtim en iyi yer bildiğin yerdir paylaşımcı forum sitelerine devam...

yated

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vallahi bilgisayarın başında her listenin sonuna yazılıyoruz. hayırlısı bakalım. mesaj sayım az. ama bir tane de bana gönderebilirmisiniz. şimdiden teşekkürler.

not: güvenirlilik problem değil. bu mesajj hariç listeye yazıldığım yerler.

Kod:
   [URL]http://forum.shiftdelete.net/site-davetiyeleri/142801-davetiye-isteme-sablonu-13.html#post1769701[/URL]
http://forum.shiftdelete.net/site-davetiyeleri/142801-davetiye-isteme-sablonu-13.html#post1769701
Kod:
http://forum.shiftdelete.net/site-davetiyeleri/88409-davetiye-takas-50.html#post1769916

slayter84

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biri sesimi duyana kadar mesajıma devam edeceğim arkadaşlar,Arena TR üyesi arkadaşlar şu an itibari ile 652 sayfayı devirdik dolayısıyla Arena TR'nin isteklisi çok Arena TR yönetimiyle temasa geçemez misiniz? bir süreliğine üye alımlarını açsalar yada SDN'ye özel bir kampanya yapsalar(en azından biriniz bana davetiye gönderseniz şık olmaz mı?) lütfen bu kadar istekli insanı kırmayın saygılarımla.

esatpasha

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hoppa.jpg
arena-tr davetiyesi istiyorum mümkünse esatpasha@hotmail.co.uk yollarsanız sevinirim..

indirme aynı sadece gönderme 215 oldu extreme user olmaya az kaldı gönderirseniz sevinirim esatpasha@hotmail.co.uk

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Davetiye isteyip, gönderince de kullanmayan arkadaşlara teşekkür ederim. Sayelerinde davetiyeler boşa gitti. Herkesten not ettiklerim arasından "chausin" ve "xpiyanist19x" takma adlı üyelere davetiye gönderMEMEnizi rica ediyorum.

AaXRoNn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Davetiye isteyip, gönderince de kullanmayan arkadaşlara teşekkür ederim. Sayelerinde davetiyeler boşa gitti. Herkesten not ettiklerim arasından "chausin" ve "xpiyanist19x" takma adlı üyelere davetiye gönderMEMEnizi rica ediyorum.

Davetiyeyi alıpta kullanmamak olurmu ya. Garip valla.. Bizim şanslarımızı azaltıyorlar bu şekilde. Evet kullanmayacaklar istemesin gerçekten..

milkas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bu kadar mı zor bir davetiye yollamak!!! en az 3-4 kere yazdım ama ilgilenen olmadı, upload hızım iyidir ratio oranlarını yüksek tutarım söz... ama bir ilgilenin lütfen yauuwww! milkaskeron@hotmail.com

m2000

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arena-tr davetiyem var 2 kişilik isteyenlere yardımcı olabilirim...

karkaju

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arena tr davetiyesi yokmu kardeş

---------- Post added at 00:35 ---------- Previous post was at 00:34 ----------

internet ten indirilen xp ler2- 3 gün sonra neden yavaşlıyor çözüm

---------- Post added at 00:42 ---------- Previous post was at 00:35 ----------

davetiye alabilirmiyüm başka sitelerede üyeyim torrent turkey torrent ultrada ikisinde durumum iyi

---------- Post added at 00:47 ---------- Previous post was at 00:42 ----------

tek torrent üyelik açmış kapanmadıysa bakamıyom yeni üye oldum

slayter84

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeeettteeeeeerrrrrrr artık biri bana şu Arena TR davetiyesini yollasın!!! hadi lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...