Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alkadras_07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
alkadras_07@hotmail.com acaba kaldıysa bende bir adet arena-tr davetiyesi alabilirmiyim?

---------- saat 23:21 eklendi ---------- önceki mesaj saat 23:18 eklenmişti ----------

herkese selam arkadaşlar..arena-tr davetiyesi almak istiyorum ama bana yardımcı olmak isteyen olursa sevinirim...iyi akşamalr.. alkadras_07@hotmail.com

fernandot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle herkese selamlarımı iletmek isterim. arena-tr davetiyesi kim veriyor anlamadım herkes istiyor.Mail adreslerimizi ulu ortada yazmamız mantıklımı bilmiyorum!Davetiyeyi göndercek arkadaş üye olan arkadaşlara özelden ulaşabilir. Davetiyesi olan bir arkadaşımız banada bir davetiye gönderirse teşekkürü borç bilirim.Bu arada arena_tr çok verimli bir üye daha kazanacaktır.Saygılarımla fernandot...

gevezeyavuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi davetiye
arkadaşlar gevezeyavuz@windowslive.com

---------- saat 00:19 eklendi ---------- önceki mesaj saat 00:16 eklenmişti ----------

herkese selam arkadaşlar..arena-tr davetiyesi almak istiyorum ama bana yardımcı olmak isteyen olursa sevinirim...iyi akşamalr gevezeyavuz@windowslive.com

---------- saat 00:22 eklendi ---------- önceki mesaj saat 00:19 eklenmişti ----------

mümkünse bnede davetiye istiyorum şimdiden teşk. ederim gevezeyavuz@windowslive.com

demirayburak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bitturk.net davetiyesi karşılığında anında arena-tr davetiyesi verilir..

miyagi41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arenaya karşılık zamunda hesabımı devredebilirim.

YaYa41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arena TR de sebebini bilmediğim bir neden yüzünden üyeliğim kapatıldı elinde davetiye olan varsa banada yollayabilirmi acaba lütfen

ardayldz@gmail.com

y-er6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şimdiden teşekkürler bende davetiye alabilirmiyim y cinyer6@gmail.com :)

---------- saat 21:04 eklendi ---------- önceki mesaj saat 21:01 eklenmişti ----------

bende davetiye alabilirmiyim y cinyer6@gmail.com :)
şimdiden teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...