Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
---------- saat 23:21 eklendi ---------- önceki mesaj saat 23:18 eklenmişti ----------
herkese selam arkadaşlar..arena-tr davetiyesi almak istiyorum ama bana yardımcı olmak isteyen olursa sevinirim...iyi akşamalr.. alkadras_07@hotmail.com
Arkadaşlar öncelikle herkese selamlarımı iletmek isterim. arena-tr davetiyesi kim veriyor anlamadım herkes istiyor.Mail adreslerimizi ulu ortada yazmamız mantıklımı bilmiyorum!Davetiyeyi göndercek arkadaş üye olan arkadaşlara özelden ulaşabilir. Davetiyesi olan bir arkadaşımız banada bir davetiye gönderirse teşekkürü borç bilirim.Bu arada arena_tr çok verimli bir üye daha kazanacaktır.Saygılarımla fernandot...
---------- saat 00:19 eklendi ---------- önceki mesaj saat 00:16 eklenmişti ----------
herkese selam arkadaşlar..arena-tr davetiyesi almak istiyorum ama bana yardımcı olmak isteyen olursa sevinirim...iyi akşamalr gevezeyavuz@windowslive.com
---------- saat 00:22 eklendi ---------- önceki mesaj saat 00:19 eklenmişti ----------