Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

miyagi41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Selamlar bundan önce birkaç kez davetiye isteğinde bulunmustum fakat kimseden davetiye bulamadım.Belkide internet hızımın 8 mb olmasından dolayıdır.Bir hafta önce internet hızımı 50 mb'e çıkarttım.Belki duyanınız vardır süperonline Türkiye'ye fiber interneti, gelmiş geçmiş en hızlı internetini getirdi.Bende 50 mb intenet sahibi olarak tekrardan siz, davetiye gönderme düşüncesinde olan arkadaştan davetiye talep ediyorum.Şunu dürüstlükle söyeyebilirim davetiye yollayacak arkadaşı kesinlikle mahçup etmicem,Seed ve Upload konusunda.
tanjucelik52@hotmail.com

darkgokmen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi Günler Kardes Bana ARENA TR Den Davetiye Gönderirmisn msn adresim darkgokmen@hotmail.com şimdiden tesekkur ederim kardes ii günler

---------- saat 00:07 eklendi ---------- önceki mesaj saat 00:05 eklenmişti ----------

kardesler banada cok lazım davetiye gonderen olursa cok sevınırım tesekkur ederim şimdiden msn adresim darkgokmen@hotmail.com

lucky45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar banada yollarsanız çok sevinirim;
===>>luck.y.17@hotmail.com<<===
saygılar...

karazelzele

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
rica etsem bende bitane alabilirmiyim abem lütfen

e-posta:kadirhiphop@gmail.com

Optik_06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Blog sayfanız yada sayfalarınız varsa , sizde blogunuzu ListeBlog'a ekleyebilirsiniz...Blog sayfanızın içeriğine göre , kategorilerimizden birini seçip blogunuzu eklemeniz çok kolay..

Blog eklemek için üst menüde bulunan "blog ekle" butonunu kullanabilir,açılan formdan blog bilgilerinizi girerek , sizde blogunuzu ListeBlog'a ekleyebilirsiniz...

ListeBlog özellikle google aramaları sayesinde blog sayfanıza hit gönderir ve böylelikle blogunuzu daha fazla ziyaretçiye açmış olursunuz...Ayrıca sitemizden direk olarak size bağlantı verdiğimiz için, alexa ve technorati puanlamanıza yansıyacaktır...

Nasıl hit kazanırım diye düşünüyorsanız , hemen blogunuzu ListeBlog'a ekleyin ve karlı çıkın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...