axilik
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 6
720p dizi sunumu varsa davetiye gönderebilir misiniz? Eğer yoksa göndermeyin. Teşekkürler.
aragorn_1985@mynet.com
aragorn_1985@mynet.com
Al sana bi arkadaş özelime mesaj atmış bende tmm yolliyim dedim ama sonra baktımki zaten o sitede üyeliği silinmiş.
Yani ben sana davetiye göndereyim iyi hoşta yapacağın şeyden bende sorumluyum. Davet ettiklerim birer birer siteden atılınca sorumlu ben oluyom kardeş.
Yoksa bende isterim bütün davetiyelerimi herkesle paylaşayım alla alla
--- Mesaj Güncellendi ---
Davetiye isteyen kardeşlerime de şunu söyliyim eğer mümkünse mail adreslerini burdan paylaşmasınlar bana özelden msj atarlarsa davetiye göndercem...
Bütün SDN'ye hayırlı uğurlu olsun...
Daha önce mesaj sayısı çok bir üyeye gönderdim hala daha onaylamadı uyarmama rağmen davetiye iptal olacak geri dönmedi mesajıma :mellow:. Üyeliğin davetiye için ama bu yoruma geri dönersen sana link vereyim üye ol bakalım kabul edecek mi? O üyeden alıp sana göndereyim umarım bakmıyordurMetronet kullanıcısıyım 8/8 simetrik netim var. Hemen hemen 7/24 pc açık; ratio yüksek tutarım.Davetiyesi olan varsa bi zahmet çok hayra geçer!!!!
------->aaaozan@Gmail.com<-------
fazla davetiyesi olan varsa atabilir mi arkadaşlar. ratio sıkıntım yoktur
aozyurt94@[B][URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=17725"]Gmail[/URL][/B].com
bu yoruma cevap yazabilirseniz size daha önce başka bir üyeye gönderdiğim ama onaylamadığı muhtemelen birkaç saaat içinde iptal olabilecek davetiye kodunu göndereyim, zebil olmasın sebil olsun
--- Mesaj Güncellendi ---
Bu kadar davetiye isteyenlerin arasında davetiye vermeye can atıp başarıl olamamak bana özel bir durum sanırım![]()
PM attım, dene bakalım.