Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

R 522

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba sayın üyeler.Şu an kullandığım 4 tane torrent sitesi var.Zamunda.net,Bittürk,Türktorrent,Demonoid.me.Bunların yayında birde ARena olsun istiyorum.Bütün sitelerde hiçbir zaman ratio sorunum olmadı.Eğer bana davetiye uygun görürseniz yasinnightday@hotmail.com.Şimdiden teşekkür ederim.

Cey7un

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Al sana bi arkadaş özelime mesaj atmış bende tmm yolliyim dedim ama sonra baktımki zaten o sitede üyeliği silinmiş.
Yani ben sana davetiye göndereyim iyi hoşta yapacağın şeyden bende sorumluyum. Davet ettiklerim birer birer siteden atılınca sorumlu ben oluyom kardeş.
Yoksa bende isterim bütün davetiyelerimi herkesle paylaşayım alla alla

--- Mesaj Güncellendi ---

Davetiye isteyen kardeşlerime de şunu söyliyim eğer mümkünse mail adreslerini burdan paylaşmasınlar bana özelden msj atarlarsa davetiye göndercem...
Bütün SDN'ye hayırlı uğurlu olsun...

dostum özelden atamadım msj.

Cey7un[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com yollarsan sevinirim.

Cey7un[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com yollayabilen olursa sevinirim.

sui

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sürekli takip edebiliyorum o yüzden bende istiyorum. cataron55[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

delikurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Turktorrentte Upload takımındayım. ratio sorunu imkansız şimideden tşkler satis[MENTION=18281]bil[/MENTION]telbilisim.com

Turktorrentte Upload takımındayım. ratio sorunu imkansız şimideden tşkler satis[MENTION=18281]bil[/MENTION]telbilisim.com

srenone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
fazla davetiyesi olan varsa atabilir mi arkadaşlar. ratio sıkıntım yoktur
aozyurt94[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

3xVenom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Metronet kullanıcısıyım 8/8 simetrik netim var. Hemen hemen 7/24 pc açık; ratio yüksek tutarım.Davetiyesi olan varsa bi zahmet çok hayra geçer!!!!

------->aaaozan[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com<-------

webrettin

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Metronet kullanıcısıyım 8/8 simetrik netim var. Hemen hemen 7/24 pc açık; ratio yüksek tutarım.Davetiyesi olan varsa bi zahmet çok hayra geçer!!!!

------->aaaozan@Gmail.com<-------
Daha önce mesaj sayısı çok bir üyeye gönderdim hala daha onaylamadı uyarmama rağmen davetiye iptal olacak geri dönmedi mesajıma :mellow:. Üyeliğin davetiye için ama bu yoruma geri dönersen sana link vereyim üye ol bakalım kabul edecek mi? O üyeden alıp sana göndereyim umarım bakmıyordur :D

webrettin

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
fazla davetiyesi olan varsa atabilir mi arkadaşlar. ratio sıkıntım yoktur
aozyurt94@[B][URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=17725"]Gmail[/URL][/B].com

bu yoruma cevap yazabilirseniz size daha önce başka bir üyeye gönderdiğim ama onaylamadığı muhtemelen birkaç saaat içinde iptal olabilecek davetiye kodunu göndereyim, zebil olmasın sebil olsun :D

Bu kadar davetiye isteyenlerin arasında davetiye vermeye can atıp başarıl olamamak bana özel bir durum sanırım :D

luque

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu yoruma cevap yazabilirseniz size daha önce başka bir üyeye gönderdiğim ama onaylamadığı muhtemelen birkaç saaat içinde iptal olabilecek davetiye kodunu göndereyim, zebil olmasın sebil olsun :D

Bu kadar davetiye isteyenlerin arasında davetiye vermeye can atıp başarıl olamamak bana özel bir durum sanırım :D

Aynen:D

aliverson

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
fazla davetiyesi olan arkadaş atabilir mi ? ratio sıkıntım yoktur pc sürekli açık upload yaparım
aliverson1994[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

osmandemi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana da gönderebilirmsiniz osmandemi[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

thethe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,mümkünse bende davetiye alabilirmiyim? Ratio sıkıntım yok.Eğer güven sorunu varsa bittürk,freshon.tv,torrentleechden upload değerlerimi sunabilirim.Şimdiden teşekkürler.

karasalim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lütfen bir adet davetiye gönderirmisiniz
Tesekkürler
salim.konya[MENTION=25329]windowslive[/MENTION].com

hassanata

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
banada bir davetiye gonderebilirmisiniz sadehsetas1[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

3xVenom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=62904]webrettin[/MENTION] :(:(:(:(:(:(:( Arena-tr davetiyesi alma fırsatını kaçırdım. Bakmadım nasıl olsa kimse sallamıyo diye neyse sağlık olsun.

eragonx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lütfen elinde Arena-tr davetiyesi olan varsa göndere bilirmi? Şimdiden teşekkürler.

nefret_ceza23@hotmail.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...