serkan_8803@hotmail.com
arkadaşlar elinde olan varsa bana da davetiye gönderebilir mi şimdiden tşkler...
arkadaşlar elinde olan varsa bana da davetiye gönderebilir mi şimdiden tşkler...
Sdn ye kayıt olduğun daha 10 gün olmuş forumda hiçbir konuya bir yorum bile yazmamışsın.. bu 4. isteğin.. ben yeni üyelere, anlamlı forum mesaj sayısı az olanlara davetiye göndermiyorum. Bu siteye sadece davetiye için üye olana benden davetiye yok...
Sdn ye kayıt olduğun daha 10 gün olmuş forumda hiçbir konuya bir yorum bile yazmamışsın.. bu 4. isteğin.. ben yeni üyelere, anlamlı forum mesaj sayısı az olanlara davetiye göndermiyorum. Bu siteye sadece davetiye için üye olana benden davetiye yok...
Bunu daha önce yine bu başlık altında belirttim.. Siz sadece davetiye almak için üye olduysanız ya da sırf davetiye için foruma giriyorsanız BEN davetiye göndermiyorum.. Özellikle ben diyorum çünkü sadece ben davetiye dağıtmıyorum.. başka arkadaşların farklı kriterleri var Örneğin Bağlantı hızı... benim kriterim eski üye olması veya foruma katkıda bulunması... Bunun da bi sebebi var.. normalde açıklamama bile gerek yok ama durumu şöyle izah edeyim.. normalde arena-tr üyesi olup ikinci bir hesabı almak için bu foruma üye olanların ya da eskiden arena-tr üyesi olup düşük ratiodan ya da farklı sebeplerden dolayı ban yiyenlerin tek bir mesaj karşılığında tekrardan arena-tr üyesi olmasını engellemek... Bundan dolayı kusura bakmayın.. umarım diğer arkadaşlardan davetiye gönderen olur...bunu belirtseniz iyi olurdu özel mesaj yolu ile bir de dikkat çekici konu bu olduğu için buradan direkt olarak giriş yaptım siz bununla ilgilenmezseniz ben de doğal olarak forum ile ilgilenmem siz beni hoş karşılayacaksınız ki ben de sizleri memnun edeyim ilerleyen zamanlarda
bence de sadece davetiye mesajları için gelen üyelere öncelik tanınmaması uygun olur.bunu belirtseniz iyi olurdu özel mesaj yolu ile bir de dikkat çekici konu bu olduğu için buradan direkt olarak giriş yaptım siz bununla ilgilenmezseniz ben de doğal olarak forum ile ilgilenmem siz beni hoş karşılayacaksınız ki ben de sizleri memnun edeyim ilerleyen zamanlarda
Davetiye Gönderildi...
böyle bir açıklama çok daha iyi oldu benim için ama dediğim gibi ihtiyacım olan arena tr davetiyesi olduğu için ben aramayı bu şekilde yaptım bu forum karşıma çıktı. daha önceden belirttiğini söylemişsin bu başlık altında bu şekilde gelenlere davetiye göndermediğini ama sen de normal gör 500 sayfaya gelmiş her sayfayı inceleme imkanım yoktur ve kimse de sanmam incelemez arena tr de daha önceden üyeliğim olmuş banlanmış falan olsam o zamandan kalma illaki birileri ile tanışıklığım olurdu gider ondan isterdim davetiye buralarda aramazdım bunu da düşünmek lazım ha senin ne kadar haklı olarak böyle düşüncelere düşüyorsan o halde benim de aklıma şu gelmesi normaldir umarım davetiye falan gönderdiğiniz yok gönderildi dedikleriniz de kendi açtığınız hesaplar sadece üye çekmek için yapılmış bir oyun gibi bişey düşünülmesi normaldir açıklaman için teşekkürler sizlere kolay gelsin...Bunu daha önce yine bu başlık altında belirttim.. Siz sadece davetiye almak için üye olduysanız ya da sırf davetiye için foruma giriyorsanız BEN davetiye göndermiyorum.. Özellikle ben diyorum çünkü sadece ben davetiye dağıtmıyorum.. başka arkadaşların farklı kriterleri var Örneğin Bağlantı hızı... benim kriterim eski üye olması veya foruma katkıda bulunması... Bunun da bi sebebi var.. normalde açıklamama bile gerek yok ama durumu şöyle izah edeyim.. normalde arena-tr üyesi olup ikinci bir hesabı almak için bu foruma üye olanların ya da eskiden arena-tr üyesi olup düşük ratiodan ya da farklı sebeplerden dolayı ban yiyenlerin tek bir mesaj karşılığında tekrardan arena-tr üyesi olmasını engellemek... Bundan dolayı kusura bakmayın.. umarım diğer arkadaşlardan davetiye gönderen olur...
arkadaşım sana gelince de benimle ilgili görüşlerini kendine sakla benim samimi olup olmadığımı beni tanımayan birisi olarak görüş belirtmen yanlışbence de sadece davetiye mesajları için gelen üyelere öncelik tanınmaması uygun olur.
ayrıca penguenman nikli arkadaşımızın samimi olmadığı görüşündeyim.