Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Valla bu ne abi ya. Kız tavlamaktan bin kat daha zor. İsteyen isteyene de bir Allahın kulu yok gönderen davetiye.:laugh:

bezgin156

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam davetiye gönderirseniz çok sevinirim...100 gb upload yaptığım siteye artık giremiyorum, anlamadım.arena-tr den okuyan arkadaşım veya davetiye sahibi varsa bekliyorum, çok acil.teşekkürler
mikailgulec@gmail.com

AKIN1982

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yolladım arkadaşlar güle güle kullanın bol seed edin
kurallara uyun yüzümü kara çıkarmayın benden bu kadar allaha emanet

AKIN1982

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yav dostum yazmışsın bana yokmu sen mailini yazsana bitti artık olunca yollarım sana

---------- saat 22:17 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:14 eklenmişti ----------

yolladığım arkadaşların ratiosu yerlerde sürünüyo biraz sed edinki atılmayasınız beniddüşünün yav

---------- saat 22:20 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:17 eklenmişti ----------

yolladığım arkadaşların ratiosu yerlerde sürünüyo biraz sed edinki atılmayasınız beniddüşünün yav

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
yav dostum yazmışsın bana yokmu sen mailini yazsana bitti artık olunca yollarım sana

---------- saat 22:17 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:14 eklenmişti ----------

---------- saat 22:20 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:17 eklenmişti ----------

davetiyeleri uygun kişilere araştırarak gönderirseniz iyi olur...

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
evet kardeş haklısın ben gönderdim adamın biri legal seed yapmış uyarıldım dahada göndermiyeceğim, inşallah aklı selim birileri bulur beni

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Say55 yav bana iyi seed de olsunlar geldi :)
davetiyeler bittimi yoksa belli bir zaman aralığında yeniden size davetiye göndermeniz için linkmi veriyorlar pek anlayamadımda cengizarda@msn.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...