ramboberk
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 74
arkadaşlar size bazı sorularım olacak
şimdi bu amd şahsiyeti kendileri sitelerinde catalyst lerin nasıl yükleneceğini tarif ederken acaba
libgl ile çakışacağını söyledilerde benmi farketmedim yoksa söylemedilermi
dün gece yaourt ile aur üzerinden catalyst indirdim kurmak için ki sanırım bu paket orijinal i ile aynı olmalı
94 mb paketi 1 saatte indirdikten sonra (valla indirme hızı 40 kb üzerine çıktıysa ne olayım)kurulumu tam bitirecekken karşıma dank diye bi uyarı çıktı ve kurulum iptal edildi o kadar indirme ve harcanılan sabır ve zaman boşa gitti
uyarı şu (catalyst libgl ile çakışıyor bu yüzden kurulum iptal edildi)
şimdi libgl xorg ile geliyor e xorg olmadan x çalışmaz bu durumda catalyst in kendi içinde xorg ve libgl si olmalı
şimdi eğerki catalyst in içinde bunlar varsa bu durumda benim ayrıyeten xorg kurmam gerekmiyor olmalı
bu durumda ati kendi sitesinde kurulumla ilgili verdiği ingilizce bilgilerde bu duruma açıklık getirdimi yoksa linux kullananları ati kullanmasınlar diye fiştekliyormu
ya arkadaş kaç gündür arch kuruyorum kullanıyorum ama özgür sürücülerle ama performans hak getire tabii
çözümü ise orjin sürücüde arıyorum ama karşıma böyle bi sorun çıkıyor
ben bi daha 30 kb ile catalyst indirmek istemiyorum
bu yüzden kendi orjin sitesindeki sürücüyü indirip haricen kurmak istiyorum
bu konu ile ilgili bilgi sahibi arkadaşların paylaşımlarını bekliyorum
artık bu akşam şöyle rahat rahat
(kernel 2.6.33.4 gnome 2.30) masaüstü ile ve catalyst sürücüm ile gerine gerine bi compiz yapıp foruma ekran görüntülerimi vermek istiyorum
arch ile alakalı başka hiç bir sorunum yoktur
sadece bu ekran kartı sürücü sorunu var
bu konuda lütfen bilgilerinizi acilen bekliyorum
kestane kebap acele cuvap :thumbup:
şimdi bu amd şahsiyeti kendileri sitelerinde catalyst lerin nasıl yükleneceğini tarif ederken acaba
libgl ile çakışacağını söyledilerde benmi farketmedim yoksa söylemedilermi
dün gece yaourt ile aur üzerinden catalyst indirdim kurmak için ki sanırım bu paket orijinal i ile aynı olmalı
94 mb paketi 1 saatte indirdikten sonra (valla indirme hızı 40 kb üzerine çıktıysa ne olayım)kurulumu tam bitirecekken karşıma dank diye bi uyarı çıktı ve kurulum iptal edildi o kadar indirme ve harcanılan sabır ve zaman boşa gitti
uyarı şu (catalyst libgl ile çakışıyor bu yüzden kurulum iptal edildi)
şimdi libgl xorg ile geliyor e xorg olmadan x çalışmaz bu durumda catalyst in kendi içinde xorg ve libgl si olmalı
şimdi eğerki catalyst in içinde bunlar varsa bu durumda benim ayrıyeten xorg kurmam gerekmiyor olmalı
bu durumda ati kendi sitesinde kurulumla ilgili verdiği ingilizce bilgilerde bu duruma açıklık getirdimi yoksa linux kullananları ati kullanmasınlar diye fiştekliyormu
ya arkadaş kaç gündür arch kuruyorum kullanıyorum ama özgür sürücülerle ama performans hak getire tabii
çözümü ise orjin sürücüde arıyorum ama karşıma böyle bi sorun çıkıyor
ben bi daha 30 kb ile catalyst indirmek istemiyorum
bu yüzden kendi orjin sitesindeki sürücüyü indirip haricen kurmak istiyorum
bu konu ile ilgili bilgi sahibi arkadaşların paylaşımlarını bekliyorum
artık bu akşam şöyle rahat rahat
(kernel 2.6.33.4 gnome 2.30) masaüstü ile ve catalyst sürücüm ile gerine gerine bi compiz yapıp foruma ekran görüntülerimi vermek istiyorum
arch ile alakalı başka hiç bir sorunum yoktur
sadece bu ekran kartı sürücü sorunu var
bu konuda lütfen bilgilerinizi acilen bekliyorum
kestane kebap acele cuvap :thumbup: