Aras kargo Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mperk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mperk

Profesör
Reaksiyon puanı
55
hepsiburadadan 27eylülde nokia 5228 aldım.Anneme hediye paketi olarak gönderttim. Yani telefon Malatya ya faturasız, üstünde sadece 'oğlundan hediye' yazılı olarak gidicekti..

Fakat aras kargo teslimat yapamadı gitti hızlı gönderiydi güya.Bugün tekrar bakmak için siteye bi girdim saat 21.00 de teslim edildi yazıyor. Soyadım PERK'tir.Teslim alan kişi de ***** BERK yazıyor.
Annemleri aradım hemen yok gelmedi dediler. Şuan kaldım öyle. Kargoyu aradım cevap yok. Ürünü başkasına veripte ürüne sim falan takılıp açıldıktan sonra ne yapayım ben o telefonu ?

Eğer ürünü başkası aldıysa haklarım nelerdir? Ne yapmalıyım acaba ? Hepsiburadaya baktım farklı teslimat ile ilgili birşey yoktu..

Dj Rapix

Asistan
Reaksiyon puanı
6
En güvenli kargo Yut İçi kargodur.Yapacağın şey kargoyu arayıp sorunun çözülmesini istemendir bence

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
hepsiburada ile irtibat kurdunmu?

mperk

Profesör
Reaksiyon puanı
55
hepsiburada ile irtibat kurdunmu?

Yok kurmadım henüz fakat kargonun üstüne atıp aradan haklı olarak çekilebilirler diye düşünüyorum..

En güvenli kargo Yut İçi kargodur.Yapacağın şey kargoyu arayıp sorunun çözülmesini istemendir bence

Kargoyu aradım fakat açmadılar saat geç olduğu için kapalı heralde.Yarın arıyacağım Fakat ürünü verdikleri kişiden alıp bana vermeye kalkışabilirler mi ?
Eğer yaparlarsa Benim ne demem gerekir şu an aklıma gelen sadece şikayetvar'a yazmak başka da yapıcak ne var ki ?

byndr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Kardeşim Sorma benim bu aras kargodan çektiklerimi.
Eğer teslim eden şube telefonuna ulaşamıyorsan 444 25 52 yi ara hepsi buradadan kargo gönderi numarasını ver. Durumu anlat. Ayrıca Hepsiburada bize ulaşın bölümünden mesaj konuyla alakalı mesaj yaz.
Annenede söyle ürünü getirirlerse ve kutu açılmışsa teslim almasın. o zaman hepsi buradaya geri gider. ya yenisini alısın yada cayarsın.
Ama unutmaki hepsi burada mesajlara 24 saatten önce cevap vermez ve gerekli cevabı birkaç mesajdan sonra alırsın.
Hakkına kavuşursun ama baya bir başın ağrır ALLAH kolaylık versin.

NOT: Bütün form üyelerine duyrulur. Aras kargo müşteri hiz. mesaj geldi ayrıca telefon geldi ( Bölge müdürümüz sizinle irtibata geçip özür dileyecek ve kabul ederseniz misafiriniz olacak ) diye 1 ay geçti hala arayan soran yok.

Kesinlikle Aras kargoyu tercih etmeyiniz. Günün birinde mutlaka pişman olursunuz. Elemanları beceriksiz ve iş bilmez . Bu yazdıklarımı aynen müşteri hizmetlerinede yazdım ve daha neler ama hiç faydası yok

Kargoda Birinci tercihim. UPS (telefon ediyorum evimden ücretsiz kargomu bile alıyorlar. gününde teslim ediyorlar.
İkinci tercihim Yurtiçi Kargodur.

Dj Rapix

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Yok kurmadım henüz fakat kargonun üstüne atıp aradan haklı olarak çekilebilirler diye düşünüyorum..

Kargoyu aradım fakat açmadılar saat geç olduğu için kapalı heralde.Yarın arıyacağım Fakat ürünü verdikleri kişiden alıp bana vermeye kalkışabilirler mi ?
Eğer yaparlarsa Benim ne demem gerekir şu an aklıma gelen sadece şikayetvar'a yazmak başka da yapıcak ne var ki ?

Sanmam.Adamı bidaha zor bulurlar.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
hepsiburadayı mutlaka bilgilendir
onlarda ilgileniyorlar..
aras korgo için konuşmayacağım , küfür ederim çünkü :D

hanxhanx

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Hepsiburadaya mail atamak uzun iş yarın öğlene kadar çalışıyorlar galiba bu yüzden sabahtan aramaya başla sırada baya bi tutuyorlar pes etme derim ara ve durumu söyle ardından aras kargo müşteri hizmetlerini ara kızabildiğin kadar kız ve birdaha sizinle bi iş yapmıcam hekezede anlatacam tüm forumlarada yazacam felan bişeyler de ses kaydı sistemi olduğu için sana illaki döneceklerdir.
Ama hepsiburada sadece kargoya ulaşıp olayı araştırır çünkü hepsiburadanın deposunda aras kargonun şubesi tarzı bişeyi war bu yüzden aramakta mantıklı.
birde arkadaşım birde şöyle düşün şimdi kargocularda gün sınırı vardır yani o gün gelen tüm mallar teslim edilecek şayet süre yetmedi der yada mobil bölgeydi der çıkar işin içinden 2. günde teslim olmassa ceza yiyorlar bu yüzden başkasının adına teslim edildi gösterip mala diğer gün teslim edebilirler böyle şeyler oluyor,
Bende hb den yine bi ürün aldım yurtiçi kargo ile 26sında verilmiş 27sinde kargoya gelmiş netten takibine bi baktım alıcı adresinde yok not bırakıldı yazıyo :) halbuki alakası yok tüm gün evde kargo beklemiştim 28inde geldi kargo dedim nete niye böyle yazdınız diye kargocu eleman abi ceza yememek için yapmıştır bilgi işlemci dedi sıyrıldı iyi bakalım dedim :) bu sektörde acaip yani :)

hepsiburada no:
0216 633 10 00
dahili lazım olursa 1130 pazarlamaydı galiba ama olsun aktarıralr :) hadi kolay gelsin kardeşim

kargo tercihimde herzaman MNG süper hızlılar :)

fthtsdmr

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Aras kargonun Şikayetvar da o kadar yanlış adrese gönderilmiş kargo şikayeti var ki.Sende oraya yazabilirsin.Allah Sana yardım etsin.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
aras kargo mu dostum herhalde kargo firmasını seçerken sarhoştun :) şaka bi yana hepsiburadaya durumu izzah et sonuçta sen oradaki bilgileri yanlış girmediğin sürece sorun olamyacaktır her şekilde hakkını alırsın için rahat olsun :) sakın ama sakın aras huzur gibi ben bunlara taşeron kargo diyorum çalışmayın :D hazır kargodan konu açılmışken bir gün arkadaşa hdd göndermek için arasa gittim güzelce paketledim köpüklerle destekledim neyse görevliye dedim ki kırılacak eşya var çok hassas o kazmada kutuyu diğer elemana fırlatıp abi kırılırmış dikkat et dedi tabi o esnada ortalık karıştı :D yani bu adamlarla iş yapılmaz :D

mperk

Profesör
Reaksiyon puanı
55
@byndr
Hocam teşekkür ederim tecrübeni paylaştığın için..
Aradım aras kargoyu şuan da bütün müş. himetleri mesai dışıdır dedi yarın tekrar arıyacağım..

@hanxhanx

Teşekkürler hocam yarın sabah erken kalkıp arıyacaz artık başka olmıyacak..

Teşekkür ettim bütün cevaplıyanlara Aras kargo artık kara listemdedir..
Kimseye aldırmamaya çalışıcam artık..

Ama en iyi tarafı faturayı benim adresime ptt ile göndericekti hepsiburada o yüzden telefonu bulabilrler heralde..
Annemin telefonu bozuldu diye acil aldık bizde güya görünen o ki bayağı uğraşıcaz..

@freewill

Hocam daha önce başıma gelmemişti ve cevremden aras kargo ile olumlu olumsuz bir şey duymamıştım..
Nerden bulaştıysam..

@dajumrar
Amin.. :)

Dj Rapix

Asistan
Reaksiyon puanı
6
aras kargo mu dostum herhalde kargo firmasını seçerken sarhoştun :) şaka bi yana hepsiburadaya durumu izzah et sonuçta sen oradaki bilgileri yanlış girmediğin sürece sorun olamyacaktır her şekilde hakkını alırsın için rahat olsun :) sakın ama sakın aras huzur gibi ben bunlara taşeron kargo diyorum çalışmayın :D hazır kargodan konu açılmışken bir gün arkadaşa hdd göndermek için arasa gittim güzelce paketledim köpüklerle destekledim neyse görevliye dedim ki kırılacak eşya var çok hassas o kazmada kutuyu diğer elemana fırlatıp abi kırılırmış dikkat et dedi tabi o esnada ortalık karıştı :D yani bu adamlarla iş yapılmaz :D

Tam dayaklık eleman ya :D

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Ben kargoya asla güvenmem. Mutlaka kapıda ödemeli siteleri tercih ederim ve 3-5 lira fazla verir, yurt içi kargoyu seçer ve kapıma kadar kargo gelir. Kargo gelince ücretini veririm. Gelen elemanı 2 dk bekletir ve imzayı atmadan paketi açıp ürünlerin doğru olup olmadığı vs kontrol ederim. Eğer hatalı ürün varsa yada eksik, yanlış ürün varsa tutanak tutturarak ürünleri geri gönderirim. Bu sayede kafam her zaman rahat olur.

mperk

Profesör
Reaksiyon puanı
55
Ben kargoya asla güvenmem. Mutlaka kapıda ödemeli siteleri tercih ederim ve 3-5 lira fazla verir, yurt içi kargoyu seçer ve kapıma kadar kargo gelir. Kargo gelince ücretini veririm. Gelen elemanı 2 dk bekletir ve imzayı atmadan paketi açıp ürünlerin doğru olup olmadığı vs kontrol ederim. Eğer hatalı ürün varsa yada eksik, yanlış ürün varsa tutanak tutturarak ürünleri geri gönderirim. Bu sayede kafam her zaman rahat olur.

Hocam üç liranın peşinde değildim ben zaten..
Aras kargonun ucuz veya pahalı oldğunu da bilmiyorum yani..
Kargo seçenekleri çıktı iş bankasına aras kargo ücretsiz yazıyordu bende seçtim..
Eğer ki aras kargo ile ilgili aklımda en ufak bir olumsuz yorum olsaydı zaten seçmezdim ki..

LWMP

Doçent
Reaksiyon puanı
3
ben hep yurtici kargoyla calistimbhic.sorun yok hatta gonderdigim urun alici almamisti calisoyor diye aradilar geri gonderelim mi diye 1gun kalsin dedim onlarda tamam dedi.ceza filanda yok hem ucuz hem guvenli upsbkargodavuyimi