Aradığım Pc'yi Bulamıyorum

Reaksiyon puanı
4
İçinde mümükünse en az 1650 olan ve mümkünse 120Hz üzeri ekranı olan bi laptop lazım ve minimum 15.6" olması lazım ekran konusunda çok hassasım çünkü kardeşim için büyük ve benim şuan kullandığım monitör 144Hz 27" olduğundan dolayı minimum kayıp sağlamak istiyorum bide son isteğim mümkün olduğunca ince ve fiyatnıında 7000 küsür tl ye olmasıdır...

Reaksiyon puanı
4
Şu istediklerinize uyuyor gibi.
bunu biliyorum fakat monster çok tercihim değil onun yeirne msi olur asus olur daha mantıklı geliyo fiyatta artabilir hiç sıkıntı yok uzun vadeli bilgisayar olamsı önemli evde kurulu bir sistemim olduğundan dolayı taşıma amaçlı alıcacağım ve bikaç yerde monsterın kırıldığını gördüm bu nedenle onu elemiştim

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Bütçeyi Aşıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

İçinde mümükünse en az 1650 olan ve mümkünse 120Hz üzeri ekranı olan bi laptop lazım ve minimum 15.6" olması lazım ekran konusunda çok hassasım çünkü kardeşim için büyük ve benim şuan kullandığım monitör 144Hz 27" olduğundan dolayı minimum kayıp sağlamak istiyorum bide son isteğim mümkün olduğunca ince ve fiyatnıında 7000 küsür tl ye olmasıdır...

monitör hz hakkında bilgi yok sanırım gördüğüm kadarıyla